|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 11:18:11
|
|
|
|
njanja
|
sretno tiny
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 13:18:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnooo
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 13:29:29
|
|
|
|
Ninaa
|
Sretno draga želim vam od srca da uspijete
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 13:36:13
|
|
|
|
bembo
|
puno sreće tiny!!! Šaljem ti sloniće i bubamare , negdje kazu da su i gice za srecu, pa evo i njih . Sad kad smo sve pokrili, mora uspjeti!!!!
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2010 14:50:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 17:25:22
|
|
|
|
katy mama
|
sretno i da bude sto prije
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 17:48:27
|
|
|
|
tiny
|
hvala cure drage
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 17:55:21
|
|
|
|
Domy
|
tiny sretno i da što prije bude
|
|
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 19:13:16
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 19:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Graško
|
|
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 1.9.2010 22:25:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tiny ma call,i sad da dođes docekat cu te s velikom pupom ,a nadam se da ces i prije doci u livno.kod doktorice marice sam,super mi je,jako draga,strpljiva i sve mi objasni.bas sam zadovoljna s njom. tek sad vidjeh ovo a za maricu sam cula sve najbolje, i kuma mi i jedna prijateljica su kod nje vodile trudnocu i kazu da je zaista dobra doktorica Ja sam bila cijelu trudnocu kod Vrdoljaka, i mogu ti reci ni luda ne bi vise. Znaci dala sam mu novaca i novaca da bi mi konj na kraju rekao kada je video da su mi krenuli trudovi da ja izvolim pricekati jos dva dana do porodjaja jer on mora na seminar u Zagreb i pored najbolje volje nisam uspjela da mu to ispunim pa me na kraju porodio neki stari srpski doktor Jovan i hvala dragom Bogu na tome.Od sveg srca ti zelim da i tebe porodi jer za tog covjeka imam sve rijeci hvale. Treba mu spomenik zivom podignuti
|
|
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 2.9.2010 21:38:14
|
|
|
|
tiny
|
ma on je nenormalan,mene je radio prvu kiretazu cak tri puta,jednom sa anestezijom,i dva puta na zivo,dobro pa sam ostala ziva i zdrava.drugi put kad sam morala na kiretazu otisla sam u zagreb,jer me bilo strah opet kod njega,i kad sam pricala doktorima u zagrebu sta mi je ovaj konj radio,svi ostali bez rijeci.a kad sam ga pitala koje su komplikacije moguce s anestezijom,prica on meni,ma sve boze sacuvaj,i na kraju doda kao a mozete se i ne probuditi nikako,ali ono mrtav-hladan.a ja se rasplakala ko beba i kazem ja njemu,ne moze to tako,ja se moram probuditi,ja imam malo dijete u kuci.otrcim ja ujutro svojoj doktorici i placem njoj kako je on meni to sve rekao,a zena se nasmija,pa moze te i auto ubiti sad kad iziđes na ulicu,to nije jako strasno.uglavnom,svi se zale na njega,i ne daj boze da ikad vise moram kod njega,nadam se da ce do mog poroda netko normalan doci u bolnicu.
|
|
|
RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu 7.9.2010 16:59:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
Taj covjek nema osjecaja ni malo. Valjda budes imala srece pa naletis na tog mog odusevices se njime
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!