|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 15:30:41
|
|
|
|
ucitelj
|
8 godina probanja i muke i na kraju ajd jos jednom pokusano u doktora i ja kazem ma budala ko i svi drugi dao mi iste tablete...puf ja kad sam se najmanje nadala ostala trudna...nisam imala pojma slucajno saznala jer sam isla na kontrolu nakon tableta i nisam dobila pa dr rekao da odem dom i napravim test prije pregledaa (on je vidio al nam nije htio reci) i stvorila se nasa mala srecica <3
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 15:32:10
|
|
|
|
Tina 21
|
prekrasno....desi se kad se najmanje nadaš..nikad ne treba odustati. :)
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 15:36:50
|
|
|
|
angel@
|
Joj sjećam se tog dana kao da je bio jučer.... Radila sam noćne smjene i kad je mm došao po mene iza smjene meni su zamirisale kobasice u 3 sata u jutro i to sa roštilja.... ne razmišljajući o ničemu iako smo se trudili očekivala sam da ći dobiti mjesečnicu svaki čas... kad mi na datum nije došla i dalje nisam pomišljala da sam trudna jer bi svaki prethodni mjesec to pomislila pa bi bila razočarana... nakon dva dana što nije došla odlučila sam napraviti test a da to ne kažem mm,i uzela sam najjeftiniji i napravila ga sa popodnevnom mokraćom...kontrolna crta se odmah pokazala,a iza nje i druga crtica jednakog inteziteta kao i kontrolna.... vrisak,suze radosnice,nevjerica da smo uspjeli i pitanje šta sad.... neopisiv osjećaj kad ti navali hrpa emocija u istom trenutku... doktor je potvrdio trudnoću ali ja i dalje nisam bila svjesna da smo uspjeli... i sad čekamo naše najveće blago ....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 15:42:30
|
|
|
|
Keekeelee
|
Mi smo se godinu dana trudili, napravila sam test za trudnoću kad god bi mi menga kasnila jedan dan i ništa. Već sam prestala tako intenzivno razmišljati o tome i jedan mjesec ne dođe mi menga, mislim nije ništa, a onda se počnem osjećati loše. I viče mi seka daj pa trudna si sigurno, napravi test. Otišle smo u ljekarnu, kupile, i isprobale Nije se niti napio mokraće još već se pojavila i druga crta. Prvo što sam rekla je bilo, jeeeeej, a ja sam mislila da sam bolesna! Izgrlile se i smislile kako ćemo to reći mm
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 15:45:28
|
|
|
|
troubled
|
prvi put.....maksimalno raznježena, sretna, pogledala prema gore i rekla iz duše - hvala... drugi put.....vidi prvi put.... treći put....vidi prvi i drugi put....
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 17:52:14
|
|
|
|
cuba
|
Prvi put smo radili na bebici samo jedan mjesec jer je mm tako bio ugovor. I nismo uopće mislili da smo tako brzo uspjeli Trebalo mi je dugih 10 dana da se natjeram uopće kupiti testić. To jutro na piš-piš... To lupanje srca koje je skoro pa iskočilo od sreće te osmjeh koji nije silazio sa lica nakon što se pojavila i druga crtica je jednostavno nezaboravan Drugi put smo opet radili na bebici samo mjesec dana (mm išao na brod) i opet jutarnji testić kad ono negativan....taj dan sam isplakala toliko suza...ali menga i dalje nije dolazila, ni sutra dan, ni prekosutra, ni dan nakon. Poslije 7 dana sam skupila hrabrosti, kupila novi testić koji je pokazao plusić velik kao kuća...barem je toliki izgledao u mojim očima Nismo mogli vjerovati da smo ponovno uspjeli iz prvog puta napraviti bebicu Taj osjećaj sreće se samo dijelom može opisati....a svim našim trudilicama želim da što prije to dožive
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 17:54:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme predugo za pisati
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 17:55:04
|
|
|
|
Ruža
|
Šok i nevjerica. Planirana bebica, no nisam se nadala da će se baš uloviti od prve. Trebalo mi je 3 tjedna da se uživim.
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 17:56:05
|
|
|
|
Tina 21
|
Baš to..znala sam,a opet ostala šokirana...trebalo mi je da dođem k sebi..
