|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prekomjerna tezina kao prepreka trudnoci
18.1.2013 8:24:09   
FingerJ
Vrtoglavice su dobar znak! user posted image

Uglavnom, ja sam jučer bila sposobna pojest vola! Tolika želja za hranom... odnosno glad, baš ona prava životinjska glad me spopala, a jela sam isto kao i inače... možda je radi dijete, pa me sada uhvatila kriza user posted image
Osim toga, tu i tamo me uhvati muka u želucu, žgara i vjetrovi user posted image ...
No uvjerila sam se već prije da to sve ne mora ništa značiti... čekam testić, pa ćemo vidjeti...

držim nam fige da ovaj mjesec bude puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 51
18.1.2013 9:05:37   
Bucika001
Sve je to jako varljivo,pa se ni ja ne zelim zavaravati raznim simptomima..jos par dana i vidjet cemo!i ja nam od srca drzim fige!

Btw.javi sutra rezultate! user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 52
18.1.2013 9:49:00   
svrcica
Draga Finger J, znam da ne mora ništa značiti, ali meni se isto dogodilo na samom početku trudnoće. Isto sam bila na dijeti, ali mogla sam cijelo radno vrijeme bez jela. Taj dan sam bila gladna za poludit. Sva sreća pa smo u firmi imali kuhinju, pa sam otišla po ručak i smazala sve na tanjuru. Mislim da su mi se čak i ruke tresle. Kroz glavu mi je prošlo da sam možda trudna, ali onda sam odmah odbacila tu pomisao. Ako nije 4 godine uspjelo, neće ni sad samo od sebe. Ali na kraju je ispalo da sam ipak bila trudna user posted image user posted image user posted image . Pa eto, nadam se da je i tebi tako.
To je u biti bio jedini znak prije kašnjenja user posted image .

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

Neposredna veza do poruke: 53
21.1.2013 9:53:07   
Bucika001
FingerJ draga kako je proslo vaganje?

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 54
21.1.2013 11:43:09   
FingerJ
Vaga je pokazala 94 kg... nisam baš užasno zadovoljna, očekivala sam da ću vidjeti 93, al šta je tu je user posted image
idemo dalje!
Uglavnom, za vikend sam malo prekršila... bila na finoj večeri kod prijatelja pa nisam mogla odoliti delicijama od divljači... a u nedjelju na sljemenu, pa je pao grah user posted image ... al evo, danas nastavljam..

Draga svircice, izgleda da ovaj mjesec ništa od user posted image ... al idem dalje sa dijetom i sa promjenom navika... stvarno se nadam da će to sve pomoći!!! Kao se ti držiš?

Bucika, kako tebi ide s kilicama? btw. držim fige za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio FingerJ -- 21.1.2013 11:44:18 >

Neposredna veza do poruke: 55
21.1.2013 12:29:50   
Bucika001
Draga,bitno da napredujes,samo nemoj odustajati!nastavi!a sta se bebice tice,brzo ce novi mjesec! user posted image

Ja sam na zalost opet pocela grijesit..moram opet sjest sama sa sobom i reci stop..

Hvala ti draga,sutra cemo vidjeti kakva je situacija..

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 56
21.1.2013 13:37:04   
svrcica
FingerJ, žao mi je što nema user posted image , ali bit će. Sigurno da će pomoći promjena prehrambenih navika, uostalom, sama si rekla da ti je liječnik rekao da će ti vjerojatno pomoći gubitak od 10 % tjelesne mase, znači, još malo i user posted image je tu user posted image .

Cure moje, moja vaga stoji. U četvrtak i petak sam prekršila sve što se prekršiti dalo, a i nisam puno vježbala, jer je zumba bila samo u utorak i nedjelju. Bilo mi je teško u subotu opet ne jesti gluposti, ali valjda mi je pomoglo to što mi uopće nije pasalo to što sam jela čokoladu i grickalice i još navečer. Kao da sam se odvikla od toga i mom tijelu više paše zdravija hrana.

FingerJ, pa izgubila si kilu u tjedan dana, to je super. Malo po malo.... Bitno je da ide. user posted image

user posted image user posted image . Ja sam sebi postavila neki cilj od 3 kg mjesečno. Naravno da se nadam da će ići više, ali i da ide manje, nije kraj svijeta. Nisam si htjela postavljati previsoke ciljeve jer mi je onda teže. Mislim da je to ipak nekako dostižno, posebno zato što meni inače kile teško idu dolje, a lijepe se ko blesave na mene.

