|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Obični šampon od koprive
25.8.2010 11:30:59   
Njofra
Zanimaju me vaša iskustva. Ima raznih šampona od Afrodite, Aromatice, do raznih drugih. .. htjela sam uzeti nešto što prirodnije da mi se kosa malo oporavi jer se brzo masti a tako je tanka i dosta mi ispada.
Vidjela sam jeftini šampon od koprive od Afrodite u dm-u, e sad da barem nema još puno drugih sastojaka bilo bi super ali ima svega u sastavu pa sam odustala od kupovine.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Obični šampon od koprive
25.8.2010 12:53:51   
BUMBI
Nisam ih nikada koristila,pa neznam

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Obični šampon od koprive
25.8.2010 14:28:34   
tiny
i meni je moja frizerka rekla da je obicni sampon od koprive jako dobar za masnu kosu,bas sam se i ja sjetila da bi ga trebala kupiti.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!