|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje ad mlijeko ste davali svojoj djeci?
10.6.2013 16:00:57   
dadls
Bebimil kod jednog i drugog-nema problema..uz to čaj od hippa-komorač i kamilicu, vodu.

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 26
10.6.2013 22:21:59   
FIGICA FIFINANKICA
NAN

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 27
11.6.2013 9:35:51   
paola06
Ja svoju bebicu tek očekujem,a kako volim imati sve pod kontrolom,za svaki slučaj ako dojenje zakaže,pripremila sam kutiju Babylove PRE mlijeka,čitajući po forumima,dosta mama je zadovoljno s istim,a i cijena je pristupačna. Međutim,svekrva me popljuvala da ne dajem bebi to mlijeko (inače je sestra kod pedijatra),nego da kupim Nan ili Hipp i to hipoalergena mlijekauser posted image  Zbog mira u kući kupila sam Hipp ali Combiotik,nekak mi je blesavo zdravoj bebi (nadam se da bude) bez alergija davati hipoalergeno mlijeko. A i čitala sam da ga nije dobro davati bez potrebe,jer tek tada dijete može razviti alergiju. Šta vi mislite o tome? da li ste djeci davale "obična" ili hipoalergena mlijeka? jeste kretale od pre ili jedinice? ja sam uzela pre i hipp i babylove. to su potpuno adaptirana mlijeka pa su valjda za bebicu najbolja i najlakša....

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 28
11.6.2013 12:48:37   
kisica
Moj je bio nedonošće pa su nam savjetovali Pre Hipp, ali njemu nije odgovarao, povraćao ga je. Pa smo nastavili sa Bebimilom 1.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 29
11.6.2013 13:33:28   
INES88
bebimil

mamin frajer - 4god.

curica nam dolazi 15.06.2011

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 30
12.6.2013 12:56:05   
sunchy
Aptamil!!! Većina mama koje znam su to davale svojoj djeci. I moj ga je prihvatio super, evo sada ima 11,5 mjeseci i zdrava je napredna beba.
Probali smo na moru sa Bebimilom jer nije bilo Aptamila. Trebalo mu ga je puno više, i nije se tako dobro rastapao, ostajale su grudice. Uzeli smo i Milumil (koji je isto od Milupe kao i Aptamil) i nismo bili zadovoljni, bilo je puno pjene.
Ostali smo na dobrom starom Aptamilu. Inače Veron nije imao grčeve. Sve skupa dva dana po sat vremena. Uz Aptamil sam mu davala čaj od komorača, i to negdje kad je imao mjesec i pol dana. Kasnije smo prešli na biljni čaj. Vodu neće ni pod razno nažalost. Ali eto sve u svemu uz Aptamil se super razvijamo i prošli bez ikakvih grčeva.user posted image

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 31
12.6.2013 12:58:49   
Jana1208
Nan...ali većinom samo za mliječne kašice...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu sunchy)
Neposredna veza do poruke: 32
12.6.2013 13:43:07   
zara13
bebivita 1 i zeleni bebimil

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!