|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 21.3.2012 19:57:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
očigledno se nekim kuronjama nadigla ona stvar i umislili su da su bogovi pa da imaju sve ovlasti koristiti lisice i ostalo kad im se prdne ne obaziruci se na djecu kojima je to veliki šok i trauma... sramota,ali mislim da nema zuemlje na ovom svijetu gdje nema takve gamadi ....
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 21.3.2012 20:04:34
|
|
|
|
ivanicapeca
|
vjerujem, al nekako mi se čini da su kod nas stvari posve izmakle kontroli. Ma vidi samo ovo danas o pedofiliji i stavu crkve kako je iznad zakona...zgadio mi se život
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 8:21:07
|
|
|
|
Bebys
|
ivanice idi u kanadu ili australiju te su zemlje dostupne...jer sto dalje to gore u hr. taj clanak sam citala i ZGROZILA SE...odvratno...to nikada nebi dozivjeli u nekoj zapadnoj zemlji.. evo moga primjera otvorio se novi vrtic u koji je upala medju prvih petero djece i moja R. i upravo to NIJE TRENUTNO SAMO BILO RIJESENO parkiraliste..ali to je samo bilo mjesec dana dok se nije sve rijesilo (kasnije u pol centra svega ima par parkinga po 15 min samo za roditelje) dakle ja parkirala i dok sam se vratila dosao covjek koji nadgleda (KAO POLICAJAC ja to je malo drugacije nego u hr.) i zaljepi mi kaznu ja dodjem i objasnim mu zasto se ovdje tako puno parkira on veli nemam pojma da ima vrtic novi ovdje...a ja njemu kazem TO JE VAS POSAO DA ZNATE I JA KAZNU NECU PLATITI NEGO CU JE SAMO POSLATI u zupaniju pa se vi dogovarajte s njima i uto izadje zena koja radi u vrticu na balkon i objasni mu ovaj se SAV ZACRVENIO i pokidao kaznu..ispricao se i sve je bilo ok.... I SADA USPOREDITE OVO SA OVIM CLANKOM
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 8:23:47
|
|
|
|
Bebys
|
ps iza mene je STAJALA PRAVNA DRZAVA I ZUPANIJ...a ne policija ..koja SAMO RADI SVOJ POSAO znaci ti policajci se ne boji nikoga JER OBRNUTO ONI RADE ZA NEPRAVNU I IZKORUMPIRANU DRZAVU gospodo to je velika razlika ne stite se roditelji, djeca, starci i oni koji nemaju sta jesti nego obrnuto...stite se lovatori, kradljivci i ini idioti...VELIKA RAZLIKA.....
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 8:55:25
|
|
|
|
kanader
|
dakle događaj je strašan, međutim kako se da iščitati iz zadnjeg djela članka vidljivo je da je čovjek vrijeđal službene osobe(a to vam ni u jednoj zemlji neće proći, idite bilo gdje pa opsujte policajca sigurno će te dobiti kaznu)a i nije se htjel legitimirati što je po zakonu dužan...bojim se da ova priča ima dvije strane, i koliko god da su policajci možda pretjerali kud bi došli da se svi otresaju i liječe svoje frustracije na njima???? u ovoj priči ima više krivaca po mojem
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 9:15:04
|
|
|
|
ruwenzor
|
IZVORNA PORUKA: kanader bojim se da ova priča ima dvije strane, i koliko god da su policajci možda pretjerali kud bi došli da se svi otresaju i liječe svoje frustracije na njima???? u ovoj priči ima više krivaca po mojem Moram se složiti, makar grozno zvuči, ali senzacije prodaju novine, pa novinari i moraju malo napuhati priču. Za nepropisno parkiranje postoji pravo na prigovor pa se stvar onda riješi na sudu, obzirom da je frajer navodno počinio i prekršaj protiv javnog reda i mira ima i biti procesuiran radi toga, ovo je za djecu bilo traumatično al nije ok ni učiti djecu da se muriju treba vrijeđati i da njihov autoritet ništa ne znači. Da nisu dizali frku neg se odlučili na prigovor umjesto vrijeđanja, ne bi to te scene ni došlo.
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 10:21:36
|
|
|
|
Zvonki
|
Čitala sam. Ne volim komentirati jer ne znam što se svarno dogodilo. U svakom slučaju ružno. Nije mi jasno da se digla tolika pompa oko običnog parkinga, da se stvorila na mjestu ravnateljica i psihologinja vrtića
< Poruku je uredio Zvonki -- 22.3.2012 10:24:43 >
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 11:15:16
|
|
|
|
ivanicapeca
|
Nikakvo vrijeđanje i prepucavanje ništa ne može opravdati ono što su prošla ta djeca. Policija je to mogla drukčije riješiti.
