|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
ideje za proslavu 1. rođendana........ 11.2.2013 11:07:59
|
|
|
|
Kazimira
|
pozdrav svima.......... naš mališan će u 4. mj slaviti svoj 1. rođendan .......imate li možda kakvih ideja za bilo što vezano uz proslavu s obzirom da slavimo doma i da redom imamo goste od 3mj., 2,5 , 2,5 , 3, 3, 4,4,5, 7 i 8 godina.......raznoliko društvance....nadamo se lijepom vremenu pa da bumo vani...... faja
|
|
|
RE: ideje za proslavu 1. rođendana........ 11.2.2013 11:37:58
|
|
|
|
seraphyme
|
ovisi koliko raje imaš i koliko široko slaviš. ako je više ljudi, pečenku, salate i veliku tortu. ako je manje, roštilj... mi smo imali mali prvi rođendan... kumovi, moja mama, starci od mm i njegovi sinovi. u stanu smo pa nemamo mjestaa za više. bila torta i piće
|
|
|
RE: ideje za proslavu 1. rođendana........ 11.2.2013 12:02:07
|
|
|
|
Kazimira
|
pa 15-20 odraslih i 10-ak klinaca.......ma več je dida rekao da bu pećenica.......veselim se pravljenju torte
|
|
|
RE: ideje za proslavu 1. rođendana........ 18.3.2013 13:03:28
|
|
|
|
Kazimira
|
nitko niš mame kaj nam je mašta pobjegla
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!