|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Već karijes???
12.7.2010 17:34:50   
Sagem
Mišiću su izrasla dva donja zubića već sa 5 mj ( sad ima 8 i pol) i baš su već veliki i na njima vidim neku smeđu flekicu, na kruni zubića. Panika me lovi da bi mogli pocrniti. Šta da radim.user posted image
Napominjem da ne dojimo, jedemo mlijeko samo jutro i navečer, samo voće i povrće. Još nije probao ništa ama baš ništa slatko niti slano. MM i ja imamo dobre zube.
U trudnoći sam pila vitamine... Uopće ne razumijem od kud sad te flekice, pa kako već karijes?user posted image
Kupila sam mu neku gumenu četkicu koju sam tek sam pred koji dan počela nakon svakog obroka da mu je uvalim u usta.
Imate li iskustva?
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
12.7.2010 17:37:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Sagem)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Već karijes???
12.7.2010 17:43:55   
Sagem
ma nama je sigurno kriva dudica user posted image   Kako je po danu nema potrebe za njom, toliko je ima u ustima po cijelu noć user posted image
Danas mi patronažna preko tel. govori da neka nakon svakog obroka dajem da popije vodice i da mu zubiće operem sa štapićem za uši namočenim u vodu.
Da, potražit ću i nekog dobrog dj. stomatologa.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
12.7.2010 17:50:38   
mamacita
Zasto ne izvadis dudu iz njegovih usta kada zaspi? Probaj. Mozda mu uopce nece ni trebati, jer vidjela sam u mnogim slucajevima da duda cini vise loseg nego dobrog za djecje zubice.

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 4
12.7.2010 19:19:37   
ejmama
Mislim da nije zbog dude, jednostavno ima takve zubiće. Napravi ovako kako ti je patronažna rekla, mislim da čak imaš kupiti i maramice za bebe za brisati zubiće ili ako ti je lakše namoči gazu pa istrljaj.

H 07 E 09

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
13.7.2010 16:41:23   
cuba
Da, imaš kupiti u dm-a set za prve zubiće, 3 male četkice gumene pa mu daj da ih gricka malo i ti prođi preko zubića..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 6
31.7.2010 11:45:59   
mirna
Pročitaj i ovdje, već smo pisale nešto o njezi prvih zubića:

http://www.ringeraja.hr/forum/Ve%C4%87_pokvaren_zubi%C4%87/m_525618/tm.htm

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 7
31.7.2010 12:07:33   
pako
mom P čim bi izbio zubić odmah mu je počeo crniti uz samo zubno meso i tako svaki. počeli smo prati zubiće od prvog i crni user posted image , prepala sam se i jaaako razočaraa, perem a oni takvi. otišla sam s njim kod zubara i na kraju se ispostavilo da mu crne zubići od antibiotika koji je dobivao u rodilištu 5 dana,nije karijes nego kao jedna vrsta kamenca ali crnoga i kad malo naraste moram doći i to mu jedino može očistiti brusilicom, strašno baš sam ljuta. kaže zubarica da inače ima jako lijepe i zdrave zubiće ali kad se nasmije i negdje dođemo svi misle da su mu zubići koma i puni karijesa....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 8
31.7.2010 19:10:52   
Zvonki
Možda je samo kamenac? Moja srednja kćer je jako sklona stvaranju kamensca tako da sam mislila da ima po zubima karijes a bio je samo kamenac. Neka je pogleda stomatolog.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 9
1.8.2010 11:09:03   
Sagem
Zvala sam neku privatno zubaricu ( ne bi joj tu radila reklamu pa da mi sad plati) i 15 min se izderavala na mene da sam se rasplakala user posted image Rekla mi je da sam si sama kriva što će mi djete imati crne zube, da ako nemam para za četkicu da će mi ona dati, da je i ona majka i da joj djeca imaju zdrave zubiće... ma užas user posted image user posted image

Da mi ne smije navečer zaspati na bočici mlijeka. Ja kažem pa ima samo 9mj, sretna sam kad spava.
TAko da sad želi zaspati na bočici i ja mu ne dam zaspati jer mu prvo gazom operem zubiće, a on urliče i onda ide spati.

A ja je zvala da pitam kad beba može doći na kontrolu prvi put jer sad tek ima 9mj i dva zubića i nisu crni, nego imaju neku naslagu sivkaste boje koju ne mogu očistiti i kako da spriječim da drugi zubići ne dobiju naslagu.
A da me vidila u živo ili mog muža i mi imamo lijepe zube, i očito ih peremo, pa valjda i djeteu onda perem, ma... kako je ružno vikala na mene ...

< Poruku je uredio Sagem -- 1.8.2010 11:15:14 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
1.8.2010 11:13:12   
mirna
Lijepo ti svima kaži kako se ova zubarka ponaša, ima privatnu praksu i treba znati kako raditi s pacijentima ako ih želi pridobiti...

Katastrofa... Ne mogu vjerovati...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 11
1.8.2010 11:21:53   
Duve
IZVORNA PORUKA: Sagem

Zvala sam neku privatno zubaricu ( ne bi joj tu radila reklamu pa da mi sad plati) i 15 min se izderavala na mene da sam se rasplakala user posted image Rekla mi je da sam si sama kriva što će mi djete imati crne zube, da ako nemam para za četkicu da će mi ona dati, da je i ona majka i da joj djeca imaju zdrave zubiće... ma užas user posted image user posted image

Da mi ne smije navečer zaspati na bočici mlijeka. Ja kažem pa ima samo 9mj, sretna sam kad spava.
TAko da sad želi zaspati na bočici i ja mu ne dam zaspati jer mu prvo gazom operem zubiće, a on urliče i onda ide spati.

A ja je zvala da pitam kad beba može doći na kontrolu prvi put jer sad tek ima 9mj i dva zubića i nisu crni, nego imaju neku naslagu sivkaste boje koju ne mogu očistiti i kako da spriječim da drugi zubići ne dobiju naslagu.
A da me vidila u živo ili mog muža i mi imamo lijepe zube, i očito ih peremo, pa valjda i djeteu onda perem, ma... kako je ružno vikala na mene ...

Čekaj zezaš se?? Ma ja bi joj sve po spisku user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 12
10.8.2010 16:51:24   
Gogule
mi smo Roka vodili s nama i tako se je naviknuo. S godinu i pol je već naveliko sjedio na stolici. Svaki put kad bi mi išli išao je s nama i malo po malo smo ga pripremali. Nema straha i zubi su mu za sada super.
Zapamtila sam što mi je rekla. da nema čak niti pranje zuba veze s karijesom. Neki ne peru pa imaju savršene zube a neki mogu stavlno imati četkicu u ustima pa opet sr.....  odvedi ga k svom stomatologu

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
10.8.2010 16:56:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Duve)
  Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!