|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mogu li odgodit operaciju????
25.8.2010 11:09:06   
pako
već sam pisala da bi sredinom 9 mjeseca trebala na operaciju ciste pošto ovako sama nemože puknuti a mene je strah operacije malo sam se raspitala i rekli su mi da je jako dobra mješavina čaja od nevena stolisnika i koprive. to pijem ve dva mjeseca i evo baš jučer sam otišla u encijan po drugu turu i rekla mi je jako ljubazna teta da k tome još dodam i Marulju da je ona jako za ciste,opčenito za maternicu,jajnike. I još mi je dala kapsule brokule da pijem da ona jako ojačava organizam i ima neka svojstva u sebi i sa kombinacijom ovog čaja da bi mi jako pomogla i da bi se cista kroz 3 mjeseca trebala znatno smanjiti i da neću trebati na operaciju. Da je kolegica koja radi s njom trebala vaditi i jajnik jer je cista bila preko 8 cm pila je taj čaj i cista se je smanjila i nije išla na operaciju.

Zanima me jel ima koja od vas iskustva s tim čajevima i prvenstveno jer mogu sad kad odem na kontrolu odgoditi operaciju za poslje nove godine i reči dr.da pijem taj čaj da bi htjela prvo tako probati. Ili da mu ne kažem za čaj nego da bi htjela odgoditi još malo operaciju pošto nije hitno i dosad smo čekali ?!

p.s. oprostite na podužem postu user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mogu li odgodit operaciju????
25.8.2010 11:11:58   
mišica 666
ja sam malo skeptićna što se tiče tih čajeva ali ako nije tvoje zdravlje ugroženo ako odgodiš operaciju zašto ne pokušat. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 2
25.8.2010 11:16:50   
pako
nije ugroženo jer sam bila na kontroli početkom 7 mjesecaa i dr.je rekao odgodit ćemo operaciju za jesen jer nije hitno i dok prođu godišnji pa ako sam čekala do sad amogu i još malo. a i budemo vidli na kontroli jer se cist bar malo smanjila jer bi trebala pošto pijem čaj nekih dva mjeseca već. daj Bože da je manja....

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
25.8.2010 11:19:55   
Njofra
Mislim da bi ja definitivno probala piti te čajeve jer nemogu ti odmoči već samo pomoći. To je moje mišljenje. Zašto ljudi imaju odma obrambeni stav kad je riječ o običnim biljkama, pa zar nije prirodno ipak prirodno i sve u prirodi ima neku svrhu.

Primjerice, ja sam koristila i koristim čaj od žalfije (kadulje) zbog upaljenih desni i lakše mi je. Eto, a ima za kupiti Heksorala, pa Corsodyla i tomu slično.. ja sam odlučila prvo čajem a tek kasnije preči na te prerađevine koješta.

< Poruku je uredio Njofra -- 25.8.2010 11:23:39 >

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 4
25.8.2010 11:30:14   
lee
pako ovako govorim ti iz iskustva ne vlastitog ali od jedne prijateljice...odi na operaciju ako moraš jer time češ se rješiti ciste..ako ti doktori govore da odeš a ti imaš zdravstvene probleme zbog toga onda odi nemoj čekati..čajevi ti mogu pomoči,zašto ne piti..ali moje je mišljenje da trebaš iči na operaciju jer nema smisla da odgadjaš nešto što se mora...ja sam nakon poroda odmah išla na kiretažu zbog posteljice i bilo me jako strah...sad sam sretna jer su mi uklonili par malih cista na jajnicima...i puno se bolje osječam više me ne bole jajnici kad trebam dobiti...sretno!!!biče sve uredu.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 5
25.8.2010 11:52:17   
pako
nisam baš za operaciju, čula sam puno cura koje su bile na operaciji i cista,ciste su im se vratile user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2010 12:06:55   
ninolina
ako cista ne ugrožava tvoje zdravlje, ako te ne boli i ako je dok žele maknuti preventive radi...ako se nadaš da bi mogla puknuti, pričekaj s operacijom.... I da naravno da se cista može vratiti i nikad nemaš garanciju da je sad sve ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 7
25.8.2010 12:16:45   
pako
gle Nina da ugrožava operirali bi je odmah i to za vrijeme trudnoče kako su i razmišljali ili barem sad kad sam rodila ?!
Tako da ako sam mogl ačekati do sada ja bi radije pričekala još malo jer ako mi je suđeno da mi se vrati vratiti će se i poslje operacije i nakon čaja.
Samo neznam kaj daq kažem dr. jer znaš da ako ima kažeš da piješ nešto kaj ti oni nisu dali nisu baš sretni i drugačije te odmah gledaju.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 8
25.8.2010 12:37:39   
natalijax
ako neugrožava zašto ne probatiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 9
25.8.2010 12:53:17   
Anoniman
nemam iskustva s tim, stvarno ne znam...
sretno ti kako god odlučiš!

