|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ...zdrava prehrana...
10.8.2010 23:08:09   
mama mery
meso je vrlo zdravo i naravno ako volis iznutrica njih je najzdravije konzumirati user posted image

eto vidis a mnei jedna kolegica koja pati od takozvane zdrave prehrane uprno tupi da su iznutrice nezdrave i da izazivaju rakuser posted image   a ja znam da su dobre i obozavam ih jesti i djeca, vec sam bila pocela sumnjati

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
11.8.2010 1:06:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 27
11.8.2010 8:59:36   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Bravo vrtirepka,svaka tebi čast,skidam kapu i priznajem da to nije za meneuser posted image

nije niti za mene ''zdrava hrana''
možete mi uzeti/zabraniti skoro pa sve alI SLATKO MI NEMOJTE DIRATIIIIIIII.......-onda grizemuser posted image

inače nema većeg gušta kada pojedeš komaduser posted image toplog kruha ili kakvog kolača   -to je MOJA zdrava prehrana

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
11.8.2010 11:10:33   
mamacita
Ja sam nedavno (prije 4 mjeseca) zapocela prehranu bez kolaca, secera, kruha, krumpira, tjestenine. Skinula sam hrpu kila (naravno vjezbam isto redovito), jedem voce, svako meso, povrce, maslinovo ulje. I posebno mljecne proizvode i mljevene lanene sjemenke (najcesce ih umjesam u jogurt sa malo suncokretovih i bucinih sjemenki, dodam malo cimeta i zlicu meda-( to je moj slatkis i desert na kraju dana). Bademi, orasi, tu i tamo grah. Iskreno, preporodjena sam i energije imam koliko zelim. Pijem najmanje dvije litre vode dnevno. Ne pijem sokove.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 29
11.8.2010 11:14:00   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: mamacita

Ja sam nedavno (prije 4 mjeseca) zapocela prehranu bez kolaca, secera, kruha, krumpira, tjestenine. Skinula sam hrpu kila (naravno vjezbam isto redovito), jedem voce, svako meso, povrce, maslinovo ulje. I posebno mljecne proizvode i mljevene lanene sjemenke (najcesce ih umjesam u jogurt sa malo suncokretovih i bucinih sjemenki, dodam malo cimeta i zlicu meda-( to je moj slatkis i desert na kraju dana). Bademi, orasi, tu i tamo grah. Iskreno, preporodjena sam i energije imam koliko zelim. Pijem najmanje dvije litre vode dnevno. Ne pijem sokove.

user posted image user posted image
bravo, istina je da čim prestaneš jest kruh i slatko već kile idu dolje..kamoli još sokovi i tjestenina,,

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 30
11.8.2010 15:02:50   
sina
pa ja onda ne jedem ništa drugo nego otrov. krumpir,meso(svinjetina jer je doma masa svinja),kruh,tjestenina. ne znam kako bih prešla na tu zdravu prehranu. mm i svekar bi umrli za 2 dana da nema ove kalorične hrane koja se kod nas jede. a da idem stalno kupovat,pogotovo po zimi sve to voće i povrće,soju itd.-to si fakat ne mogu priuštiti.user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!