|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 29.8.2010 9:19:44
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Sretnooo
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 29.8.2010 9:59:37
|
|
|
|
Ellenora
|
Pa to je prava velika bebica. Bravo Meni je pregled u čet. pa se javim sa novostima, sad trenutno pijem Zinnat zbog neke upale opet.
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 29.8.2010 10:02:10
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 8.9.2010 17:48:59
|
|
|
|
lorna
|
veliki mah-mah svima sutra idemo u bolnicu na procijenu vel bebe i ako procijene da je dečko veliki kako je priv dr ocijenio, ostajemo na hospitalizaciji i čekamo carski rez....iskreno...malo sam zbunjena i plašim se, no moja beba je najvažnija i sada sam već mirnija iako napeta u isčekivanju sutrašnjega dana... uskoro sa svojim sinom u naručju , mašem vam i javim novosti _____________________________ uskoro si s nama zlato naše
|
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 8.9.2010 17:51:11
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 8.9.2010 17:51:43
|
|
|
|
mamicaa
|
Sretnoooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 8.9.2010 19:50:04
|
|
|
|
lee
|
sretnoo!!!!
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 8.9.2010 22:01:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnoooo
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 14.9.2010 15:13:17
|
|
|
|
ula_27
|
želim vam sreću i u naše ime (sad već govorim u množini) ... danas sam se pridružila ovom forumu, jer kako god sam čačkala po netu, uvijek bi na ovim stranicama našla korisne informacije i nekako je atmosfera baš lijepa :) moj dečko se još nije okrenuo, malo me pritišće po žučnoj kesici, pa rebra boluckaju (imam kamen), ali sve u svemu 5+ ... migolji se i vjerujem da mu je tijesno ... iskreno, nestrpljiva sam ... pogotovo kad vidim male bebe na ulici, njihove roditelje kako se igraju s njima, kako ih vozaju u kolicima, maze, nose, svašta ... sad i ja jedva čekam vidjeti i dodirnuti to malo biće u sebi, prvenstveno upoznati ga ... vrtim film u glavi kako će izgledati, kako ćemo provoditi dane, kakav će mu biti karakter ... a dobro, sve u svoje vrijeme, vjerujem da svim majkama uzbuđenje raste prema kraju ... ne bojim se poroda, vjerujem da će proći sve ok! kažem, samo neka je zdravlja, ostalo ćemo pomalo :)
|
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 14.9.2010 15:15:54
|
|
|
|
pako
|
Lorna sretno Ula dobro nam došla koliko si trudna?
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 14.9.2010 16:21:38
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pako Lorna sretno Ula dobro nam došla koliko si trudna?
|
|
|
|
|
RE: pribižavamo se cilju :)))) 15.9.2010 11:34:31
|
|
|
|
ula_27
|
hvala puno :) sad sam ušla u 33-ći tjedan! mislim da ću tek kad rodim reći - uh kako je to brzo prošlo ...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!