*zmaja*
|
draga sax52341, potpuno te razumijem...znam da jedva čekaš da dođe pa da možeš krenuti u proceduru...meni je bilo potpuno isto. moram reći da sam se jako iznenadila koliko mi je psihičkog mira donio taj postupak, nakon 2,5 godine čekanja sad sam konačno mirna . želim ti da dođe čim prije (kako to čudno zvuči na ovom forumu ) da čim prije kreneš. od sveg srca ti želim da se ulovi od prve ja ti ne osjećam apsolutno ništa, još je rano za bilo kakve simptome...jedino što mi je nakon inseminacije svaki dan (u jednom dijelu dana) donji dio trbuha napet ...i naravno prilično sam nervozna pa muž mora jako pazit što će mi reći , ne znam da li je to od utrogestana ili ne....ali u svakom slučaju nije lako mom dragom a ni našem psu ... slonice1, potpuno te razumijemo svi ovdje, svi imamo dozu straha, veći ili manju....svi živimo u iščekivanju. jako je dobro i poželjno pročitati iskustva drugih ljudi, ali isto tako moraš imati na umu da su doživljaji s pretraga užasno individualni. ono što mene nije boljelo uopće (hsg - ispitivanje prohodnosti jajovoda), iako mi je jedan jajovod zaštopan, neke cure je boljelo strašno. tako da ti samo polako, kreni korak po korak i sve će doći na svoje....samo hrabro, a svi mi ovdje pružamo podršku jedni drugima pa nam je lakše