Bucika, eto i ja sam zgriješila. Valjda tako mora biti. Nema predaje. Važno je da ne odustanemo, da uvijek pokušavamo. Mi to možemo. Ako će te motivirati odi malo na youtube pa upiši the biggest loser, pa vidi kako su neki uspjeli smršaviti. Ja sam fascinirana nekim promjenama. user posted image . Definitivno me motiviraju da ne odustanem.

Ucitelj, mamacita? Kako vas dvije?

< Poruku je uredio svrcica -- 21.1.2013 13:43:38 >

Neposredna veza do poruke: 57
23.1.2013 9:37:46   
Bucika001
drage moje,ja vam malo odlazim sa RR,ali to ne znaci da se prestajem truditi oko kilaze...moram se posvetiti svadbi,koja vidim jako brzo stize,pa cu malo prestati i odbrojavati...javit cu vam se s vremena na vrijeme da vam kazem kako napreduje kilaza..hvala vam od srca na podrsci,i samo mi nemojte odustajati,nastavite skidati te glupe kile,znajte da mislim na vas!!!saljem vam punoooo pusa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 58
25.1.2013 14:44:44   
svrcica
Draga Bucika, želim da ti vjenčani dan bude najljepši u životu i neka ti se ostvari sve kako si zamislila i neka te uskoro iznenadi user posted image bez obzira na kile. Do čitanja user posted image .

Neposredna veza do poruke: 59
26.1.2013 0:40:24   
mamacita

IZVORNA PORUKA: svrcica

FingerJ, žao mi je što nema user posted image , ali bit će. Sigurno da će pomoći promjena prehrambenih navika, uostalom, sama si rekla da ti je liječnik rekao da će ti vjerojatno pomoći gubitak od 10 % tjelesne mase, znači, još malo i user posted image je tu user posted image .

Cure moje, moja vaga stoji. U četvrtak i petak sam prekršila sve što se prekršiti dalo, a i nisam puno vježbala, jer je zumba bila samo u utorak i nedjelju. Bilo mi je teško u subotu opet ne jesti gluposti, ali valjda mi je pomoglo to što mi uopće nije pasalo to što sam jela čokoladu i grickalice i još navečer. Kao da sam se odvikla od toga i mom tijelu više paše zdravija hrana.

FingerJ, pa izgubila si kilu u tjedan dana, to je super. Malo po malo.... Bitno je da ide. user posted image

user posted image user posted image . Ja sam sebi postavila neki cilj od 3 kg mjesečno. Naravno da se nadam da će ići više, ali i da ide manje, nije kraj svijeta. Nisam si htjela postavljati previsoke ciljeve jer mi je onda teže. Mislim da je to ipak nekako dostižno, posebno zato što meni inače kile teško idu dolje, a lijepe se ko blesave na mene.

Bucika, eto i ja sam zgriješila. Valjda tako mora biti. Nema predaje. Važno je da ne odustanemo, da uvijek pokušavamo. Mi to možemo. Ako će te motivirati odi malo na youtube pa upiši the biggest loser, pa vidi kako su neki uspjeli smršaviti. Ja sam fascinirana nekim promjenama. user posted image . Definitivno me motiviraju da ne odustanem.

Ucitelj, mamacita? Kako vas dvije?

Ja sam prije tjedan dana zaradila upalu grla, te zavrsila na entibiotiku. Tako da sam odustala od vjezbanja dok malo ne ojacam imunitetom. Sve u svemu, i dalje pazim sta jedem. Biljezim svaki zalogaj, i to mi pomaze da konzumaciju drzim pod kontrolom. Radujem se skorom proljecu jer cu tada bez iznimke krenuti vani u jogiranje. Samo naprijed!!! Ja sam odnedavno pocela piti Kefir onaj sa 0.9% masnoce. Popijem ga cijelog od 400ml i prija mi. Cijela ta casa je samo 160 cal i stvarno je odlican za probavu. Probajte ako niste.

