|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 18.10.2010 19:07:18
|
|
|
|
lilia
|
O draga pa ti ćeš brzo onda pa i bolje ti je što prije da se riješiš. Trči, hodaj, skači samo da rodiš. Sretno.
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 18.10.2010 19:53:34
|
|
|
|
maminangel
|
Martinice sretno
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 18.10.2010 21:46:19
|
|
|
|
nancy
|
draga Martina zelim da ti sve sad brzo i najbezbolnije prođe.
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 18.10.2010 21:50:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
martina sretno i nek bude brzo
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 18.10.2010 22:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
tek sad vidim, martina, draga, sretno i nek bude sve ok! ako si već 4 prsta otvorena a niš nisi osjetila, onda se nadam da će i ostatak ići što je lakše moguće! jjjjoooooj, još malo i beban je u tvojim rukama, jeeee! jedva čekamo!!!
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 8:26:43
|
|
|
|
martina33
|
evo mene i dalje u Petrovoj...od simptoma za porod ni s...čekam vizitu da ih nažicam da mi induciraju porod jer kak je krenulo mogla bi ja tu zaglibit i 2 tjedna...
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 8:40:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa sada ja ne bih da mi induciraju porod Nisam upucena u pricu iz pocetka ali zasto ne sacekas svoje prirodne trudove pa kada maleni krene krene ?
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 8:56:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Martina,možda te induciraju!Ja sam ti zadnju trudnoću bila 5 prstiju otvorena,bez trudova-dali mi drip i za 3h rodila
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 8:59:17
|
|
|
|
njanja
|
eeehej martina, eto vidiš kako si uspijela!!!!!! sretnooooooooooooooo
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 9:04:32
|
|
|
|
ninolina
|
sretno draga
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 11:15:28
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: ninolina sretno draga eeeeee mene ceka serklaza zbog skracenog cerviksa i to mjerenje cerviksa.
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 11:40:01
|
|
|
|
martina33
|
pa sada ja ne bih da mi induciraju porod Nisam upucena u pricu iz pocetka ali zasto ne sacekas svoje prirodne trudove pa kada maleni krene krene ? nekako mi je bezveze ćupit u bolnici i čekat svoje prirodne trudove...po tome bi ih tako mogla čekat i doma..rekla doktorica na viziti neka skačem i hodam...samo me zanima gdje?najgluplja je stvar kaj su me opet vratili u krevet i to mi liči kao čuvanje trudnoće,a trebala bi se što više kretat da trudovi prirodno krenu.... za mene bolnica sada ima smisla ako trudovi krenu za dan-dva ,ali inače je to sve bezveze... fala cure na dobrim željama
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 11:59:22
|
|
|
|
JASNA33
|
bravo martina došla si do cilja... želim ti brz porod i što je moguće bezbolniji i da što prije svoju primiš u naručje... sretnooo
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 12:04:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: martina33 pa sada ja ne bih da mi induciraju porod Nisam upucena u pricu iz pocetka ali zasto ne sacekas svoje prirodne trudove pa kada maleni krene krene ? nekako mi je bezveze ćupit u bolnici i čekat svoje prirodne trudove...po tome bi ih tako mogla čekat i doma..rekla doktorica na viziti neka skačem i hodam...samo me zanima gdje?najgluplja je stvar kaj su me opet vratili u krevet i to mi liči kao čuvanje trudnoće,a trebala bi se što više kretat da trudovi prirodno krenu.... za mene bolnica sada ima smisla ako trudovi krenu za dan-dva ,ali inače je to sve bezveze... fala cure na dobrim željama u pravu si... a niš. šetkaj se okolo, vježbaj, možda krene...
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 12:06:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 12:07:54
|
|
|
|
ELENA35
|
martina,izdrži još malo,odmaraj i uživaj jer će ti to faliti dok se bebač rodi .Sve će biti ok,samo se opusti i ne razmišljaj previše..neka sve ide svojim tokom...
|
|
|
RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!! 19.10.2010 12:13:50
|
|
|
|
martina33
|
ležanje u bolnici je čisti stres...naravno,počnu te raskapat na svim poljima-urin,pa krv i tak...onda glupi ctg..dobar pa nije dobar...da se čovjek ukaka od straha..pa zašto je mali tako miran?a još kad slušaš priče pored sebe...uf.... ja bi domeka ...i kako je život smiješan-prvo te zatvore u krevet da se ne porodiš,a sad mi kažu nek skačem
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!