|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 4.8.2010 20:02:13
|
|
|
|
anastasija0702
|
još jedno pitanje, d ali ta operacija svakako pomaže tj da li će nakon toga biti bolji nalazi u svakom slučaju ili neće pomoći ako je riječ o upali o kojoj tvrde da nije riječ a u zadnjem je spermiogramu imao leukocita tako da ga opet šalju na mikrobiološki i na operaciju. zna li tko valjaju li ovdje ti dr za operirati varikocelu ili je bolje ne raditi to u zd? help, nakon 2 godine borbe sa neplodnošću stvarno šizim. jedino što mu je pomoglo su vitamini ali čim smo pauzirali odma je nalaz bio isti ko i prije. sad mu dajem vit e i vit ci crveni zdravac čaj. prije je pio samo taj čaj i vit e i nalaz je bio bolji. inače ima astenoteratozoosp.
|
|
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 4.8.2010 20:24:30
|
|
|
|
sina
|
ne znam za leukocite,znam samo da mi je moja ginekologica pričala da je i njezin muž imao varikokelu išao je na operaciju i sad imaju već 2 prekrasne dječice. ne znam što bih ti rekla da li da idete u zg? vjerujem da i u zd ima dobrih doktora.
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 4.8.2010 22:47:19
|
|
|
|
anastasija0702
|
hvala na odgovou i podršci, svaka riječ puno znači. znam da je to kao neki rutinski postupak ali ipak operacija je operacija i ne želiš se požuriti pa da zabrljaš. neznam, nije mi jasno kako je prije nije imao a sad je ima a spermiogram je uvik isti loš. druga opcija nam je osjemenjivanje ali to ne rješava stvar. zna li tko d ali mui može biti gore od te operacije ili ne može biti gore nego li je?
|
|
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 5.8.2010 10:31:00
|
|
|
|
smarija
|
anastasija ako tm ima problem sa varikocelom ja da sam na vasem mjestu bi to rijesila jer moze da negativno utice na potomstvo,nakon operacije ima parova koji su uspjeli da postanu roditelji. e sad ja stvarno nisam cula da nakon operacije moze da bude gore pacijentu,ali sam cula da postoji sansa da se vremenom ta variko.vrati
|
|
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 5.8.2010 12:00:23
|
|
|
|
sina
|
ne brini,ne može mu biti gore. gore mu može biti jedino ako ne ide nikamo sa tim. moja ginička je isto sumnjala da mm možda ima varikokelu jer nismo nikako mogli do ,pa sam sa njom dosta pričala o tome,rekla sam ti već da je i njezin muž imao i da je sad sve o.k. da,naravno da ti nije svejedno bez obzira što je op. rutinska,ali navodno nije ništa strašno i poslije bude sve o.k,samo nemojte odgađati nego krenite što prije.
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 5.8.2010 16:55:55
|
|
|
|
anastasija0702
|
volila bi ako je tko radio to u zd da se javi sa iskustvima. hvala vam na podršci, je hoćemo uskoro za 15 ak dana vjerojatno. neznam, kažem vam do sada smo mislili d aje neka bakt upala jer su leukociti i bakt bili u sp ali ovdi nisu izolirali i kad smo na kraju odlučili ić u zgb sad mu je rekao da ipak ima varikocelu i da je opcija ili oper ili osjemenjivanje koje nam ne rješava slučaj pošto želimo više djece i mladi smo tako da bi prije probali izlječiti ga na bilo koji način. u kolikom s epostotku vraća ta varikocela? ja sam ima već god dana rekla njemu da to ima pošto ima problema sa zaliscima srca posumnjala sam da je i tu problem žila a i uvik mu je jako vruće tijelo a oni su uvjeravali da nema i to više njih da bi sad rekli da se je povećalo i da ima. znači 3 mj nakon toga mu bude ok ako je do toga ? neznam ali dvi godine mi je prošlo a ništa riješili nismo a sad odjednom ni sama ne mogu vjerovati sve se treba u 10 ak dana riješiti kao da je neko čarobnim štapićem to napravio.
|
|
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 6.8.2010 9:15:41
|
|
|
|
smarija
|
anastasija ja sto sam ti napisala o operaciji varik.to je iz iskustva mojih dobrih prijatelja.jedan par je imao dvoje djece i nakon toga mu se pojaila varik.i dr.kaze ako budu htjeli imati djecu nece moci dok se to ne rijesi,no medjutim on je to rijesio zbog sebe svog zdravlja i nakon nekog vremena zena ostane trudna,drugi par ona je sve nalaze prosla i sve ok, on jako los spermiogram u pitanju variko.sad ju je operisao nema ni mjesec dana pa cemo da vidimo rezultate toga. sto se tice vracanja variko.niko ti to ne moze sa 100% sigurnoscu reci hoce li se vratiti ili ne,sve jo to individualno imas jako puno tema na netu o varikoceli pa malo pogledaj,mislim zbog nekih opsirnijih informacija
|
|
|
|
|
RE: varikocela i leukociti u spermi 6.8.2010 22:45:08
|
|
|
|
anastasija0702
|
imam još jedno pitanje - da li treba za mikrobiološku pretragu sperme apstinirati ili ne? ima li kakve veze apstinencija sa količinom bakterija?
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!