|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mješanje u odgoj djece
15.3.2013 8:38:07   
Tanjica Tanja
Jel Vam se njegovi ili vaši roditelji mješaju u odgoj? Meni moja sveki cijelo vrijeme diže tlak sa kontriranjemuser posted image user posted image  Uvijek je njeno ispravnije...... Kako je kod Vas?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mješanje u odgoj djece
15.3.2013 8:50:31   
mama_25
pridružujem se, ja sam za nju najveća nemajka user posted image
kod nje ti je šta pedijatri znaju, šta ja znam, pa i ona je odgajala djecu user posted image
ali sad je lakše kad ne živimo skupa, preporodila sam se...a svojoj sam rekla da se ne miješa, i suzdržava se, ali jedva user posted image user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2
15.3.2013 9:12:48   
Tina 21
Ubija me u pojam riječ nemajka jer je i ja dosta čujem..ili mačeha,e onda poludim...ne može mala od 8mj.jesti kruh,čokoladu i kojekakve grickalice,još sam i proti hodalice pa me i tu živciraju..Nekad ne skočim odmah kad B.zaplače,pa iste sekunde ispadnem nemarna.. Od kad nju imamo,naučila sam ne biti tiho i ne trpjeti na svoj račun,pogotovo ne u vezi nje,sve van velim..sviđalo se to nekome ili ne...ili neko se prema meni odnosi super,kao da nije ništa,a po drugoj strani čujem da sam profinjena,da pretjerujem.glumim...kosa mi se na to diže user posted image ...Moje dijete,moj odgoj! Ja i dragi smo je stvorili,mi cemo je i odgojiti!

Stvarno si pogodila temu :))))

(Odgovor članu mama_25)
Neposredna veza do poruke: 3
15.3.2013 9:57:51   
svrcica
Joj, imam i ja takvih situacija, ali isto velim kaj mislim i gotovo. Moje dijete, moj odgoj. Jednom sam poludila kad je mali bacio jabuku i ja velim da sad više neće dobit, a ona mu svejedno da i onda malome jabuka padne na pod i onda mu više ne da. Mislim, to je čista provokacija. Ja pokušavam dijete naučit da hranu ne smije bacat na pod, a ona mu da čisto da bude po njenom, a ne po mome. Njoj je bilo žao malome ne dat da papa, pa kak joj nije bilo žao kad je jabuka pala na pod, pa mu je više nije dala? Mislim da sam to čak i prešutila onda iako nisam trebala, ali više ne šutim i bolje me slušaju i poštuju.

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 4
27.4.2013 21:04:31   
mamasita
nemamo takvih problema,doduše znaju me i sveki i mama iznanaditi ponekada ali kroz jedno uho unutra kroz drugo van i dalje po momuser posted image

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!