|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 2.8.2010 11:46:10
|
|
|
|
pako
|
drago mi je da joj je bolje i da ste sutra opet skupa
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 2.8.2010 12:53:17
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: njanja evo utorak je već sutra....izdržite još danas...velike puse tebi i martini i mili! A što su opstrukcije<? Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ste sutra svi skupa kod kuće Ja bar mislim da se pod tim nazivom smatra otežano disanje, pištanje iz pluća, "lovi se zrak"..
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 2.8.2010 14:08:32
|
|
|
|
Puli
|
zelim malenoj brzoj oporavak i jos brze da dodje kuci i mi se pridružujemo željicama ozdravilicama pusa velikoj i maloj ljepotici
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 2.8.2010 22:57:09
|
|
|
|
Elena
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: njanja evo utorak je već sutra....izdržite još danas...velike puse tebi i martini i mili! A što su opstrukcije<? Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ste sutra svi skupa kod kuće Ja bar mislim da se pod tim nazivom smatra otežano disanje, pištanje iz pluća, "lovi se zrak".. Duve je super objasnila :) Ja se nadam da sutra dolazi kuci, ali dok ne kazu doktori, ja se samo mogu nadati. Kako i da je, jos jednom hvala curke sto ste bili samnom. Znamo svi dobro kolko je tuzno srce i dusa kad nam su djeca bolesne, ali tako starimo, zar ne? Javicu sutra sta je bilo i od cega se ovo desilo.
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 2.8.2010 23:02:56
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: Elena IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: njanja evo utorak je već sutra....izdržite još danas...velike puse tebi i martini i mili! A što su opstrukcije<? Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ste sutra svi skupa kod kuće Ja bar mislim da se pod tim nazivom smatra otežano disanje, pištanje iz pluća, "lovi se zrak".. Duve je super objasnila :) Ja se nadam da sutra dolazi kuci, ali dok ne kazu doktori, ja se samo mogu nadati. Kako i da je, jos jednom hvala curke sto ste bili samnom. Znamo svi dobro kolko je tuzno srce i dusa kad nam su djeca bolesne, ali tako starimo, zar ne? Javicu sutra sta je bilo i od cega se ovo desilo. Da nažalost znam šta je to, jer se Karlo već nekoliko puta susreo sa time zbog njegove alergije na grinje...simptomi uvijek jednaki.. ali hvala bogu nikad nije završio u bolnici i terapiju uvijek dobivao doma... Neka cura što prije dođe kući
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 3.8.2010 10:18:37
|
|
|
|
ninolina
|
nadam se da je Martinica dobro i da danas ide kući...Držite se
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 3.8.2010 10:21:35
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nadam se da je Martinica dobro i da danas ide kući...Držite se
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 3.8.2010 10:29:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 3.8.2010 13:38:38
|
|
|
|
gljiva
|
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 3.8.2010 15:17:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Puno vibrica za vas ~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se da ste doma zajedno
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 6.8.2010 8:40:55
|
|
|
|
Elena
|
jesmo kuci, polako zazdravljujemo ali imamo jos puno...samo polako. :) Hvala curke na pozitivne vibre! Sad sam na posao pa zelim vam ljep dan, a ja se sad odjavujem!
|
|
|
RE: Martina je u bolnici :( 9.8.2010 11:49:32
|
|
|
|
maja
|
drago mi je da ste doma, sad se samo mazite i pazite velika pusa
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!