|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Epidemija neplodnosti - urota ili...?
16.6.2010 13:48:56   
tikica_69
Neki dan je na HTV1 u kasnovecernjem terminu bio dokumentarac (odabrao Djelo Hadziselimovic) o nize navedenome i o proucavanju aligatora i miseva koji su dobili neka cijepiva, te o tome kako im je nakon tih eksperimenata plodnost drasticno pala. Zenke su rodjene bez jajnika ili reproduktivnih organa, a muzjaci sa za trecinu smanjenim penisom i sa izuzetno malo pokretljivih spermatozoida....Istina ili samo strasenje javnosti, pitanje je sad user posted image

Ruski znanstvenici proveli su eksperiment kojim su dokazali da je glavna svrha genetski modificiranih organizama, uz profit naravno i sprijecavanje prokreacije sljedecih generacija sisavaca.
Ovo je efekt kojeg prizeljkuje i osnivac Microsofta, Bill Gates, koji je zapoceo borbu protiv porasta svjetske populacije. Danas zajednica milijardera baca tzv. GM bombe, zamaskirane kao dobrotvorne namjere,na africke i azijske zemlje. Pocetkom 1990-tih, Nikaragva, Meksiko i Filipini bili su zahvaceni strasnom epidemijom, a znanstvenicima je trebalo vremena da otkriju izvor. Savrseno zdrave mlade zene pobacile bi tijekom drugog ili treceg mjeseca trudnoæe. Daljnji pokusaji zaceca imali su iste rezultate, sto je na koncu zavrsavalo neplodnoscu.
Lijecnici su bili zbunjeni.Jedina poveznica u svim slucajevima bilo je podvrgavanje masovnom cijepljenju protiv tetanusa koji je nadgledala Svjetska zdravstvena organizacija, a financirala Rockefellerova zaklada. Bilo je tesko ispitati iskrenosti njihovih namjera.Ipak, katolicka udruga Comite Pro Vida sa sjedistem u Meksiku, odlucila je testirati cjepivo i pronasla nesto zapanjujuce.
Ono je, naime, sadrzavalo humani korionski gonadotropin (HCG), to je hormon trudnoce koji proizvodi posteljica. No kako je hormon mogao biti dio cjepiva? Daljnje analize sokirale su znanstvenike.Kombinacija agenta protiv tetanusa i HKG-a stimulira stvaranje antitijela koja kasnije sabotiraju trudnoæu i zenu cine neplodnom. Drugim rjecima, cjepivo je bilo prikriveni oblik abortusa.
Kada je urota Rockefellera i WHO-a otkrivena, GMO su nastavili tamo gdje su oni stali. Prije dvije godine, ista stvar koja se dogodila u Nikaragvi i Filipinima, dogodila se u Zimbabweu i Gvineji. Ovaj put, zene koje su snosile posljedice, konzumirale su konzervirani kukuruz. No epidemija neplodnosti u zemljama Treceg svijeta nije se dogodila slucajno.
Javna je tajna da su svjetske sile, posebice SAD, Japan, Kanada i EU zabrinute deficitom prirodnih dobara. UN ima sluzbeni dokument koji svjetsku populaciju dijeli na glavnu, srednju i sporednu grupu, gdje spadaju zemlje u razvoju. Posljednju, koja sadrzi najvise populacije, trebalo bi iskorijeniti poput korova, objasnjava sociologinja Irina Aliverova. Jedan od mehanizama uzasnog programa kojeg podrzavaju Gates, Rockefeller i americka vlada otkrio je Mitch Hein, predsjednik biotehnoloske kompanije Epicyte. On navodi kako su antitijela uzeta od zena s rijetkim stanjem, tzv. imunoloskom neplodnoscu.
Geni su izolirani i putem metoda genetickog inzenjeringa umetnuti u genom normalnog sjemena kukuruza kojim se opskrbljuju zemlje Treceg svijeta. Hein objasnjava sto se desava ljudima koji konzumiraju takav kukuruz. Generalno, antitijela se hvataju za povrsinu sperme, te znatno otezavaju njezinu pokretljivost. Neplodnost u trecoj generaciji zivotinja koje su uzgajane na GM hrani znaci kraj tih vrsta, dodaje Alexander Baranov s Instituta za biologiju.
Drugim rjecima, GMO vodi do evolucijske smrti i degradacije vrsta.  

