|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Bolovi u grudima - pomoć 1.9.2010 19:42:56
|
|
|
|
Leluška
|
A, čuj, mene su jako boljele i bile teške, sad se to kao normaliziralo. Moja je pretpostavka da se pripremaju za dojenje. Pronađi ugodan grudnjak. Kad ideš na pregled, svakako to spomeni i neka ti pregledaju prsa za svaki slučaj... Velim, sad me ne bole kao prije, ali kada ih dotaknem, bole... Valjda nemaš nikakvih kvržica ili slično... neka pregledaju!
|
|
|
|
|
RE: Bolovi u grudima - pomoć 1.9.2010 19:46:23
|
|
|
|
Ruža
|
Imala sam sličan problem, ne znam koji točno mjesec je postalo podnošljivo. Ali mene su bolile stalno, sve me vrijeđalo, čak i grudnjak. Napomeni svakako na sljedećoj kontroli giniću. Jer ih mažeš nečim?
|
|
|
RE: Bolovi u grudima - pomoć 1.9.2010 19:47:24
|
|
|
|
Leluška
|
...možda još koji tjedan... svakako se savjetuj!
|
|
|
|
|
RE: Bolovi u grudima - pomoć 1.9.2010 20:13:22
|
|
|
|
Suzn
|
Mazala sam sa onim uljem iz DM protiv strija, al mi sad uzasno smrd :) pa sam pocela mazat sa običnim mlijekom za tijelo od Nivee. MA bole one mene stalno, onako, ko da bubre, haha, al mi je to kao normalno, al ovo se desi jednom, dva put dnevno, kratko, i nekako drukcije. Nemam kvrzice, valjda... Budem pitala, al na pregled idem tek za mjesec dana, hmmm.... Kaj da zovem dr.??
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2010 21:29:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Bolovi u grudima - pomoć 1.9.2010 22:47:26
|
|
|
|
mamacita
|
Bol u grudima me je pratila kroz svaku trudnocu, to se one pripremaju na mlijeko, i cak tako rano u trudnoci. U biti ti "rastu" intenzivno tjekom trudnoce. Moje su se bile povecale toliko da grudnjak prije trudnoce mi nije odgovarao tjekom trudnoce. U biti, najbolje su mi odgovarali sportski grudnjaci, jer imaju dobru potporu. Bol u grudima tjekom trudnoce nije za paniku, no moze biti neugodna.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 9:50:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Bolovi u grudima - pomoć 2.9.2010 11:40:50
|
|
|
|
Ellenora
|
I mene su uzasno bolile grudi (i jos bole ) i receno mi je da je to normalna pojava. Nemas razloga za paniku, masiraj i stavljaj obloge ako je nepodnosljivo, a glavnu stvar su ti cure vec rekle udoban grudnjak. Sretno
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!