|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ljubomora kod djece
15.3.2013 11:47:42   
Ninaa
Između mojih je 3 godine i ljubomorni su jedan na drugoga. Od kad se maleni rodio seka je ljubomorna i nikad nismo radili razliku među njima, još sam joj se i više posvetila i imala vrijeme samo za nju da se ne osjeli ugroženo ali opet. Nekako je navikla na nas ali kad netko dođe, privlači pažnju i nikako ne voli da ga baka ili tete uzmu. A i on je sad počeo čim je ja zagrlim ili poljubim odmah se počne ljutiti i kad ona krene prema njemu počne je tući rukicama. Znam da je to s jedne strane i normalno ali mi teško dođe, ja i seka nikad nismo tak bile ljubomorne jedna na drugu. Mislim da nigdje ne griješim kaj se tiče odgoja nego su jednostavno takvi, kakvi su vaši?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ljubomora kod djece
15.3.2013 11:52:19   
mama_25
joj i ja se toga plašim, te ljubomore, mada sad dok uzmem nečiju bebicu u ruke mali se ne buni, da pusu bebi ili ju pomazi..ali opet to je drugačije..

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Ljubomora kod djece
15.3.2013 11:52:52   
anaxx
moji kako kada,
ponekad se svađaju i cijeli dan obojica hoće baš isti autić, od par stotina koliko ih imaju, a s druge strane ne mogu jedan bez drugoga...
pred par dana je T bio bolestan i ostao sa mnom doma, a G je išao u vrtić... kad je nakon vrtića G ušao u kuću, popodne oko 16h, T je kao iz topa otrčao do njega i zagrlio ga koliko je mogao... da ti suze dođu na oči... i tako su se grlili par minuta, dijelili puse i dogovarali što će se ići igrati....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!