|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Česta buđenja noću
6.10.2010 16:07:15   
barbiegirl
Do 6 mjeseca se budila 2 puta po noći radi sisanja, a zadnjih mjesec i pol STALNO - noćas u 12, u 2, u 3 i 30, u 4 i 20  i onda od 5 do 6 je bila budna i pričala sama sa sobom i onda je zaspala do 8 i 30

(Odgovor članu Petra87)
Neposredna veza do poruke: 26
6.10.2010 16:15:44   
ELENA35
Moja Sara još uvijek ne spava kako treba,budi se noću po 4,5 puta,imam osjećaj svakih sat i pol,dva..neki put zaspe uz malo čaja i dudu,a neki put ju moramo uzeti u krevet pa se smiri...Ona još nije prespavala noćuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu barbiegirl)
Neposredna veza do poruke: 27
6.10.2010 16:28:02   
pikachu
IZVORNA PORUKA: silvica

Vidim da nisam sama u ovom, bude se izdržalo sve to, al nekad je teško onda funkcionirat po danu...user posted image

Nisi sama... Imamo isti problem sa nespavanjem... Sada ima gotovo 14 mjeseci, a noćas se budila preko nekoliko puta...user posted image user posted image user posted image user posted image  Premorena sam... Ali stisnem zube i idemo dalje pa valjda će prestati...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu silvica)
Neposredna veza do poruke: 28
7.10.2010 18:36:14   
silvica
Drage moje, eto nisam se dosta dugo javljala, al nema ništa novog..i dalje se budimo noću user posted image ...on samo hoće cicat i onda se smiri..izgleda da se navikao na cicu, nije stvar u tome da je gladan nego se jednostvno hoće mazit, utješiti itd. jer on pocica par put i zaspi i onda je mir sat, sat i pol i onda ponovno. Pokušala sam ga ostavit da malo plače, al niti minutu jer jednostavno ga ne mogu pustit da tako plače, užasno mi je to user posted image miš mali..al kako je rekla pikachu: stisnem zube i idemo dalje, sa nadom da će jednom i to prestat...nadam se do onda kada ću ići radit user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 20:56:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu silvica)
  Neposredna veza do poruke: 30
7.10.2010 22:00:04   
minnie
i prva do 1,8 mj i ova sa 1, mj cuclaju po noći. jednu noć je spavala od 9 do 5 i ja se ponadala to je to napokon kada drugu noć opet ispočetka svakih 2-3 sata mama cika i tako iz noć u noć. ali mislim da uskoro krće odvikivanje

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
10.10.2010 19:13:33   
breskvica22
rado bi pomogla ali nemam iskustva s tim.javljat ce se cure.
sretno!

(Odgovor članu silvica)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!