|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Avent bocice
28.3.2013 10:53:55   
sax52341
Cure koje koristite ili ste koristile Avent bocice trebam prosvjetljenje. Moj misic ima sad 3 mjeseca i tek smo sad presli na sisac broj 2. Vidim da postoje jos 3,4 ionaj sa promjenjivom rupicom. Kada ste presli na te druge i da li su i one za mlijeko ili su za nesto gusce?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Avent bocice
28.3.2013 12:49:39   
emamma
mi smo onaj sa promjenjivom rupicom koristlil tek sa 6-7mj jer on ubiti na vrhu nema rupicu nego prorez za brži protok pa ovisno dal okreneš bočicu na I,II ili III ti je različita brzina protoka hrane pa smo mi taj nastavak koristili kasnije da se beba nebi zagrcnula

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2013 16:15:16   
sax52341
Hvala curke!
Neposredna veza do poruke: 3
29.3.2013 20:44:08   
BUMBI
Ja sam ih s D koristila i to onako ja mislim kako pise,ali kad je poceo piti guscu hranu,tj.cokolino i to nije mogao uopce na avent bocice,pa sam presla na Nuk i iz njih pio bez problema

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 4
10.6.2013 11:34:53   
dadls
Zanimljivo..moj ima mjesec dana i pije iz nuk(malo se muči)
a dok sam mu dala iz aventove popio brzinom munje i izbljucao pola sadržaja.. user posted image

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 5
10.6.2013 22:22:51   
FIGICA FIFINANKICA
Ok su ali precjenjene,previsoka cijena

(Odgovor članu dadls)
Neposredna veza do poruke: 6
10.6.2013 22:29:27   
evanoi
miimamo avent, dobili od kume, mislim, bočica ko bočica... možda zato štonisam usporedila s drugima...

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 7
10.6.2013 22:45:37   
ikica84
preskupe...dude tvrde...ja mojima uzimam iz dm-a i MAM boce i dude user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!