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 12:08:44
|
|
|
|
Bebys
|
koliko sam ja pricu shvatila OVO NIJE NAPISANO ALI JE PAMETNOM COVJEKU JASNO DA JE POLICIJU TAMO NETKO POSLAO DA CEKA UPRAVO PARKIRANJE RODITELJA...znaci namjerno su tamo dosli i cekali...to svatko moze zakljuciti sam drugo sto se moze zakljuciti iz clanka je da POLICAJCI NISU MAJCI DALI UOPCE DA OSTAVI AUTO I ODVEDE DJETE U VRTIC I VRATI SE...nego su je poceli maltretirati da makne auto TEK TU ULAZI NJEZIN BRAT koji je takodjer dosao dovesti svoju djecu u vrtic... takav clanak sam ja na net.hr procitala... dakle u svakom slucaju krivi su policajci I PONAVLJAM VAM da je TO SVE NAMJERNO IZVEDENO I ONI MOGU STA HOCE I PRAVDATI SE KAKO GOD HOCE...jer mogu raditi sta hoce...iza njih stoji onaj tko NE PRAVI PARKING ZA RODITELJE GDJE JE VRTIC PA TAMAN I NA 15 MIN. dozvole I IZA NJIH TAKODJER STOJI ONAJ TKO IH JE POSLAO DA TAMO BUDU I CEKAJU upravo te jadne roditelje...
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 12:11:30
|
|
|
|
Bebys
|
CITAT Naime, majka Tamara K. je u utorak dovela svoje dijete u vrtić Izvor u Zagrebu, no da bi uopće mogla doći do vrtića smještenog u Prilazu Đure Deželića broj 30, morala se, kao i mnogi drugi, nepropisno parkirati. S tim problemom svakodnevno se susreću roditelji koji svoju djecu ostavljaju u ovom i brojnim zagrebačkim vrtićima. Nakon što su dvojica policijskih službenika upozorili majku da je nepropisno parkirana, ona ih je zamolila za strpljenje kako bi mogla odvesti petogodišnju djevojčicu u vrtić, nakon čega je namjeravala maknuti automobil. Tada je u dvorište došao i njezin brat, koji u istom vrtiću ima dvoje blizanaca od dvije i pol godine, javlja Radio mreža Radionet. 'Što ih je nagnalo da ga nabiju u zid?' "Oni (policajci) nisu imali nikakvog razumijevanja i nisu dopustili majci da dijete preda tetama u vrtiću", opisala je ravnateljica vrtića Ljiljana Vukšić. Tada se u zaštitu sestre uključio i njezin brat Igor, nakon čega je došlo do incidenta kojem su, na nesreću, prisustvovala i njihova djeca, koja su počela vrištati.
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 12:15:55
|
|
|
|
kanader
|
znate, postoje gradovi gdje su vrtići u pješačkoj zoni,dakle lijepo na noge lagane i do vrtića ako nema parkinga...e sad kaj svatko misli da je u pravu to je druga priča.u svakom slučaju svatko se dužan legitimirati na zahtjev policije, a da roditelji sami nisu izazvali gužvu ne vjerujem da bi policajci ovak odreagirali....e sad ako roditelj ima kratak fitilj i samo je čovjek pa se iznenrvira, i gospon policajac isto je samo čovjek, pa baš ako nosil i uniformu.dakle da su svi skupa htjeli biti normalni bili bi, i lijepo bi molil ne pljučkati iz dijaspore po lijepoj našoj...
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 12:28:39
|
|
|
|
Bebys
|
kanader ja sam u hr. zvila 35 godina...odrasla i radila i stanovala ja sam ovdje NOVAKINJA i jako jako dobro poznam policiju i nacin rada u hr. i uopce ih ne opravdavam i jos ono sto je najgore...od svega svi su savrseno NESKOLOVANI...tek iza godista 1979 ulaze skolovani policajci...ovo ostalo ima i bez srednje skole dokupili je da mogu ostati na poslu...VJERUJ MI ZNAM IZ PRVE RUKE jer imam masu prijatelja policajaca i znam kako je bilo 1990 i tko sve radi u policiji..toboze su pokusali to ocistiti ali neide...tako da ja nisam osoba koja nepozna stanje uhr...itekako ga poznam a i radila sam i sama u drzavnoj upravi i znam sve kako i sta se radi...
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 12:41:05
|
|
|
|
kanader
|
u svakom žitu ima kukolja,kaže stara narodna....bit svega je da ja svu svoju djecu učim da se za pomoć uvijek obrate policajcima, zaštitarima, osobama u uniformi, i da će im oni pomoći, što se pokazalo vrlo dobro kad se jedno dijete izgubilo.da ih ne učim da psuju policajcima i govore ružne riječi(ovo vrijedi i općenito a ne samo za policajce)i kad god sam bio u situaciji da me zaustave policajci(a nisam bezgriješan)nikad nisam izazval konflikt.ako sam i pokušal objasniti zašto sam nešto krivo napravio, napravio sam to smireno i fino, i gle čuda nikad nisam imal sukob.neki su mi oprostili neki su me kaznili...no nikad me nisu priveli ni primjenili fizičku silu.ponavljam, to što vrtić nema parkiralište ne daje za pravo da svakodnevno činiš prometni prekršaj, zar ne?
