|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vene
10.8.2010 22:02:43   
natalijax
Kakve su vam,prije i poslije poroda,Ja za sad imam čiste noge,Ajme kak je to strašno kad se izbaci,gledam prijateljicu drugi put je trudna noge su joj u katastrofalnom izgledu,Jel boli touser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vene
10.8.2010 22:07:15   
CallamityJane
a u principu ne bi trebalo boliti, evo ja vidim po svojim nogama sve neki mali kapilarcici na povrsinu izasli, samo se nadam da se nece siriti to user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
10.8.2010 22:22:11   
pincirotvajler
meni isto samo kapilari,,baš vene ne

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 3
10.8.2010 22:26:04   
leilany
ja nemam toga za sad.....user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 4
10.8.2010 22:33:46   
anuska08
Ufff,ja sam tomu jaaako podložna  (mama mi ih ima srašno puno) i to mi je bolna točka..đe me nađe!!user posted image user posted image user posted image   Neke kapilare  imam pa već valjda od djetinjstva , a s vremenom dobivam sve više i više. U trudnoći ih na sreću, kolikogod sam se bojala nisam jako dobila. inače me ne bole.
BTW, rekla sam  sama sebi da ako ih se neću rješiti ove zime (ne znam ni sama na koji način- ako tko zna kako neka mi javiuser posted image user posted image ) onda ih se neću rješiti nikad i neću više raditi famu oko toga biti iskompleksirana

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
10.8.2010 22:36:33   
Domy
IZVORNA PORUKA: leilany

ja nemam toga za sad.....user posted image

tako ni ja ..

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
10.8.2010 22:36:44   
pikachu
Meni su se počele nazirati od trudnoće i nisu se poslije povukle, ali nije još alarmantno...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 7
10.8.2010 22:39:16   
cuba
Imam samo na jednom mjestu kapilare ali blage...i nek na tome ostaneuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 8
10.8.2010 22:40:26   
troubled
jednu sam dobila s magdom..na unutarnjoj strani bedra kao mala loptica...ne boli, ne smeta...ponekad škaklja (kao i bilo koji drugi dio tijela uostalom) i nije se povukla...
sad sam dobila još jednu, na vanjskoj strani bedra druge noge...kao kovanica od 2 kune recimo...
i stoji tako...
ah...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 9
10.8.2010 23:10:04   
mamacita
Jedina uspomena na moje trudnoce su mi upravo spekulaste, ruzne vene. Pocele su u prvoj trudnoci, pa bi nakon svake trudnoce pomalo nestajale, no u zadnjoj trudnoci (4) dr. me je posalo na ultrazvuk dubokih vena jer su koma izgledale. Nije bilo ugrusaka. Nakon tog poroda su se malo povukle, no u biti ostao mi je trag na desnoj nozi: dvije paucaste vene sa plavim zilicama, i jedna velika sa puno spekulica od unutarnjeg desnog gleznja sve do prepona. Naime, dr. mi je rekao da je jedini prirodni nacin drzati takve vene u kakvo takvoj kontroli je tjelovjezba koja jaca misice nogu. zato, prvenstveno zato, ja sam pocela trcati. Gubitak kila pomaze isto tako, naime tjelovjezba ce i to dovesti u red. Sada ja izgledam bolje nego prije prve trudnoce, imam te vene, no noge su mi utoliko ljepse razvijenije od trcanja, tako da ih sada "nosim" kao ukras od mojih trudnoca. Druga opcija je operacija. No, uz 4 klinca, mirovanje od mjesec dana nakon operacije zvuci nemoguce. Stoga... trkom kroz naselje... do zdravlja :-)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
11.8.2010 0:59:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 11
11.8.2010 8:49:02   
ZVRK
ja ih imam .baš 'izbačene''vene još od cca srednje škole.u user posted image me nisu zezale a šta će biti kasnije.........budem vidjela.
mene ne bole ali me znaju ''češkati''user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
11.8.2010 9:39:55   
adryosijek
imam i vene i kapilare

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!