|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: možda trudna?
22.7.2010 10:05:07   
ktamara
IZVORNA PORUKA: niina

dobro došla i ja sam malo novijeg datuma.što se mog iskustva tiče sa drugom trudnoćom sam jako bila nestrpljiva.napravila sam dva testa koji mi nisu bili pozitivni pa sam otišla ginekologu gdje se na ultrazvuku nije još ništa vidjelo jel je bilo rano, a on me je poslao da izvadim krv pa po toj pretrazi se ustanovilo da je trudnoća.nisam imala nikakve simptome skoro pa ništa pogotovo na početku trudnoće.želim ti puno srećei i drži se!!!!!!!

eto znaš kako je :) moja ginekologica je taman otišla na godišnji tako da ne mogu ni k njoj. ali još nekoliko dana pa ćemo ponoviti test :)
čak sam sad i puno mirnija,a onaj čudni osjećaj u trbuhu je slabiji. vidjet ćemo :)

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 26
22.7.2010 11:24:53   
ninolina
samo polako i smireno...user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 27
22.7.2010 12:53:16   
girlpower

IZVORNA PORUKA: ninolina

pa nebi rekla da je rano za simptome...ako žena pozna svoje tjelo , sluša ga...kao što neke znaju moju temu dali sam trudna ili ne.....kad sam tamo počela pisati simptome 30 a trebala dobiti 8....i na kraju ja trudna...a da nisam ni slušala svoje tjelo nebi mogla to reči....ti se lijepo opusti, još malo pričekaj i ponovi testić...ja ti od srca želim veliki +
i da, dobronam došla

slazem se s tobom vjerovali ili ne ja sam skoro pa isti tren znala da cu biti trudna osijecala sam to...isto kao kada sam rekla svekrvi kroz razgovor(bila sam trudna s trecim neka 33tj)i rekla sam joj da osijecam kako cu roditi ranije,na sto je ona rekla da nevjeruje da je to vjerojatno samo strah...ali ja sam to osjecala iako nisam imala nikakvih predznaka,ali intenzitet osijecaja nemogu opisati..i nije me niti jednom osijecaj prevario,sve je bilo kako sam i rekla...mi zene osijetimo i znamo samo sto nekad ignoriramouser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 28
22.7.2010 17:58:35   
Gianna
Dobrodošla i zaista se nadam da su svi ti simptomi koje osjećaš opravdani i da češ nas uskoro razvesliti sa dobrim vijestima., a sa testom pričekaj još koji dan.... Sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 29
23.7.2010 15:11:19   
Leluška
Držim fige za user posted image !
Ja saznala da sam trudna na redovnom pregledu kod gin - bilo je već 6+nešto dana! NIsam imala nekih simptoma.
Jedino kaj sad imam od simptoma su velika prsa i malko napeti trbuh, više jedem i jako sam umorna... (12.tjedan je)

Ali, držim fige, kao što rekoh i ranije u poruci!!!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 30
25.7.2010 20:06:32   
bembo
i kakvi su rezultati?

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 31
26.7.2010 8:30:26   
ktamara
evo da se javim s novostima. u subotu sam ponovno radila test- negativan :( ali, evo sutra ili najkasnije preksutra bi trebala doći m tako da ćemo uskoro znati sigurno

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 32
26.7.2010 8:39:55   
leilany
ktamara ,ja se ipak nadam da si user posted image ...barem ti ja to zelim oduser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 33
26.7.2010 11:37:44   
ktamara
IZVORNA PORUKA: leilany

ktamara ,ja se ipak nadam da si user posted image ...barem ti ja to zelim oduser posted image user posted image

hvala user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 34
29.7.2010 9:39:21   
ktamara
drage moje, evo da se javim. jučer sam opet radila test i opet je negativan. m još nije došla. od jutros imam poprilično jake mučnine. ali nešto što me još više muči jest to da danas moram na ultrazvuk štitnjače. zanima me da li neka od vas zna da li smijem obaviti tu pretragu ako sam trudna?

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!