|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   cure iz osijeka i okolice,pomagajte
25.8.2010 14:37:01   
domica
bila sam danas na pregledu i moja tvrdoglava ema se jos nije okrenula a jucer mi bilo 37 tjedana,i dok.kaze da od sada sve vodim u bolnici,oni ce vidjet dal cu na carski ili kako,e sad meni nepada napamet nikako osim na carski  jer ne zelim dijete patiti ili nedaj boze nest gore,prvi porod bio recimo normalan al se nisam otvarala niti imala trudove dok nisu pojacali drip na 25 tako da su me skoro na carski pa se predomislili.Zanima me jel znate nekog doktora u kbo koji hoce odmah dogovorit carski,cula sam da jedino rubinica to hoce?pomajte
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 14:39:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu domica)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: cure iz osijeka i okolice,pomagajte
25.8.2010 14:40:27   
BUMBI
I ja potpisujem Cvrčak...sretnooouser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
25.8.2010 15:59:52   
ivanaa
Beba  ima još puno vremena za okrenuti se.Carski je medicinska indikacija a ne naruđba.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 17:14:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ivanaa)
  Neposredna veza do poruke: 5
25.8.2010 18:01:06   
Anoniman
Draga imaš još vremena, a ako beba i na porodu bude na zadak sigurno će ti raditi carski. Nemoj se previše brinuti, opusti se i mazi bušu jer bi ti uskoro mogao nedostajati.
A prirodan porod, iako mi je bio užasno bolan i dug (16h), ne bi mijenjala bi za što!
Oni trenutci u kojima sam ju prvi put vidjela, pa kad su mi ju stavili na prsa, pa kad me pogledala tim svojim prekrasnim plavim okicama su nešto što ću pamtiti cijeli život!
Znam da će se puno mama složiti samnom!
Evo vibrice da se beba okrene..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2010 18:25:49   
Domy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da seuser posted image okrene i da prođe sve u najboljem redu..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
25.8.2010 18:49:11   
natalijax
sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 8
26.8.2010 15:21:01   
girlpower
evo draga moja da te utjesim ako mogu,moja malena se takodjer nije okrenula i prije dvanaest dana, na veliku gospu tocnije sam je u osijeckoj bolnici sa nepunih 38 tj,rodila na zadak normalnim putem,poradjala me dok.miler i cijelo vrijeme su bili uz mene i pazili te je porod uz malo dripa dobro prosao.prvog sina sam takodjer u  osijeku rodila na zadak nikakvih problema nije bilo.ne boj se u osijeku su ljecnici ok a i boravak u bolnici poslije poroda je takodjer super puno bolji nego prije...pristup im je za peticu od prijema,radjaone pa i sve ono sto ide pposlije...user posted image user posted image user posted image nadam se da sam te utjesila

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
26.8.2010 15:33:09   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu girlpower)
  Neposredna veza do poruke: 10
26.8.2010 19:38:43   
domica
danas sam cula da je neka cura prije par dana u kbo rodila na zadak i da je sve bilo ok.,ali ja sam sina koji je bio okrenut na glavicu jako tesko rodila nisam se otvarala ni uz 25 jedinica dripa uzas od 9 do 21sat,tako me strah sta ce sada biti,a beba mi je vec 3400g.A zasto se mora ostati prije u bolnici to sam isto cula?kolike su bile tvoje bebe?joooj jako me strah,sutra idem u bolnicu na pregled i bas je dezurna dr.miler,ja bi bolje na carski sta mislis sta ce mi reci?

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
26.8.2010 20:57:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu domica)
  Neposredna veza do poruke: 12
27.8.2010 21:50:43   
BUMBI
Sretno u svakom slučajuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 13
1.9.2010 20:42:05   
domica
eto da vam javim moja curica se okrenula u 38 tjednu,hvala svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 14
1.9.2010 20:49:47   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
1.9.2010 21:26:20   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!