|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Za finalistice??BH kontrakcije???
1.9.2010 20:18:09   
maminangel
Drage moje finalistice,zanima me koliko su vam učestale BH kontrakcije zadnjih tjedana?? Mene zadnjih dana rasturaju,kao da su kontrakcije češće i duže traju,trbuh mi je više manje stalno tvrd, inače u 37-om sam tjednu,na zadnjoj kontroli cerviks mi je 1čl.i šav od serklaže uloživa za prst..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Za finalistice??BH kontrakcije???
1.9.2010 21:12:49   
Tratina
Mislim da i mene hvataju te BH kontrakcije. Ja sam u 29-om tjednu. To je ono kad ti se stomak napne i zaokruži, jel da?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2
1.9.2010 22:43:57   
mamacita
Je, to je kada se stomak zaokruzi i napne. Meni je pomagalo to da sam se legla na lijevi bok kada sam bila u prilici dok su trajale te kontrakcije. Za tebe sto si u 37 tjednu je to manje vise ok, no za tebe u 29 tjednu znaci da si preforsirala u necemu (hodanju, stepenicama, cak voznji autom (ja sam ih tada znala dobivati), dizanjem stvari...) i da se pokusas odmarati koliko god to mozes. Je te kontrakcije, iako nisu bas bolne, znaju ponekad poceti otvarati cervix, a 29 tjedan je ipak malo prerano. Odmaraj se koliko mozes i sretno.

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 3
1.9.2010 23:17:09   
Tratina
hvala mamacita. nisam to znala... a već imam omekšan cervix... user posted image  sad već jedva čekam pregled...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 4
2.9.2010 9:38:40   
ivana801
Slažem se s mamacitom. To je to. I ja sam pretjerala sa čiščenjem u 32 tjednu (cijeli tjedan cijele dane - veliko godišnje čiščenje sa dizanjem svega i svačega user posted image ) i isto sam ih baš osjećala i bome sam se otvorila za 1 prst. Meni je gin. rekla da kada to osjetim (da mi se trbuh napne) da popijem Normabel i od onda pijem magnezij i preporučila lagane šetnje. Kako sam ja totalni protivnik tableta odlučila sam malo usporiti ritam i ne piti normabel. I eto do danas ( u 37. sam tjednu) je sve u redu. I dalje otvorena za taj jedan prst i nalaz je odličan. Tak da moje iskustvo je kad se počneš otvarati samo malo usporiti ritam. Eli eto, tako je kod mene...

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 9:47:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ivana801)
  Neposredna veza do poruke: 6
2.9.2010 13:04:43   
Tratina
Ako se počmem otvarat, jel to znači da ću ostatak trudnoće morat preležat?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 15:20:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tratina)
  Neposredna veza do poruke: 8
2.9.2010 20:05:50   
maminangel
Samo se ti čuvaj Tratinčice naša,znam da je llakše reći nego učiniti,teško se prisiliti i stati na loptu,ali sve za naše user posted image user posted image user posted image ,Ja sam strogo mirovala do 36 tj.ali od tad sam kao s lanca puštena i eto vidiš kako je rezultiralo,rasturaju me te kontrakcije i neki ogromni pritisak na zdjelicu,i glupi osjećaj kao da bu mi bebek ispao vanuser posted image user posted image ,ipak sam si preveć dala oduška,evo opet trbuh ko kamen,jedva čekam ponedjeljak da vidim kaj doc.veli. user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
3.9.2010 12:14:07   
Tratina
Ej curke user posted image  Samo da javim da sam bila na pregled i sve je ok. Cervix još uvik isti i bebica se fino okrenila user posted image  Sad kad znam šta te BH kont. mogu, malo ću stat na balun user posted image
Čuvajte se. To malo nemoćno biće ima u nas bezuvjetno povjerenje user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 10
25.7.2011 15:08:01   
zlata2
Čitam i tražim po internetu o BH kontrakcijama, ali ne znam da li je to ono što osijećam.
U noći me probudila bol, zatezanje u trbuhu, napetost i trajalo je neko vrijeme. Sad mi cijelo jutro nešto ne štima, trbuh mi je tvrd i stisnut. Sad sam u 33. tjednu. Prošli tjedan sam bila na kontroli i sve je bilo ok, ali još nikad nisam radila ctg.

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!