< Poruku je uredio tikica_69 -- 16.6.2010 13:49:53 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Epidemija neplodnosti - urota ili...?
16.6.2010 13:56:52   
novamama
ako je ovo istina, ovo je prestrašno toliko da mi dolazi slabina....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2010 14:04:06   
ninolina
hmmm.nadam se da je samo plašenje javnostiuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2010 14:06:32   
Zvonki
Slično bi komentirala kao i novamama user posted image  

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2010 14:08:09   
mirna
ajme... ako je istina je to u biti genocid...

sve je moguce... a cijepljenje protiv H1N1? u čemu je bila svrha kad virus uopce nije bio toliko opasan... bolje da ni ne razmišljam o tom...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
16.6.2010 14:19:54   
Anoniman
ne znam kaj bi pametno rekla na ovakvu stravičnu stvar...
sve me to podsjeća na posljednja vremena... svijet se izopačio, ti bogatuni misle da su bogovi a ostali svijet je za njih korov... dokle će to Nebo trpjeti? user posted image

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 6
16.6.2010 14:47:53   
inesica
Vjerujem u te podatke, nemaju ti znanstvenici nista od toga sto su to objavili, samo mogu dobit' nogom u guz i mars s posla ako smetaju nekoj velikoj kompaniji jer im njihovi rezultati umanjuju prodaju! Bilo je X takvih slucajeva, jos tko to prati zajedno s raznim teorijama urote (kao ja) sve se slaze...onda tek dobijes potpuniju sliku o svemu. Eto slazem se, ali ne bih o ruznim temama.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
16.6.2010 16:08:47   
CallamityJane
uopste ne zelim da razmisljam o tome user posted image

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 8
16.6.2010 16:29:41   
ejmama
Mm mi pričao kako je gledao neki dokumentarac gdje u Cornflakes ubacuju nešto kako bi izazvali neplodnost ,sve u cilju kako bi se samnjio br.ljudi u svijetu.

H 07 E 09

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 9
16.6.2010 17:02:48   
cuba
IZVORNA PORUKA: callanhoe

uopste ne zelim da razmisljam o tome user posted image

upravo takouser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 17:08:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 11
16.6.2010 17:52:41   
tikica_69
Pa na zivotinjama je dokazano da neka cjepiva umanjuju plodnost u sljedecoj generaciji mladunaca cak i do 50%...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
16.6.2010 23:38:40   
natalijax
užas,stvarno kako čovjek može bit gamaduser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
21.6.2010 13:55:06   
anastasija0702
je, gledala sam taj dokumentarac i mislim da je to živa istina e sad da li oni to rade namjerno ili nemaju pojma kakve sve štetne utjecaje imaju ljekovi, kozmetika i gmo ja neznam. jedino što ja znam je da nije normalno da ja poznam 4 para uključujući i nas za koje znam da ne mogu ili nisu mogli za svog života biti plodni. to jednostavno nije normalno. pa pogledajte mačke. isto su sisavci, ili pse ili majmune nisam još čula da su neplodni. a mi ljudi koji imamo sve uvijete niti smo gladni niti žedni pa jedva jedno i ako. mi 2 godine ni jean jedini put nismo uspjeli. ja 24 on 28. je li to normalno?

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 14
21.6.2010 14:07:51   
mariola
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ne znam što bih mislila... S jedne strane je moguće,ali s druge već sam umorna od raznoraznih teorija urotauser posted image

potpisat ću cvrčka.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
21.6.2010 14:12:15   
anastasija0702
znate što meni nije jasno - nemojte se uvrijediti ako je koja od vas u ovom slučaju ali meni nije jasno kako je danas toliko djece sa downovim sindromom i najrazličitijim deformacijama. zar je moguće da se to ne vidi na pregledima sa svom modernom ethnologijom? zar je moguće d amajka želi osuditi dijete, sebe i cijelu obitelj na takvu patnju? neka mi Bog oprosti ali i u prirodi postoji prirodna selekcija i mislim da bi bilo najbolje da takvo dijete ni ne rodi bar ja tako mislim. nemojte se uvrijediti nisam ništa loše mislila samo kažem svoje mišljenje sa  svog stajališta pošto se i mi borimo s neplodn. znate što mi je rekla jedna susjeda - da dr namjerno nije rekao ženi da joj dijete ima down jer kaže znao sam da bi abortirali. je li moguće da si oni uzimaju to pravo???

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 16
21.6.2010 15:09:09   
Anoniman
Pa ne cudim se...isto su to uradili sa AIDS-om u Africi i rade to vec decenijama, pa sto bi im onda bilo tesko da i na ovaj novi nacin cine sta im je volja??! Naravno, opet na zemljama "sporedne grupe", kako su oni to vec odredili.
Pa ni sve psovke, uvrede, proklinjanja na ovom svetu mi trenutno ne bi bile dovoljne da kazem sta mislim.

(Odgovor članu anastasija0702)
  Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!