|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 18.8.2010 20:06:33
|
|
|
|
troubled
|
koji sport voli? neki rekvizit ili knjigu...znam da smo dječacima u paulinom razredu kupovali nogometnu enciklopediju i to im je bila fora... neki fora ruksak...ili ručnik za plažu...majica... set za modeliranje...tipa zrakoplov ili brod... globus... igrica za već koju konzolu ima... sad će mame malih i velikih dječaka nastaviti....ruku na srce, i meni je to najveći problem...za curice je uvijek nekako lakše
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 19.8.2010 8:19:58
|
|
|
|
maja
|
nadam se da znaš šta ćeš kupiti, jer ja nemam pojma šta bi ti predložila nemam baš nikoga takvog uzrasta, a pošto sad počinje škola možda nešto za školu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.8.2010 8:23:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 19.8.2010 14:17:08
|
|
|
|
zozo1
|
Bakugan kuglice (turbo limach) - Nešto od Ben 10 (turbo limach), svi mogući superheroji, Lego Bionici, klinci su jednostavno poludili za tim
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 23.8.2010 21:15:22
|
|
|
|
DEA
|
kupila...Geko komplet TOZ-ov za likovni od 1.do 4.razreda...........
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 23.8.2010 21:21:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: DEA kupila...Geko komplet TOZ-ov za likovni od 1.do 4.razreda........... to je i moja Paulina dobila za rođendan od kume i preoduševljena je!!!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!