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 10
25.8.2010 13:25:20   
njanja
IZVORNA PORUKA: pako

reči dr.da pijem taj čaj da bi htjela prvo tako probati. Ili da mu ne kažem za čaj nego da bi htjela odgoditi još malo operaciju pošto nije hitno i dosad smo čekali ?!

nemoj mu reći za čajeve ako te ne pita jer oni ne vode da se mi "pacijenti" pravimo pametni...pitaj ga da li možeš odgoditi zbog xy razloga pa ga još pitaj da li postoji nešto čim biš mogla "usporiti" rast ciste ili slično pa neka on sam predloži te čajeve....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 11
25.8.2010 14:06:23   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 15:10:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mišica 666)
  Neposredna veza do poruke: 13
26.8.2010 8:43:34   
pako
tnx cure.....user posted image
rekla mi je teta u encijanu da mi se je već od ovog čaja trebala smanjiti pa ako stvarno je budem mu rekla da mi je beba još mala i da je nema k čuvati, da mi mm može dobiti godišnji tek poslje nove godine,pa da ako smo do sad čekali da bi ja još malo, a ako mi je narasla još što naravno nebi htjela neću odugovlačiti nego ču otiči na operaciju. ja se stvarno nadam da neću trebati.

držite mi fige, palčeve šta god da nejdem pod nož user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 14
26.8.2010 8:45:38   
pincirotvajler
user posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
26.8.2010 8:46:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 16
26.8.2010 8:46:10   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 17
26.8.2010 9:12:47   
pako

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Pako sretno,mislim na tebe.
kada ideš na pregled da vidiš kakva je cista?

sredinom 9 mjeseca.....idem prvo vadit krv da vidim kakvi su mi tumorski markeri i s tim nalazom na pregled i ultrazvuk.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18
10.9.2010 17:06:07   
pako
Jeeeeeeeeeeeeee cista se malo smanjila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sam u srijedu na ultrazvuku i skužila sam da je manja, a i rekao mi je dr tako .gledao je neku prokrvljenost koje u cisti nema i to znači da je dobročudna i da idem izvaditi krv tj.CA 125 taj tumorski marker i ako ne raste nije hitna operacija da mogu još pričekati ali da se dogovorim još sa dr. u bolnici ali po njemu nije hitno. Samo se nasmijao kad sam mu rekla da moj čaj djeluje.....user posted image ali evo stvarno djeluju jer mi je cijelu trudnoču cista bila iste veličine i sad otkako pijem čaj od 7 mjeseca smanjila se.....baš sam sretna user posted image user posted image tak da ću nastaviti piti čaj do nove godine pa opet na kontrolu naravno ako nalaz od krvi bude uredu....

zato molim cure malo vibrica da mi nalaz od krvi bude dobar da nemoram na operaciju.user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 19
10.9.2010 17:08:19   
pincirotvajler
pa to je super!!! jel bar fin čaj, kolko ga moraš pit?
user posted image
user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 20
10.9.2010 17:22:08   
pako
nije nimalo fini......gorak užasno...gorki pelinkovac je sladak nasprem čaja, nemogu taj okus niti opisati....to su ti opće pripreme da ga krenem piti....svi koji su ga probali dive mi se da kakoo ga mogu piti....ali slučajno sam otkrila da kad sii isperem usta sa onom vodicom za usta od mentola i nakon toga idem piti čaj uopće ne osjetim gorčinu i sad tako napravim svaki put kad ga idem piti, a trebam ga popiti litru dnevno. sad kad znam da djeluje još mi je manjii problem piti ga. user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
10.9.2010 17:26:29   
pincirotvajler
ufuser posted image  
al popila bi ti i 5l samo da nejdeš na opuser posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 22
10.9.2010 17:37:59   
pako
s oproštenjem i govno bi pojela samo da me ne režu.....pozitivna sam i mislim pozitivno pa mislim da će uroditi plodom user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
11.9.2010 11:28:50   
pakić
Sretno, i ja vjerujem da od biljaka može cista nestati, ali je isto tako pozitivno misliti... Autosugestija čini čuda. Zato sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!