|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 8.2.2013 0:01:50
|
|
|
|
seraphyme
|
moja susjeda ima stokke i nije zadovoljna. za tu cijenu bi trebala bit bolja. ja ih ispregledala skroz jer sam htjela kupit, a nisam očarana. lijepa su, ali dosta malena što ima svojih prednosti, ali je beba dost sprčena dok je u košari i onaj sportski dio nije bogzna velik. idealna za asfalt, al po šugavijem terenu nema vožnje jer ode u kiki (nije mogla na moru po zemlji ih vozit kako treba, a platila je sve oko 8000 kn. s druge strane, imam jedna peg perego stara 15 godina koja su najobičnija i moš vozit po mjesecu, izgledaju ko nova i full su zahvalna za utrpat u auto. od šogice posudila muru 4, dobra, al preogromna. navijam za peg perego
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 8.2.2013 10:56:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,meni ta stooke nikako nisu lijepa,a o kvaliteti neznam.A za ta Peg perego nemam pojma koja su,ali znadm tko god ih ima da je zadovoljan
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 8.2.2013 11:01:41
|
|
|
|
cuba
|
O kvaliteti jednih i drugih neću pisati jer ne znam kakva su ali su mi oba modela jako lijepa. Stokke onako modernijeg dizajna, Peg perego malo klasičnijeg pa tko što voli. Iako ne znam jeste vidjeli Peg perego Skate, meni su ta Ima ih jedna naša ringerajka i prezadovoljna je sa njima, evo čekaju joj sada drugu bebicu, znači i kvalitetna su
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 8.2.2013 11:20:11
|
|
|
|
ikica84
|
ja imam peg perego model iz 2009 i odlicna su,kao nova su skoro,a prala sam ih bas dosta puta.skoro 4 godine ih non stop koristimo,jedna beba pa druga i ja sam zadovoljna nisu puno teska,niti glomazna. a sad svako ima razlicit ukus pa nek bira!
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 8.2.2013 15:46:43
|
|
|
|
nataša
|
i ja sam za peg perego, islužena od prve bebe (2008) i još kao nova i služit će i drugu (2013)! u Zg ima i outlet (http://www.filip-trade.hr/hrv/?cat=filiptrade&page=n22) mislim da su usporedba kvalitete i cijene nebo i zemlja!
|
|
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 11.2.2013 10:09:25
|
|
|
|
porculanka
|
Hvala vam na savjetima odluka je na kraju pala na svemirsku varijantu Stokke-a. Maksimalno su mislili na sve i prilagodili kolica bebi i mami kroz rast. Jako se veselim provozati svoju bebicu, jer mi kazu da se bebe obozavaju voziti u njima, jer su na povisenom i ljepsi im je pogled u svijet Istna je da im je cijena divljacka, ova nasa smo uzeli preko oglasnika koristena godinu dana i ful uscuvana, plus dodatna oprema...za nova ne bi imali.
|
|
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 11.2.2013 10:50:03
|
|
|
|
seraphyme
|
ne vrijede te love
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 11.2.2013 14:49:47
|
|
|
|
marinelci
|
Mi smo uzeli Stokke Explory, zadnji model, bebica nam uskoro stiže i mi smo baš htjeli ta kolica koja smo prije 10 godina vidjeli u Italiji i ja sam rekla da ću samo ta kolica uzeti. Meni su odlična, sad kad beba dođe vidjet ću kako sve funkcionira ali nevidim razlog zašto nebi, jako su praktična. Mislim da je to skroz subjektivno, jer smo svi različiti. Ali znam da su kvalitetna i laka za održavanje a uzeli smo i njihovu day'n night bad i bouncer . Imaju više cijene od drugih, ali to je sve tržište pa tko voli i može ima ponudu. ja sam npr. kolica uzela sa košarom za novorođenče i platila 7100kn, jer sam dobila 20% popust, ponekad se treba i malo snaći i izvući dobru cijenu
|
|
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 12.2.2013 10:53:30
|
|
|
|
Krky
|
Meni se osobno Stokke uopće ne sviđaju, vjerojatno su okretna i moderna, ali izgledaju mi totalno nekomforna za dijete, rađe bi uzela Peg Perego. Inače, mi imamo Bugaboo cameleon i ne bi ih mijenjala ni za koja druga, nisu neki krik mode, ali imaju funkcije koja ni jedna druga nemaju.
