|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ...zdrava prehrana... 10.8.2010 23:08:09
|
|
|
|
mama mery
|
meso je vrlo zdravo i naravno ako volis iznutrica njih je najzdravije konzumirati user posted image eto vidis a mnei jedna kolegica koja pati od takozvane zdrave prehrane uprno tupi da su iznutrice nezdrave i da izazivaju rak a ja znam da su dobre i obozavam ih jesti i djeca, vec sam bila pocela sumnjati
|
|
[Obrisani korisnik] 11.8.2010 1:06:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: ...zdrava prehrana... 11.8.2010 8:59:36
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Bravo vrtirepka,svaka tebi čast,skidam kapu i priznajem da to nije za mene nije niti za mene ''zdrava hrana'' možete mi uzeti/zabraniti skoro pa sve alI SLATKO MI NEMOJTE DIRATIIIIIIII.......-onda grizem inače nema većeg gušta kada pojedeš komad toplog kruha ili kakvog kolača -to je MOJA zdrava prehrana
|
|
|
RE: ...zdrava prehrana... 11.8.2010 11:10:33
|
|
|
|
mamacita
|
Ja sam nedavno (prije 4 mjeseca) zapocela prehranu bez kolaca, secera, kruha, krumpira, tjestenine. Skinula sam hrpu kila (naravno vjezbam isto redovito), jedem voce, svako meso, povrce, maslinovo ulje. I posebno mljecne proizvode i mljevene lanene sjemenke (najcesce ih umjesam u jogurt sa malo suncokretovih i bucinih sjemenki, dodam malo cimeta i zlicu meda-( to je moj slatkis i desert na kraju dana). Bademi, orasi, tu i tamo grah. Iskreno, preporodjena sam i energije imam koliko zelim. Pijem najmanje dvije litre vode dnevno. Ne pijem sokove.
|
|
|
|
|
RE: ...zdrava prehrana... 11.8.2010 11:14:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Ja sam nedavno (prije 4 mjeseca) zapocela prehranu bez kolaca, secera, kruha, krumpira, tjestenine. Skinula sam hrpu kila (naravno vjezbam isto redovito), jedem voce, svako meso, povrce, maslinovo ulje. I posebno mljecne proizvode i mljevene lanene sjemenke (najcesce ih umjesam u jogurt sa malo suncokretovih i bucinih sjemenki, dodam malo cimeta i zlicu meda-( to je moj slatkis i desert na kraju dana). Bademi, orasi, tu i tamo grah. Iskreno, preporodjena sam i energije imam koliko zelim. Pijem najmanje dvije litre vode dnevno. Ne pijem sokove. bravo, istina je da čim prestaneš jest kruh i slatko već kile idu dolje..kamoli još sokovi i tjestenina,,
|
|
|
RE: ...zdrava prehrana... 11.8.2010 15:02:50
|
|
|
|
sina
|
pa ja onda ne jedem ništa drugo nego otrov. krumpir,meso(svinjetina jer je doma masa svinja),kruh,tjestenina. ne znam kako bih prešla na tu zdravu prehranu. mm i svekar bi umrli za 2 dana da nema ove kalorične hrane koja se kod nas jede. a da idem stalno kupovat,pogotovo po zimi sve to voće i povrće,soju itd.-to si fakat ne mogu priuštiti.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!