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 60
11.3.2013 12:06:09   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, već se dugo ne javljate. Kako stoje stvari s kilama? user posted image
Ja uvijek "planiram" smršaviti koju kilu, ali nikako da se toga stvarno i primim, no izgleda da me ovaj spontani ipak podsvjesno dotukao više nego sam to mislila jer sam izgubila 3 kg. Zadovoljna sam jer se moji šlaufovi lagano tope ... no i sise mi odlaze s kilama (šmrc user posted image ). user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi vi?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 61
11.3.2013 21:06:02   
Bucika001
evo,upravo se krenula javiti...i vidim ti si nam draga pisala..
s jedne strane,jako mi je zao sto si to prezivjela,ali s druge strane,lijepo je da si skinula...ja vidim po sebi,svaka kila manje,meni je punooooo lakse...ali grozno je kada tako odu bas odakle ne bi trebale... user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imam 5kg-.....user posted image user posted image user posted image odrekla sam se kruha i svega tijesta u korizmi,sada ne znam dali je zbog toga ili zbog svega stresa oko vjencanja,ali 5 kg nemaaaa...user posted image user posted image user posted image namjeravam krenuti na medicinsku dijetu,samo da se opskrbim narancama...i dat cu sve od sebe da nastavim skidati!!

drage moje,kakva je situacija kod vas??

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 62
11.3.2013 21:09:26   
svrcica
PinkyFunkyBirdy žao mi je zbog spontanog... Nadam se da ćeš uskoro ugledati user posted image i da će ti iduća trudnoća biti školska i da ćeš imati svoju malu bebicu pored sebe.

Da... nitko se ne javlja. Ja dođem tu i tamo provjeriti jel netko nešto napisao, ali nema nikoga.
user posted image za kilice. Iskreno, ja bih rado dala sise za manje kila. Mjenjala bih se u sekundi user posted image .
Uspjela sam skinuti 7 kila i sad već mjesec i pol stojim na tome user posted image . Nikako da se prisilim ponovo pripaziti na jelo, ali i dalje vježbam 4-5 puta tjedno, pa se valjda zato nisam udebljala. A moram se dovesti u red... budem... nadam se.

Neposredna veza do poruke: 63
12.3.2013 9:18:34   
PinkyFunkyBirdy
Curke pa bravo za kilice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo su stvarno lijepe brojkice koje su otišle u minus. user posted image
Slobodno se javite i češće tako da budemo međusobna podrška i motivacija za dalje. user posted image

Bucika, draga, i ja sam strašno bila smršavila za svadbu ... na žalost nisam se vagala, ali znam da mi je trbuh bio ravan kao kad sam bila u srednjoj. user posted image user posted image user posted image Šteta što sam se nakon toga opustila i lagano sam se vratila na staro. No, dobro, kod mene je to bio nagli gubitak kila u tjednu pred vjenčanje tako da nije čudno da se vratilo, a ti to već duže vrijeme lagano rješavaš što je super. Koliko još brojiš do svadbe? user posted image

Draga svrcica, hvala na lijepim željama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 64
12.3.2013 19:27:52   
očajnica
ja imam 78 kg i visoka sam 1,73....šta mislite koliko bi trebala smršaviti kg da imam veće mogućnosti za user posted image ...? Inaće nemam nikakve prepreke osim pcos-a...ciklusi redoviti,ovulacije prisutne, MM spermiogram super....nezzz šta me koći...a pokušavam 3 godine...

Neposredna veza do poruke: 65
12.3.2013 23:55:28   
svrcica
Očajnica, iskreno, ja ne mislim da bi ti trebala skidati kile jer nemaš previše kilograma za svoju visinu, ali možeš pokušati vježbati i malo se zdravije hraniti, pa možda pomogne... Mi smo pokušavali 4 godine i onda se samo desilo... ja sam prije toga skinula 8 kila kao što sam već napisala. Je li pomoglo, ne znam, sigurno nije odmoglo.

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 66
14.3.2013 9:43:43   
Bucika001
draga pinky,vjerujem da je to dosta stres uredovao,jos mi imamo svatove kod nas u drustvenom domu tko da o apsolutno svemu moram razmisljati...a sve mladenke su mi rekle da su smrsavile dosta prije svatova...tako da nervoza cini cuda.. user posted image
joj,brojimo jos 2 mjeseca...s obzirom da smo svatove dogovorili prosle godine na ljeto,to mi je jaaaaako brzo doslo tako da znam da ce i ta dva mjeseca proletiti...nas dan je 18.05.. user posted image user posted image user posted image

draga ocajnica,ja se u potpunosti slazem sa svrcicom...nisam sigurna koja ( da sada ne trazim),jedna od cura je na temi rekla da je ostala trudan u mjesecu kada je fizicki najvise bila aktivna...tako da sve sto ucinis u zdravom smislu,moze pomoci da sto prije docekas user posted image ..ja ti drzim fige od srca!! kao i svima nama... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 67
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!