|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ovulacijski testovi
23.7.2010 16:15:36   
maminkica
možda, a vjerojatno već znate da postoje na tržištu ovulacijski testovi (rade na istom principu kao i testovi za utvrđivanje trudnoće) koji vam ukazuju na plodne dane, ako niste sigurne kada su vam.
meni se prva trudnoća dogodila "slučajno" tj. kada sam imala neki osjećaj da su mi plodni dani , ali mislim da ću kod planiranja sljedeće koristiti ovulacijski test. frendica ih je isprobala i upalilo joj je. ima ih inače u našim ljekarnama, ali su nešto skuplji no za internet kupce mogu se naručiti preko stranice:

www.testsforless.com

sretno nam svima trudilicama!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ovulacijski testovi
23.7.2010 16:16:27   
ninolina
već su cure dobro upoznate s tim...ali ipak hvala na informaciji

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maminkica)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!