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 17:56:52
|
|
|
|
mama_25
|
I ja sam oba puta sa sigurnošću znala da sam trudna, jer nikad prije nisam imala vrtoglavice i istovremeno izostanak mjesečnice A bojim se da se taj osjećaj, kad znaš da ćeš svoj život i ovaj svijet učiniti bogatijim za jedno prekrasno malo biće, ne može opisati riječima
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 18:06:19
|
|
|
|
newmum
|
Mi smo neko vrime radili na bebici i taman kad smo odustali i odlucili da cemo si uzet predah, meni menga kasnila..nisam nista sumnjala jer sam bila pod velikim stresom u to vrijeme..bilo mi je i mucno i stalno mi se spavalo no sve sam pripisivala stresu. Nakon 10 dana izostanka menge u dogovoru s mm odlucim uzet test, napravila ga ujutro i pokazao odmah 2 crtice. Šok i nevjerica jer smo odustali,a zatim sreća i veselje jer smo uspjeli!
|
|
|
RE: Opišimo situaiju i ossječaje kad smo sazn... 13.3.2013 18:37:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Prvi put nismo ni radili na bebici kad ono nakon 10 dana kasnjenja napravim test kad ono pozitivan . Bila sam presretna,nisam se uopce nadala i nismo ni bili razgovarali o tome.Bila sam sva u vjencanju i vjencanici kad mi je pomutio planove oko vjencanice,ali nema veze,mrvica je bila vaznija. Sad drugi put smo radili nekoliko mjeseci i kad sam napokon ugledala bila sam presretna ali i u strahu jer je jedna trudnoca prije te zavrsila kiretazom,ali je sve bilo dobro
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osjećaje kad smo sazn... 14.3.2013 9:17:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Prvi put sam znala jer sam od 5 DPO imala upalu ko nikad do tada (na kraju je ispalo da je candida koja se razbuktala od trudničkih hormona) i kad sam vidjela jedva vidljivu drugu crticu htjela sam skakati od sreće, ali mm je bio sumnjičav ... ko da mu lažem jer on "ne vidi drugu crticu" . Drugi dan je bila jače vidljiva, ali mm je i dalje bio sumnjičav: "vidjet ćemo što će doktor reći". Za 3 dana prokrvarila - biokemijska. Drugi put nisam imala nikakvih posebnih simptoma jedino me čudno želudac bolio i jako me iznenadile dvije jaaaako tamne crte, ali sad sam već i ja bila u strahu (skupa sa mojim sumnjičavim mm) kako će ovaj put biti no simptomi su se s danima pojačavali ... na kraju se mrva nije razvijala i završilo spontanim u 9. tj.. Voljela bi reći da ću biti oduševljena sljedećim pozitivnim testom, ali mislim da će strah biti jači. No, to ne znači da ne želim ili da ću prestati s pokušajima, ali vjerujem da neću biti bezbrižna sve dok neću držati moju mrvicu na rukama. Oprostite što sam sad uletila sa tužnijom verzijom, ali morala sam ju napisati jer čitajući prethodne postove netko će shvatiti da se trudnoće uvijek dešavaju od prvog pokušaja i da je uvijek sve savršeno ... no na moju veliku žalost to nije tako.
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osjećaje kad smo sazn... 14.3.2013 9:33:45
|
|
|
|
snowwhite
|
vrtlog emocija obavijen neopisivom srećom
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osjećaje kad smo sazn... 14.3.2013 10:04:08
|
|
|
|
Tina 21
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Prvi put sam znala jer sam od 5 DPO imala upalu ko nikad do tada (na kraju je ispalo da je candida koja se razbuktala od trudničkih hormona) i kad sam vidjela jedva vidljivu drugu crticu htjela sam skakati od sreće, ali mm je bio sumnjičav ... ko da mu lažem jer on "ne vidi drugu crticu" . Drugi dan je bila jače vidljiva, ali mm je i dalje bio sumnjičav: "vidjet ćemo što će doktor reći". Za 3 dana prokrvarila - biokemijska. Drugi put nisam imala nikakvih posebnih simptoma jedino me čudno želudac bolio i jako me iznenadile dvije jaaaako tamne crte, ali sad sam već i ja bila u strahu (skupa sa mojim sumnjičavim mm) kako će ovaj put biti no simptomi su se s danima pojačavali ... na kraju se mrva nije razvijala i završilo spontanim u 9. tj.. Voljela bi reći da ću biti oduševljena sljedećim pozitivnim testom, ali mislim da će strah biti jači. No, to ne znači da ne želim ili da ću prestati s pokušajima, ali vjerujem da neću biti bezbrižna sve dok neću držati moju mrvicu na rukama. Oprostite što sam sad uletila sa tužnijom verzijom, ali morala sam ju napisati jer čitajući prethodne postove netko će shvatiti da se trudnoće uvijek dešavaju od prvog pokušaja i da je uvijek sve savršeno ... no na moju veliku žalost to nije tako. Dirljiva priča,naježila sam se skroz...ne odustajte i kad se budete najmanje nadali,uspjet cete. Život je nemilosrdan i ljudima koji jako žele bebicu,njih muči i otežava im..dok mnoge majke ne cjene svoje dijete i odlučuju se na pobačaj ili se ga odreknu...sve najbolje vam želim u daljnjim pokušajima
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osjećaje kad smo sazn... 14.3.2013 10:21:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hvala!
