|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odvikavanje od dude
22.1.2013 19:52:51   
Renata RR
Kako i kada ste uspjeli dijete odviknuti od dude?

Kod nas još nema spavanja bez dude ni po danu ni noću. user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odvikavanje od dude
22.1.2013 20:01:31   
cuba
Sa točno godinu dana. Služila mu je isključivo za uspavljivanje i nikada je nije tražio preko dana.
Kod prehlade i začepljenog nosića nije mogao dudati i tako se borio 2-3 večeri, onda je sam odustao i nakon par dana što je zaspao bez nje sam je jednostavno pospremila i više mu je nisam ni nudila a on je nije ni tražio. Tako da mogu reći da smo to odvikavanje prošli bezbolnouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2013 20:41:23   
maminangel
Nama je duda zakonuser posted image i da sad će neki reći zar još uvjek?? jer naš indijanac ima preko dvije godine i još se uspavljuje jedino i isključivo dudom,štoviše pun mu je kinbač duda tako da mu je uvjek koja pri ruci po noći,ja sam pristalica duda i još uvjek mi je to bolja opcija nego uspavljivanje na rukama,on je sa 6 mj.naučio sam zaspati bilo po danu ili po noći i duda mu je pomogla dok sam malu ispočetka uspavljivala na cici,pa cijelonoćno nosanje i nacicavanje,zatim bi morala leći snjom i tako dok nije stigao braco i dok mama nije rekla dosta.Mi obožavamo dudu jer sad imamo napokon i red i mir...A odvikavanje planiramo kad nam najmanji braco stigne jer će onda frajer dobiti i veći krevet i svoju sobu a na jesen puni tri godine,bar se nadamo da ćemo uspjeti..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
22.1.2013 21:51:47   
patka
ja svoju odviknula sad kad je imala crijevnu virozu...lijepo sam uvjerila dijete da je bljuvala jer ima dudu i da ak nebude spavala s dudom da nebude ni bljuvala....i tako se dijete ostavilo dude user posted image user posted image user posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 4
24.1.2013 8:19:19   
mamino zlateko
prije 3 dana,isle kod doktora,i duda s nama,kad smo isle doma,isle sa autobusom,pala joj u autobusu,i mama i tata rekli da je dudu otpeljao autobus..ona prihvatila iz prve,i vise nema dude.

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 5
24.1.2013 11:28:58   
AntonijaV
mi smo na odvikavanju od dude evo treći dan... preko dana je ok, ne traži ju..u vrtiću je traži za spavanje, al teta ne popušta..
za noć je isto traži, bude i suza i priče, al ne popuštam..jer sve ona kuži, nabraja stalno da je ona velika, ne treba joj duda, nitko od prijatelja nema dudu, al onda opet 'mama daj dudu'..

VAši sve too prihvatili bez suzica pred spavanje ??
uff..kad će moja prestat tražit...user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 6
24.1.2013 11:53:52   
sarah_zg
Mi smo s nepune dvije godine. ja sam mrzila!!! tu dudu i jedva sam čekala da ju baci, iako ju je imao samo za spavanje. Došli smo s mora i ja sam rekla da nam je duda jako daleko, da je pala u pijesak i da ju nisam mogla oprati. Nije bilo nekih većih problema, sjetio bi se navečer, ali to je nekako brzo prošlo
Po meni je najbolje bit dosljedan. Nema dude i nema, nema vraćanja. Odviknut će se, sigurno.
Sretno

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 7
13.3.2013 9:38:31   
monstrum
Nedugo nakon što je navršila godinu dana... samo je jedan dan došla zločesta maca i popala dudu... dva dana ju je tražila, ali bez imalo plakanja i slično i odtada smo veliki i nemamo dudu... Mi smo se dude riješili u potpunosti bezbolno.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 8
13.3.2013 9:40:55   
Tina 21
Bellica niti nije imala dudu varalicu..užasno mi je vidjeti dijete starije od godinu dana s dudom. Al to je moje mišljenje...
Sretna sam što je odbija svaki put kad bi joj ponudila. Koristimo samo manju flašicu iz koje pije čaj,al polako je budem učila na čašu.

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!