|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!!
18.10.2010 19:07:18   
lilia
O draga pa ti ćeš brzo onda pa i bolje ti je što prije da se riješiš.
Trči, hodaj, skači samo da rodiš.  user posted image
Sretno.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 51
18.10.2010 19:53:34   
maminangel
Martinice sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 52
18.10.2010 21:46:19   
nancy
draga Martina zelim da ti sve sad brzo i najbezbolnije prođe.user posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 53
18.10.2010 21:50:56   
pepeljuga
martina sretno i nek bude brzouser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 54
18.10.2010 22:09:26   
Anoniman
tek sad vidim, martina, draga, sretno i nek bude sve ok!
ako si već 4 prsta otvorena a niš nisi osjetila, onda se nadam da će i ostatak ići što je lakše moguće!
jjjjoooooj, još malo i beban je u tvojim rukama, jeeee! user posted image
jedva čekamo!!!user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 55
19.10.2010 8:26:43   
martina33
evo mene i dalje u Petrovoj...od simptoma za porod ni s...čekam vizitu da ih nažicam da mi induciraju porod jer kak je krenulo mogla bi ja tu zaglibit i 2 tjedna...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 56
19.10.2010 8:40:55   
CallamityJane
pa sada ja ne bih da mi induciraju porod user posted image
Nisam upucena u pricu iz pocetka ali zasto ne sacekas svoje prirodne trudove pa kada maleni krene  krene ?

Neposredna veza do poruke: 57
19.10.2010 8:56:51   
lidac0605
user posted image Martina,možda te induciraju!Ja sam ti zadnju trudnoću bila 5 prstiju otvorena,bez trudova-dali mi drip i za 3h rodila

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 58
19.10.2010 8:59:17   
njanja
eeehej martina, eto vidiš kako si uspijela!!!!!! user posted image user posted image sretnooooooooooooooo

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 59
19.10.2010 9:04:32   
ninolina
sretno draga

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 60
19.10.2010 11:15:28   
breskvica22
IZVORNA PORUKA: ninolina

sretno draga

eeeeee mene ceka serklaza zbog skracenog cerviksa i to mjerenje cerviksa.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 61
19.10.2010 11:40:01   
martina33
pa sada ja ne bih da mi induciraju porod
Nisam upucena u pricu iz pocetka ali zasto ne sacekas svoje prirodne trudove pa kada maleni krene  krene ?

nekako mi je bezveze ćupit u bolnici i čekat svoje prirodne trudove...po tome bi ih tako mogla čekat i doma..rekla doktorica na viziti neka skačem i hodam...samo me zanima gdje?najgluplja je stvar kaj su me opet vratili u krevet i to mi liči kao čuvanje trudnoće,a trebala bi se što više kretat da trudovi prirodno krenu....
za mene bolnica sada ima smisla ako trudovi krenu za dan-dva ,ali inače je to sve bezveze...

fala cure na dobrim željamauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 62
19.10.2010 11:59:22   
JASNA33
user posted image user posted image user posted image bravo martina došla si do cilja...
želim ti brz porod i što je 
moguće bezbolnijiuser posted image user posted image user posted image i da što prije svojuuser posted image primiš u naručje...
sretnooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 63
19.10.2010 12:04:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: martina33

pa sada ja ne bih da mi induciraju porod

nekako mi je bezveze ćupit u bolnici i čekat svoje prirodne trudove...po tome bi ih tako mogla čekat i doma..rekla doktorica na viziti neka skačem i hodam...samo me zanima gdje?najgluplja je stvar kaj su me opet vratili u krevet i to mi liči kao čuvanje trudnoće,a trebala bi se što više kretat da trudovi prirodno krenu....
za mene bolnica sada ima smisla ako trudovi krenu za dan-dva ,ali inače je to sve bezveze...

fala cure na dobrim željamauser posted image user posted image user posted image

u pravu si...
a niš. šetkaj se okolo, vježbaj, možda krene...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 64
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:06:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 65
19.10.2010 12:07:54   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image martina,izdrži još malo,odmaraj i uživaj jer će ti to faliti dok se bebač rodiuser posted image user posted image user posted image .Sve će biti ok,samo se opusti i ne razmišljaj previše..neka sve ide svojim tokom...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 66
19.10.2010 12:13:50   
martina33
ležanje u bolnici je čisti stres...naravno,počnu te raskapat na svim poljima-urin,pa krv i tak...onda glupi ctg..dobar pa nije dobar...da se čovjek ukaka od straha..pa zašto je mali tako miran?a još kad slušaš priče pored sebe...uf....
ja bi domeka user posted image ...i kako je život smiješan-prvo te zatvore u krevet da se ne porodiš,a sad mi kažu nek skačemuser posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 67
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!