|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   točna kao sat
7.8.2010 12:41:08   
ninich
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: točna kao sat
7.8.2010 12:57:39   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al glavu goreuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 2
7.8.2010 13:52:28   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce vam se zelja sto prije ostvariti , i user posted image  otići na barem 9 mjeseci. user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 14:02:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu AntonijaV)
  Neposredna veza do poruke: 4
7.8.2010 14:29:16   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
7.8.2010 14:35:55   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 6
7.8.2010 14:37:58   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
7.8.2010 14:50:05   
tiny
ne daj se,i moja je ,ko sat.ali nemoj plakat,i ja toliko cekam,ma doci ce i nase bebe.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
7.8.2010 15:12:48   
Gianna
Draga glavu gore, doći će user posted image kada se najmanje budeš nadala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 9
7.8.2010 21:24:31   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 10
7.8.2010 22:19:07   
cuba
A joj user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 11
8.8.2010 8:59:26   
ninich
hvala Vam cure moje Vaša podrška je doista snažna i daje volju za nastavak!!!!!!ljubim vas sve!!!!i idemo dalje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
13.8.2010 10:33:46   
Leptir5
IZVORNA PORUKA: ninich

hvala Vam cure moje Vaša podrška je doista snažna i daje volju za nastavak!!!!!!ljubim vas sve!!!!i idemo dalje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 13
13.8.2010 10:51:52   
pako
drži se draga još malooo i ode tetka user posted image pa-pa na barem godinu dana.....user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 14
13.8.2010 13:56:41   
Imra
znam da sam ovo vec negdje spominjala, ali evo opet da napisem.....moja prijateljica je bila 3 godine u braku, od pocetka su radili na bebi, ali nista, nakon pune 3 god. neuspjeha poceli su koristiti revitu, oboje, nakon 3 mjeseca koristenja ona je zatrudnila, sada je majka jedne slatke curice...iz tog razloga je svima preporucujem....kod muskaraca izmedju ostalog ubrzava protok spermatozoida, kod zena prociscava kanale, dovodi urin do savrsenstva....jos samo licno iskustvo....nalaz urina mi nikada nije bio dobar, otkad pijem revitu, vec 3 god., nalaz mi je uvijek uredan

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 15
15.8.2010 16:51:17   
Spavalica
user posted image user posted image user posted image user posted image   I mene je danas user posted image  razočarala....opet....
Ali kažu mi ljudi da Nada umire posljednja...pa nadajmo se i dalje...doći će i naše vrijeme....user posted image

¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu.
Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah.
Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 16
15.8.2010 17:15:34   
Domy

tako je...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 17
15.8.2010 19:27:51   
ninich
i ja se slažem da će doći naše vrijeme, tko zna možda već uskoro,....samo se treba opustiti i manje misliti na to,....šaljem vam svima puse s morauser posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 18
15.8.2010 20:19:49   
Domy

i ja se slažem da će doći naše vrijeme, tko zna možda već uskoro,....samo se treba opustiti i manje misliti na to,....šaljem vam svima puse s morauser posted image user posted image

tako i treba pozitivno razmišljat..zato ti želim svu sreču da u tome uspiješ..user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!