Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 28.12.2012 15:15:13
|
|
|
|
seraphyme
|
mali, ja sam rodila obojicu carskim. prvi put zbog zatka i zastoja u rastu, a sada jer se jednostavno niš nije događalo. kao primalja vidjela sam puno puta kako se žene krasno porode vaginalno poslije prvog carskog, ali samo pod uvjetom da to krene spontano
< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:07:27 >
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 28.12.2012 16:38:07
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam 1.put rodila na carski zbog abrupcije placente(prije 14 god) i jos 3x vaginalno nakon toga,2 poroda su bila spontana,sa mojim trudovima,a ovaj zadnji su mi inducirali sa dripom.Sve je šav izdržal bez problema.
< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:07:37 >
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 4.3.2013 14:13:58
|
|
|
|
sedamputa
|
idem uskoro na sedmi carski... velike bebe i blizina poroda glavni uzrok :) jer je sve skupa u 14 godina... sad tek osjećam pritisak i pečenje oko ožiljaka...do šeste trudnoće sam radila do poslj. dana porodiljnog :) ja čula da može ako redovan porod i poslije c.r. ako se žena otvori i sve ide kako treba, a nema potrebe za op :) sretno svakako!!!!
|
|
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 4.3.2013 14:37:17
|
|
|
|
seraphyme
|
sedamputa, bravo na dječici, ali iz zdravstvenog ugla nosiš glavu u torbi. ne znam što je gore, trudnoće koje crpe organizam do maksimuma ili operacije koje nose priraslice, veliku mogućnost rupture maternice.... ne misli da te osuđujem, dapače, navijam uvijek za brojne obitelji, ali zdravstveno....preopasno
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 5.3.2013 14:24:08
|
|
|
|
sedamputa
|
Draga, naravno da sam svjesna opasnosti... više nego žene koje puše, piju, rade abortuse do besvesti, imaju stresan život, visok tlak i šećer... nezdravo se hrane... nitko mi ne garantira ništa, ali ja činim sve - i više nego mnogi - da očuvam zdravlje i život za sebe i svoje najmilije... a na kraju ćemo vidjeti... znam za žene kojima je maternica pukla tijekom prvog prirodnog poroda... nikako nisam željela ni jedan c.r., ali željela sam sam i želim djecu... ne kažem da ću rađati još, ali , ne kažem ni ne... :)
|
|
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 10.4.2013 12:18:46
|
|
|
|
mali andeo
|
sedamputa čestitam na dječici :) svaka čast... ali ja se strašno bojim cr ,tako da ću vjerojatno pričekati barem godinu dana još ... evo sada je jedna godinica prošla... želim da sve dobro prođe , i brz oporavak... a ako si već rodila bebi sretno djetinstvo :))
|
|
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 10.4.2013 17:02:17
|
|
|
|
MaTana
|
Ja sam prvu curu rodila carskim zbog zadka i zastoja u razvoju, cekala sam da prodju minimalno 2 godine da ne bi morala opet (sticajem okolnosti proslo j 4 i po). Za 8 dana mi je termin, i opet moram na carski, ni ova princeza nece da dubi na glavi... Minimum je 2 godine, ali ni to nista ne mora znaciti. Ja sam se tako nadala da ce se ova bebuskica okrenut, ali kao ni sve ostalo ni ovo ne mozes planirati...
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 24.4.2013 16:15:38
|
|
|
|
yanna
|
Pozdrav, prvi sam put rodila carskim rezom u veljaci 2012. Sada sam opet trudna (termin u rujnu) i zbog kratkog roka izmedju dva poroda opet idem na carski. Kakva su iskustva mama koje su bile u slicnoj situaciji? Jeste li dogovaraledatum drugog poroda ili ste cekale do prvih bolova?
|
|
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 24.4.2013 19:28:28
|
|
|
|
ivanicapeca
|
Vjerojatno ćeš se dogovoriti za termin, no ako stvar krene prije, tu se ništa ne može. Ja sam rodila na carski prije 2 godine, trudna sam i termin mi je u 8 mj, i tu sam negdje na granici. Dr. mi je rekla da će vjerojatno ići carski, da se radi po istom starom rezu, no ako stvar krene sama od sebe, moguće je da se i prirodno izvede do kraja. Uglavnom sve se dogovara s dr i pristupaju svakom slučaju individualno, koliko sam ja mogla shvatiti. Držim fige da sve bude ok
|
|
|
|
|
RE: Trudnoća nakon prvog carskog 25.4.2013 10:24:12
|
|
|
|
yanna
|
Ja bih nekeko vise voljela da naprave carski kad me zaboli. Ali kao sto kazes, sve zavisi. Vidjet cu sta ce reci doktor. Hvala na odgovoru i zelim ti svu srecu i brz oporavak
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!