|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poluditi cu vise:-( 21.8.2010 10:39:01
|
|
|
|
njanja
|
btw, ova tema bi se trebala nekkao drugačije zvati pa da i ostale mame koje se nađu u ovakovoj situaciji vide da nisu jedine s problemom
|
|
|
RE: Poluditi cu vise:-( 21.8.2010 10:55:52
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: njanja btw, ova tema bi se trebala nekkao drugačije zvati pa da i ostale mame koje se nađu u ovakovoj situaciji vide da nisu jedine s problemom da baš baš am se htjela nadovezat na temu da niste jedine i moj Patrick je mali seronja.....ako nije po njegovom plač i dere se....trudim se i trošim... objašnjavam,on sluša ali radi opet po svome, ako ga stavim u kaznu,čošak, to je deranje da ga svi čuju, ako se zaderem, počne plakat i za 3 minute opet isto.....već sam izmorena i istrošena od tolikog objašnjavanja i pričanja za ništa....u puno situacija je jako pametan, sve priča i kuži ali kad mu nešto objašnjavam što nesmije očito me namjerno neće shvatiti valjda .....nadam se da je to jedna od faza naravno koja traje i da će mi biti bar malo lakše kad prođe bar još godina dana tako da me može razumjeti kad mu objašnjavam neke stvari... ....taman ćemo njega dovesti u red onda dolazi još jedan mali seronja i opet sve ispočetka
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: Poluditi cu vise:-( 21.8.2010 15:45:07
|
|
|
|
natalijax
|
mate prava mala zezalica, ja ti nisam baš od pomoći,ko zna sto ih puca u glavi moram se smijat ovo za brata kak je gađo igračkama
|
|
|
|
|
RE: Poluditi cu vise:-( 21.8.2010 16:21:57
|
|
|
|
nemammaste
|
Cure moje,nemojte zamjeriti ali ja se poparam od smijeha kad čitam o tim vašim klincima,baš su mi simpatični! Pitajte me za par mjeseci kad isprobam kako to u stvarnosti izgleda!
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!