|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uvođenje kašica!!!
23.1.2013 14:31:49   
seraphyme
zvonki bsaš to... treb osluškivati bebine potrebe. osobno mi kalendar prehrane ide na k. mijenjaju ga svake godine, hebu sve sa tim dojenjem i nedojenjem. ovaj put dojim, ali ću svakako ponuditi emilu kašice sa 3 i pol, 4 mj. APP, ako prođe, prođe.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
25.3.2013 12:33:52   
calpurnia
Slažem se! Najbolji kalendar je beba sama! Nisu svi isti. Mi smo počeli sa dohranom sa 4 mjeseca jer je dijete počelo pokazivati da mu je samo mlijeko malo, sve češće je tražio jest, njurgao, plakao, odbijao mlijeko i slično...evo sad ima 5 i pol mjeseci i ima već jedan kruti obrok ujutro, a navečer prije spavanja obavezno moram staviti u mlijeko rižine pahuljice ili proso, i sad je zadovoljan, tako da mislim da je to sve individualno. Nema tu nikakvih pravila. Također mislim da nema smisla uvoditi dohranu ako beba još ne pokazuje znakove za time odnosno potrebu uvođenja same. :)

TONČI <3

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 27
7.5.2013 10:24:30   
BUMBI
Mi ćemo u nedjelju 4 mjesecauser posted image i mislim mu početi davati kašice,pa sam sada malo ovdje čitala.Sokić sam mu već dala i prihvatio je dobro(Hipp od jabuke)
Prvo ću mu dati mrkvicu par dana,pa onda jabuku pa ćemo vidjeti kako dalje.
Kupila sam i Milupinu mliječnu kašicu(u kutiji bude i pravi se s vodom) i probala bi mu i to davati s žlićicom.Ima svakakvih vrsta,ja sam sad uzela griz ali i ma i s voćem i neznma šta još.
E,i stvaljam mu rižine pahuljice od 3 mjeseca u večernji obrok i i isto je dobro prihvatio.Stavim jednu mjericu

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 28
10.6.2013 10:57:23   
renata87
Moja M. je napunila 3.6. 4 mjeseca, a 2.6. sam joj prvi put dala rižine pahuljice. Od tada smo osim rižinih pahuljica uveli, korabu, mrkvu i proso (danas je drugi dan).
Nije dojila zbog raznih problema (nije bilo problema ni s njom ni sa mnom, ali duga priča), a vidjela sam da joj je adaptiranog malo jer je jela veće količine i opet je plakala nakon bočice i jedva bismo ju umirili.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 29
10.6.2013 22:08:03   
FIGICA FIFINANKICA
počeli sa 4 mj,prvo jabuka

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 30
10.6.2013 22:12:01   
dadls
Sa 5mj.čini mi se..voće ili povrće, nebitno..prvo jabuka i mrkva.

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 31
18.8.2013 13:07:22   
mijina mama
mi smo počeli sa 5.5 mj. prvo riža, pa jabuka, tikvica... i nije joj se ništa od toga svidjelo, zapravo joj se hranjenje žlicom nije svidjelo. mlijeko je za nju i dan danas ostalo br.1 - iako ima punih 9 mjeseci mi i dalje nemamo niti jedan obrok krute hrane

nekad ima dana da pojede 120 ml kašice otprilike, a nekad (kao danas) da uzme samo pola žlice. probala je sve namirnice iz tablice koju smo dobili od patronažne, nema posebne namirnice koja joj se ne sviđa ili posebno sviđa. mislim da još nije shvatila da hrana dolazi žlicom.

17.11.2012. Mia

(Odgovor članu dadls)
Neposredna veza do poruke: 32
13.11.2013 12:14:37   
mekica
Mi smo počeli sa 4 mj sa voćem i onda malo pomalo sve po redu.

(Odgovor članu mijina mama)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!