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osječaje kad smo sazn... 14.3.2013 10:23:12
|
|
|
|
Zvonki
|
Prvi puta uzbuđeno Drugi puta očekivano Treći puta iznenađeno
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osječaje kad smo sazn... 14.3.2013 10:25:51
|
|
|
|
Renata RR
|
Prvi put uzbuđeno, presretno (saznala u kupaoni ), drugi put iznenađeno, presretno (jer smo već polako gubili nadu).
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osječaje kad smo sazn... 14.3.2013 10:34:28
|
|
|
|
mariola
|
Prvi put su me cure s rr nagovorile na test. Prije točno 4 god. Mislim da je bio 1.3 Sjedila sam di i sad, na poslu, cure me nagovorile na test, ja kupila i napravila ga odmah pa sam prvo od silne sreće odjurila muzu na posao pokazat jer smo trudnoću čekali 9 mj. Sreća,sreća, sreća. Onda javila curama na rr pa smo tu festale. Kad sam ostala trudna s L test sam pravila doma. Presretni smo bili jer je i ona bila planirana.
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osječaje kad smo sazn... 14.3.2013 11:04:30
|
|
|
|
cecilija
|
..Ovako sam saznala 1. put: radila sam test već 5. mj.za redom,test nije odmah ništa pokazao pa sam ljuta i razočarana otisla spavati i cmoljiti u krevet i još sam se uspijela posvađati s mužem, a test sam bacila na stol. probudila sam se nakon par sati još uvijek loše volje, uzela test sa stola i slučajno okenula te vidjela plusić!!!! mozete si zamisliti kako sam u stotinki promijenila raspoloženje i jos brže se pomirila s mužem!!... 2. put : osjećala sam stalna probadanja u jajnicima i menga mi je posljednjih mjeseci kasnila po 15 dana, pa sam sebe uvjerila da imam policistične jajnike i otišla kod gin da mi napravi uzv. nevoljko sam ležala na stolu i već očekivala terapiju nekim tabletama, kad ono dr reće"Pa to je trudnoća!" ...ostala sam u šoku od sreće i bila preuzbuđena!!! jedva sam vozila natrag do kuće od drhtanja i adrenalina!
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osječaje kad smo sazn... 14.3.2013 12:06:54
|
|
|
|
Tina 21
|
e i ja sam mislila da imam opet ciste na jajnicima,jer sam pile tetablete za poticaj menstruacije 5mj.prije nego sam ostala trudna..pa su me crtice dodatno obradovale...ja sam i na hitnu išla jer mi je bilo dugo čekati 5dana za gin.pregled. Pa kad sam im rekla da mi je slabo,ujutro ''umirem'',nemam baš neki tek i da mi kasni 2tj...dobila sam samo odgovor ''trudni ste,možete ici kuci'' ,a nadala sam se da me budu poslali gore na ginekologiju na pregled...tako da sam svejedno čekala tih 5dana (cijela vječnost) pregled..moji doma su mislili da ih zezam,al kad sam im sličicu pokazala su zanjemili
|
|
|
|
|
RE: Opišimo situaciju i osječaje kad smo sazn... 15.3.2013 15:33:30
|
|
|
|
tenkic
|
skakala ko luđak kad su stigli rezultati bete
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!