|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Higijena zubića
24.8.2010 13:22:18   
Njofra
Koji kaladont koristite za najmlađe? I kakvu četkicu za zubiće koriste?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Higijena zubića
24.8.2010 19:37:05   
tiny
signal,plidenta zirodent,kako kada,a cetkicu uvijek malo bolju,djecju,imas veliki izbor.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
24.8.2010 19:41:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 3
24.8.2010 21:12:13   
ivanaa
ja koristim one maramice,a na kaladontu ti piše za koju je dob.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 4
24.8.2010 21:25:47   
Thea
Imamo četkicu za zubiće signal za djecu od 6-18 mjeseci je pisalo na njoj i signal djećju pastu za zube,ali mali baš nije oduševljen tim.
Ja sam kupila u apoteci vlažne sppifies maramice koje su namjenjene bebama od kad im niknu zubići pa dok ne počnu sami lijepo prati zubiće.
Te maramice u sebi sadrže sastojak ksilitol koji sprečava karijes i zato sam ih kupila,unutra ih ima 20 komada i koštaju 50 kn....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
24.8.2010 22:01:35   
mali_macic
ja Elli za sada perem zubici samo sa prokuhanom ohlađenom vodom. a cetkicu koju sada koristim je iz DMa ona iz kompleta s tri cetkica 2 gumene za masazu desni i 1 obicnoj.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2010 11:10:54   
Njofra
Hvala vam svima na odgovorima. Baš me zanimalo kako vi čuvate zubiće. Tema mi je došla obzirom da u zadnje vrijeme imam problema i sama sa svojim zubima točnije zubnim mesom koje sam toliko iziritirala nekakvom jeftinom četkicom i sad sam sama sebi rekla da neću štediti na četkicama za zube al bojim se da je za mene sad već kasno možda jer sada moram koristiti neke paste tipa paradontax il tomu slično. Zato mislim da ću i ove maramice kupiti za malenog što ih je Thea napisala.
Eh da pitam se zašto sve mora biti tolika tajna da recimo osobni zubar ne kaže ova ti je četkica najbolja za tvoje zube već moramo sami se snalazit kako tko zna. Našla sam vezano uz temu na nekom drugom forumu da su najbolje četkice neke iz Mullera jer imaju posebna vlakna, skupe su a češće se moraju mjenjati, mislim da se ovako zovu Curaprox. Tak da ću prvom prilikom kupiti djeci i te četkice. Pogledajte si ima nešto na netu na njihovoj stranici.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 7
25.8.2010 11:15:18   
tiha

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Stomatologica nam je preporučila Elmex kao najbolju zubnu pastu,a četkice nemam pojma čije su,gledam samo da piše da je za njen uzrast

i mi cvrcak to sam negdje procitala da ti je preporucila i kad smo bile u osijeku kupila sam im tu pastu

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
25.8.2010 11:37:06   
njanja
mi peremo sa vademecum dječjim od jagode

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 9
25.8.2010 11:42:05   
mama deja
i mi smo isto ma maramicama i moj zubar je rekao da su dobre,jedino sto su djeci fine jer su slatke pa me A redovito ugrize za prst

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 10
25.8.2010 20:26:33   
niina
na svemu uglavnom piše za koju je dob pa prema tomu kupujemo......uglavnom u dm-uuser posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 11
25.8.2010 20:57:23   
tina0310
a ako je beba mlađa od 6mj?kako ondauser posted image nisam ni znala da postoje maramice sve do saduser posted image
čini mi se da bi nama brzo mogli zubićiuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 12
26.8.2010 16:48:46   
cuba
Za ova 2 zubića koja ima koristi četkice iz dm-a, 2 su za desni a 1 je za pranjeuser posted image , bez paste, samo voda.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 13
2.9.2010 12:57:41   
Vjeverica ST
kad smo kod zubića, vodite li djecu u svoga zubara ili, kako to ide?
ne mogu zamislit svoju mesarušu da mi malome dvogodišnjaku pregledava zubiće user posted image

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
2.9.2010 15:32:26   
Gogule
mi koristimo za Roka elmex pastu (isto preporuka stomatologa) a četkice si on bira meni je bitno da je za njegovu dob. Sad je navalio za električnom to mu je fora, a Klara ima one tri što se kupe u Dm-u i čisto voda. Za ove maramice nisam znala. A što se tiče odlaska mi smo Roka počeli voditi kad bi mi išli i tako se je naviknuo na tetu Vesnu kako ju zove da bez problema zine . Ona ga je uvijek malo vozila na stolici gore dole, drugi put bi mu dala da si sam natoči vodu, treći put bi mu pokazala kako radi pčelica (bušilica), pa kako slonić pije vodu (sisaljka).... i stvarno kad je trebalo bez problema je zinuo . Kad smo već kod toga moram do DM jer sam čula da postoje neke tabletice za djecu koju pocuclaju i onda ostane plavo na zubićima gdje nije dobro oprano. Ste znale za to??

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 15
2.9.2010 17:04:31   
inna
s koliko im početi stavljati kaladont? Ja Domiju za sad perem samo sa četkicom, strah me da bi kaladont progutao user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 16
2.9.2010 21:21:22   
Gogule
to ti zavisi od djeteta do djeteta. Barem je nama tako rekla stomat. kad nauči pljuvati onda može kaladont

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 17
3.9.2010 12:55:49   
inna
onda još ništa od kaladonta, Domi zasad ništa ne pljuje, taj samo guta i viče fiiiinoooo user posted image user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 18
3.9.2010 14:12:52   
Gogule
user posted image user posted image  ina luda si.user posted image  Bitno je da ti njega učiš na pranje. super je i s vodicom.Pa on je još mali. tamo negdje iza 2 godine će naučiti pljuvati prvo vodu pa ona i kaladont.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!