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 12.2.2013 12:26:25
|
|
|
|
sarah_zg
|
Stokke su ona smiješna visoka kolica? Pa za to trebaš imati autinu i mišiće, barem mi tako izgleda. Ja sam s prvim djetetom toliko surfala o tim kolicima... ajme... I na kraju kupili Peg Perego 3 u 1 pliko ili tako nešto. Mali čim je prohodao nije htio ni čut za kolica tako da u njima mogu vozit još desetero djece, ko nova su. Da sad kupujem kupila bi neka najlaganija i najpraktičnija tipa Maclaren ili nešto tako. Sorry, ali taj Stokke mi je presmiješan.
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 12.2.2013 13:10:29
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Stokke mi nekak smiješno izgleda...nemam pojma,nisam ih probala,možda su kvalitetna ali ipak bi se odlučila za Per pego.Stvarno ih ima svakakvih i po cijeni su ok.Ja sam također u fazi traženja kolica i mislim da ću njih uzeti.Vidjela sam jedne traper,mrak su
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 12.2.2013 14:18:16
|
|
|
|
perlica55
|
Porculanka super što si izabrala Stokke kolica. Moja frendica ih ima 3u1, kolica su užitak za voziti (u slučaju moje frendice i beba i mama ih obožavaju). I ja sam njihova veeelika obožavateljica. Ako ikad dobijem svoju bebicu, oko kolica neće biti dvojbe
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 13.5.2013 11:03:42
|
|
|
|
keeka
|
@porculanka totalno te azumijem i mm b stokke, al mi je previse novaca. Mi smo vidjeli pp book i super su tak su lagana i prakticna, sve mi e cini da cemo se odluciti za ta. Inace jesi ti vec kupila kolica?
|
|
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 13.5.2013 11:17:22
|
|
|
|
Ninaa
|
Imam Peg Perego Pliko 3 iz 2009 narančasta i platili smo ih oko 4300 kn vrijede svake kune i nije mi žao. Kolica su super, odvozili prvo dijete skoro 3 godine došao braco i on se vozi već jednu godinu kolica ko nova. Kupili smo jedino nove ručke jel se guma na njima izderala i to obadvije ručke za 50,00 kn. Lagana za voziti, lako se sklapaju, stanu u auto prezadovoljna sam s njima. Stoke kolica su mi presmiješna i ne sviđaju mi se, mada su očito bez obzira na skupoću trenutno in jel kad smo bili u Maksimiru ima ih užasno puno. Neznam kakva su ali mi se ne čine praktična i primetila sam po zološkom da se jako teško voze na prepreke tipa kad ih treba podignutili ili tak nešto jel jedna osoba nije mogla sama gore s njima dok sam ja sa svojima mogla.
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 10.6.2013 20:54:33
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
ni jedna ni druga
|
|
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 13.6.2013 10:41:07
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Maxi cosi.mura 4...idealna
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 23.3.2016 21:37:05
|
|
|
|
Roman121
|
Ako se odlučite za Stokke provjeri cijenu na Bimbo.si. Mi smo Stokke kolica naručili tamo i sve je bilo ok, a cijena najbolja.
|
|
|
|
|
RE: Stokke ili Peg Perego kolica 31.3.2016 18:36:07
|
|
|
|
subby
|
mene su Stokke isto bas privlacila, ali dragi se nije bas slagao, imali smo drugaciji budzet tako da smo odlucili nastaviti potragu i naisli na Knorr Baby Alive 2u1 i uzet cemo ta, imaju sve funkcionalnosti koje trebaju, nisu preglomazna sto je meni vazno jer volim slobodu i mobilnost, a to sto izgledaju moderno je samo plus. nadam se da biti funkcionalna i dobra kao sto svi pisu.
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!