Ladina mama
|
IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila Vezano za bebu koja plače: ja svoju Lenicu ni pod razno ne ostavljam da plače, no way. Neka zna da su mama i tata tu i da na njih uvijek može računati. A da ćemo je razmaziti - ma nećemo. Još je ona premala za tako što. Kad dođe vrijeme za pravi odgoj, imat će ga. Do tada, mama i tata su tu. Točno takjo smo i mi razmišljali, no naša Lada je od maltene prvog dana spavala u svom kindiću bez uspavljivanja, pjevušenja, ljuljanja. Stavili je u 20h i ona bi začorila. Kad se probudila, dobila bi papati, premotali bi je i u kindić. Prvo se budila oko 2 i 5h, pa samo oko 5h, a kak je uvijek išla pajkiti u 20h, tad sam je se već zaželjla pa bih je stavila k sebi u krevet do 8h kad je bilo pravo buđenje. To su mi bila najslađa 3 sata. Ona naspavana, ja napavana, a još smo se stigle i pomaziti. Onda se s 8 mj. prvi put razbolila pa je pajikla s nama cijelu noć, pa je ozdravila, ali je meni bilo krivo da spava sama jer je tako bila hrabra kad je bila bolesna, pa je muž išao u noćnu i u krevetu je bilo mjesta taman za moje zlato...i tako nebrojeno puta. Sad ima 9 mj, zaspii u našem krevetu, preselimo je u kindić i ako se ne probudi . spava do jutra, a ako se probudi: mama, mama, mama.... a mama ne može čuti da je Lada nesretna i mama je uzima k sebi. Nitko se ne naspava! Eto, a mislili smo da je premala, da je se ne može razmaziti... A tako je lijepo sama pajkili u svom kindiću... I što sad?