|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sukrvica u drugom tromjesečju
29.3.2013 9:25:21   
plavka
Curke,
neznam dal ste imale slični situaciju naime ja sam u 25 tijednu i evo već dva dana kada se brišem na papiru vidim u onoj prozirnoj sluzi malo roskastog i to ne svaki puta kad sam na wc-u već možda dva puta kroz dan.
Jutros je situacija bila malo drugačija pojavila mi se kod brisanja ali kao sukrvica, sad neznam dal mi je to od naprezanja jer se patim sa stolicom ili što drugo...
Luda sam od brige!!! A tek bih idući tijedan trebala na pregled!

< Poruku je uredio anaxx -- 5.4.2013 15:26:30 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sukrvica u drugom tromjesečju
29.3.2013 11:38:20   
MKata
Ja bih svakako barem nazvala doktora...

< Poruku je uredio anaxx -- 5.4.2013 15:26:44 >

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Sukrvica u drugom tromjesečju
30.3.2013 13:08:57   
plavka
Bila sam jučer na hitnoj na Sv.Duhu pregledali me uzduž i popreko, zatvorna sam i sa bebicom je sve o.k. našli su mi neki polip u kanalu pa moguće da je on počeo sliniti....
Uglavnom pao mi je kamen sa srca te imam kontrolu za 7 dana.

< Poruku je uredio anaxx -- 5.4.2013 15:27:04 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!