|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Poluditi cu vise:-(
21.8.2010 10:39:01   
njanja
btw, ova tema bi se trebala nekkao drugačije zvati pa da i ostale mame koje se nađu u ovakovoj situaciji vide da nisu jedine s problemom user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 26
21.8.2010 10:55:52   
pako

IZVORNA PORUKA: njanja

btw, ova tema bi se trebala nekkao drugačije zvati pa da i ostale mame koje se nađu u ovakovoj situaciji vide da nisu jedine s problemom user posted image

da baš user posted image

baš am se htjela nadovezat na temu da niste jedine i moj Patrick je mali seronja.....ako nije po njegovom plač i dere se....trudim se i trošim... objašnjavam,on sluša ali radi opet po svome, ako ga stavim u kaznu,čošak, to je deranje da ga svi čuju, ako se zaderem, počne plakat i za 3 minute opet isto.....već sam izmorena i istrošena od tolikog objašnjavanja i pričanja za ništa....u puno situacija je jako pametan, sve priča i kuži ali kad mu nešto objašnjavam što nesmije očito me namjerno neće shvatiti valjdauser posted image .....nadam se da je to jedna od faza naravno koja traje i da će mi biti bar malo lakše kad prođe bar još godina dana tako da me može razumjeti kad mu objašnjavam neke stvari...

....taman ćemo njega dovesti u red onda dolazi još jedan mali seronja i opet sve ispočetka user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
21.8.2010 15:45:07   
natalijax
mate prava mala zezalica,user posted image ja ti nisam baš od pomoći,ko zna sto ih puca u glaviuser posted image moram se smijat ovo za brata kak je gađo igračkama

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 28
21.8.2010 16:21:57   
nemammaste
Cure moje,nemojte zamjeriti ali ja se poparam od smijeha kad čitam o tim vašim klincima,baš su mi simpatični! user posted image  Pitajte me za par mjeseci kad isprobam kako to u stvarnosti izgleda! user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!