Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Klokanice, slingovi, marame 15.11.2013 6:27:01
|
|
|
|
troubled
|
beba 1 je imala klokanicu i nije mi bila od velike koristi, nekoliko puta samo je bila u njoj... bebe 2 i 3 su se slingale i to mi je bilo savršeno praktično za sve prilike...od dojenja, smirivanja grčeva, obavljanja kućanskih poslova, kraćih šetnji, letenja avionom...preporučam :)
|
|
|
RE: Klokanice, slingovi, marame 19.12.2013 15:35:52
|
|
|
|
BakicaZG
|
Svoju sam djecu nosila već prije tridesetak godina u klokanici i nosiljci specijalno kreiranoj za bok, danas kad vidim sve te marame i povijalice doslovce sam zavidna na toj mogućnosti, toj bliskosti s bebicom.
|
|
|
|
|
RE: Klokanice, slingovi, marame 23.12.2013 8:38:56
|
|
|
|
vepikica
|
Inace su mi te marame genijalne. No, govorili su nam na faksu da navodno, sad po novom, te klokanice nisu zdrave. Zbog nepravilnog polozaja djeteta. Kao zbog bliskosti je ok, al usporava djetetov motoricki razvoj? Tko izmislja te stvari? Jaoo
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!