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 13:42:14
|
|
|
|
ruwenzor
|
činjenica je da kod tog vrtića i nema baš dovoljno parkinga, ali dosta blizu se može pronaći parking pa prošetati koju minuticu, možda i popričati s klincem usput.. a nekima je zgodnije ostaviti auto posred ceste, izjuriti i strpati dijete u vrtić, i onda još očekuju samilost, suosjećanje, i da, naravno, budu iznad zakona.
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 13:50:12
|
|
|
|
bubaMaja
|
slažem se s kanaderom i ruwenzor iako mislim da su policajci trebali pustiti roditelja da odvede dijete u vrtić i onda ga privesti zbog tih i tih optužbi jer u svemu tome najmanje su kriva vrišteća djeca koja ne trebaju gledati kako im policija odvodi roditelje ni kad su veliki krimosi a kamoli radi krivog parkiranja i loših nerva
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 14:52:00
|
|
|
|
troubled
|
slažem se da je grozno što su sve to gledala djeca....ali... nepropisno parkirati ispred tog vrtića znači ostaviti auto nasred ceste ili nared pločnika....u susjedstvu mi je pa znam... i tako svaki dan... (više puta sam morala čekati baš ispred tog vrtića jer od automobila nisam mogla proći s kolicima, i ruku na srce, bilo je dulje od 10 sekundi) kaže dotični tata - nisu me mogli pustiti 10 sekundi da ostavim djecu... ne znam kako on, ali meni ni za jedno dijete nije dovoljno 10 sekundi... te uđi, pa se popenji, pa obuci papuče, odloži jaknu, poljubac, reci teti dvije-tri riječi....a auto na cesti.... i da, ima u blizini mjesta za parkiranje, a djeci itekako koristi malo protegnuti noge i u tom vremenu popričati s roditeljima...
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 21:29:01
|
|
|
|
Indy
|
u vrtic koji je moj patrik isao, ima parking 10m od vrtica, no roditeljima se naravno uvijek zuri i jednostavnije je ostaviti auto na samom ulazu u vrtic, oko 8h i 3h taj nogostup ispred vrtica bude zaparkiran, a da nespominjem da se cestom onda mora provlaciti. u takvim slucajevima sam za to da policija ureduje. a sto se tice clanka, novinari moraju napraviti pompu od cijelog dogadjaja, tko zna koliko je toga istina.
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 22.3.2012 22:24:50
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: ruwenzor IZVORNA PORUKA: kanader bojim se da ova priča ima dvije strane, i koliko god da su policajci možda pretjerali kud bi došli da se svi otresaju i liječe svoje frustracije na njima???? u ovoj priči ima više krivaca po mojem Moram se složiti, makar grozno zvuči, ali senzacije prodaju novine, pa novinari i moraju malo napuhati priču. Za nepropisno parkiranje postoji pravo na prigovor pa se stvar onda riješi na sudu, obzirom da je frajer navodno počinio i prekršaj protiv javnog reda i mira ima i biti procesuiran radi toga, ovo je za djecu bilo traumatično al nije ok ni učiti djecu da se muriju treba vrijeđati i da njihov autoritet ništa ne znači. Da nisu dizali frku neg se odlučili na prigovor umjesto vrijeđanja, ne bi to te scene ni došlo. slažem se s kanaderom i ruwenzor...troubled i Indy i vas potpisujem !
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 23.3.2012 8:04:46
|
|
|
|
Bebys
|
ispricavam se ako je takva situacija onda sam definitivno krivo procijenila...svejedno nemamo pojma sta se ustvari desilo...nemos sudit po novinskom clanku... ali ako ima osoba koje tamo blizu zive...onda se zna iz prve ruke i ako ima blizu parkiraliste...ne kuzim zasto se parkirati pred sami vrtic... slazem se kanader za odgoj i kulturu....takva sam i ja sama kad me zaustave...sve fino pa mi cesto i oproste...ali mito nikada nisam davala...prije koristila VEZE I VEZICE...za neke vece stvari uopstalom ko i svi ostali
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 23.3.2012 8:06:05
|
|
|
|
Bebys
|
al da plicija nasa zna biti uzasna i ohola to sam isto dozivila...zavisi na koga se naleti na neku budalu ili na normalnog covjeka...
|
|
|
|
|
RE: Gdje ovoga nema, da odmah zatražim azil! 23.3.2012 13:22:11
|
|
|
|
Bebys
|
ipak POVLACIM SVOJU ISRIKU JER SAM JA BILA U PRAVU... evo novi clanak policajci su uz sve svjedoke koji su vidjeli sve TOTALNO PREKORACILI SVOJE OVLASTI... eto sta sam vam rekla u policiji radi svatko i rade sta hoce ALI SU OVAJ PUTA NALETILI NA KRIVU OSOBU i neka tako im i treba...jer ovo sto su napravili za mene je zivi uzas slucaj su mogli rijesiti tako da puste roditelje da odvezu djecu u vrtic i ONDA RIJESAVATI PROBLEM kasnije s njima kada izadju van ali ovo sto su oni napravili ...tako im i treba sada...
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!