|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   decapeptyl
2.7.2010 8:32:34   
veda2
Drage moje nisam znala gdje da pitam ovo sto me zanima.pa sam otvorila novu temu.Zanima me dali je neka koja je koristila decapeptyl imala nuspojavu da se nije osjecala psihicki dobro?  Meni je danas 5 decap. A i microgynon redovno uzimam.Nikad nisam imala nikakvih psihickih smetnji ali posljednjih par dana se osjecam jako lose,pa sam pomislila mozda je od Decapeptyla.Mozda lupam? Neznam.Samo znam da sve sto dani idu,i sve sto se vise blizi trenutak  mog odlaska na VTO ja sam u takvoj depresiji.Molim vas da mi napisete svoje iskustvo.Hvala.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: decapeptyl
2.7.2010 8:37:02   
Točkica28
ja nemam iskustva, ali dajem podrsku da sve prođe superuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 2
2.7.2010 8:53:51   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Točkica28

ja nemam iskustva, ali dajem podrsku da sve prođe superuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i od mene....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 3
2.7.2010 9:03:04   
curice
drži se i neka sve dobro završiuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 4
2.7.2010 12:19:52   
tikica_69
Da, da....hoce to od Deca...i od svih tih lijekova koji se koriste za potpomognutu, a najvise od Klomifena user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 5
2.7.2010 16:16:55   
veda2
Hajde Tikice bar me utjesi pa znam da nisam "pukla"user posted image .Ok ,salu na stranu ali ovaj decap. je uzas.Samo se nadam da cu se uskoro vratiti u normalu.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
2.7.2010 19:05:13   
tikica_69
Hoces....i ja sam prije MB bila luda na Decu user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 7
2.7.2010 23:11:34   
crvenkapica
ja sam koristila decapeptil i  nikakvih nuspojava nisam imala  ,koristila sam zajedno i menopure i nisam primjetila  bas da ludim  a ni neku jaku nervozu.......do sada  mi je najgore bilo od  klomifena  i  mislim da sam  bila nenormalna od estrofema......uh   imala sam 2x slom zivaca  i mozda zbog toga nije ni uspio ivf  user posted image ......ne znam jeste li citale nuspojave od estrofema   , da se  ukakas u gaceuser posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 8
2.7.2010 23:12:17   
tikica_69
da...ja sam ga samo jednom morala uzimati hvala bogu.....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 9
3.7.2010 21:36:30   
Baby1
I ja sam koristila Decapeptyl i sam i u kombinaciji sa Gonal F ali stvarno nikakvih promjena nije bilo...sve sam super podnijela.

Neposredna veza do poruke: 10
26.8.2010 22:22:10   
mariola
Zadnje dvije poruke su brisane jer komentari nisu bili vezani uz temu.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Baby1)
Neposredna veza do poruke: 11
12.10.2010 8:34:23   
Brooklyn
hey,
ja sam 2 puta imala depaceptyl gyn/depot. Kod mene je bila samo jedna sprica.  Nuspojava je bila samo valovi vrucine kao da si u klimaksu. U biti kad to dobijes i jesiuser posted image to vise nebi nikad radila, jel dok se stabilizira ziklus, moze trajati do 3 mj. od stavljanja sprice...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!