|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prehrana s godinu dana
13.3.2013 13:31:26   
ciba
Sta vasi kikaci jedu u toj dobi,eto Mata mi ima godinu i jede sve,jedino jos nišmo probali grah,al sad cemo i to,sve voli i nikad mu nista nije zasmetalo,eto tako pitam jel imam susjedu koja mi je oci htijela iskopat kad sam rekla da je M s 9 mj.papo sarmu i pire,a da ne pricam o cvarcima i špeku..on jednostavno uziva u hrani a ja uzivam kak ga gledam kad tak lijepo papa ;-)

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prehrana s godinu dana
24.4.2013 20:29:18   
Renata RR
Od prve godine jede skoro sve... Jedino joj još nisam dala da pije mlijeko, ali jede ga u grisu i ostaloj hrani (još uvijek se dojimo prije spavanja, odvikavanje od dojenja još nije uspjelo). Salame i paštete joj još ne dajem, pa ni čips i smoki ili margarin i slične bezkorisne stvari. Za sada joj sve odgovara, mala je pravi gurman.

< Poruku je uredio Renata RR -- 24.4.2013 20:31:11 >

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 2
24.4.2013 21:21:29   
Kazimira
evo moj K danas punih godinu dana i jede sve.....komad torte je slistio samo tako, a imali smo show u peleni jer je jučer jeo grahuser posted image user posted image user posted image ........jeo je i jaja, jagode, med, mlijeko već dugo u linima.....kremšnite, saft, šnenokle, a o slanini, vrhnju, siru, jogurtu i kruhu da ne pričam........velika je sreća, maše rukama, kad ide papati user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
24.4.2013 21:46:37   
seraphyme
micek je s godinu dana jeo sve od ovog što kuham. ne voli meso, paštetu, i hrenovke pljuje, margarin jako voli, osobito s medom. nisam se nikad egzaktno držala kalendara prehrane, pročitam na teglici od koliko je mj i davala mu. prva hrana sa 8 mj je bio baš grah i obožava ga. doduše, ja ga super skuham user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 4
25.4.2013 21:30:06   
Džeje
mojoj bebici je uskoro godina dana i nema neki dobar apetit,šta vi najčešće dajete svojoj djeci ove dobi??

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 5
26.4.2013 11:12:16   
Renata RR
Moja je najsretnija kada može sama jesti i brljati...user posted image Pripremi joj hranu koju može uzimati i sama npr. kuhane mahune, tikvice, žemljicu, bananu... S 1 godinom može već sve jesti.

(Odgovor članu Džeje)
Neposredna veza do poruke: 6
28.4.2013 13:08:58   
Džeje
probaću i to da joj pustim da sama jede,a hoće sve jesti alo to je dva tri zalogajčića i više neće,nije neka izjelica.Hvala user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!