|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trese se dok doji
12.6.2009 23:23:41   
MILLA
moj mali dok je na cici i gotovo zadrijema počne se tresti, uglavnom glava ,slično je drhtavici . ne grči se  kao da ga nešto boli več je totalno opušten.to traje nekih desetak sec.no nastavlja spavati,u biti ga to i ne budi. to je danas napravio 3. put u razmaku od par dana,pa nas to dosta brineuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trese se dok doji
12.6.2009 23:28:33   
twitty
moji su znali u snu trzati rukicama ali glavicom ne
nadam se da ce netko znati

gibam...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
12.6.2009 23:29:21   
Anoniman
Ne bih znala što je posrijedi... možda nije ništa specijalno, ali ako se nastavi, pripomeni pedijatru na sljedećem pregledu, bolje da kažeš pa da nije ništa nego da ti nešto promakne, to je moj princip.
Sretno... user posted image
ljubi miša!

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 3
13.6.2009 9:31:09   
novamama
ja bi išla na pregled...ako ne to, barem bi zvala pedijatricu...

sretnouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2009 9:52:06   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Ne bih znala što je posrijedi... možda nije ništa specijalno, ali ako se nastavi, pripomeni pedijatru na sljedećem pregledu, bolje da kažeš pa da nije ništa nego da ti nešto promakne, to je moj princip.
Sretno... user posted image
ljubi miša!

Potpisujem, svakako mu reci.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
13.6.2009 11:01:00   
Viky
vjerojatno nije ništa,ali obavezno reci pedijatru...treba sve provjeriti

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
13.6.2009 11:02:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 7
13.6.2009 11:13:54   
sanjarica
ja mislim da je to samo neki njegov reflex.mozda mu je drago sto jede.moj mali toliko udara lijevom nobom kad doji da je meni smijesno pravo.onda mase glavom i nesta pjeva dok doji.ipak mislim da su to njihove slatke faze.:)))

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
13.6.2009 14:31:21   
inna
Domiju je u početku znala podrhtavati donja vilica, kao da mu je hladno. Prestalo je samo od sebe. A tko će im znati user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 9
13.6.2009 17:11:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sanjarica

ja mislim da je to samo neki njegov reflex.mozda mu je drago sto jede.moj mali toliko udara lijevom nobom kad doji da je meni smijesno pravo.onda mase glavom i nesta pjeva dok doji.ipak mislim da su to njihove slatke faze.:)))

tako je i Sara, i prestalo je samo od sebe. Ako ti se cini da bi moglo biti nesto lose, pitaj pedijatra da bi bila mirna...

(Odgovor članu sanjarica)
  Neposredna veza do poruke: 10
11.8.2009 11:26:01   
milia
Potpuno ista stvar i sa mojom devojcicom. Kako se zavrsili? Jesi li bila kod lekara Milla? Planiramo ici ovih dana...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 11
11.10.2009 14:23:54   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: MILLA

moj mali dok je na cici i gotovo zadrijema počne se tresti, uglavnom glava ,slično je drhtavici . ne grči se  kao da ga nešto boli več je totalno opušten.to traje nekih desetak sec.no nastavlja spavati,u biti ga to i ne budi. to je danas napravio 3. put u razmaku od par dana,pa nas to dosta brineuser posted image

joj to mi se jutros dogodilo dok sam ju dojila,sva se počela tresti i glavica i tijelo,ja je skinem sa sise i prestane se tresti,ona se malo promesoljila ali nije se budila i ja je vratim na sisu,povukla je par gutljaja i ponovo se pocela tresti,onda sam je skinila sa sise i nisam joj dala vise da sisa nego je nastavila spavti....ne moram vam reci koliko sam se uplasila i koliko se i sad plasim,nikad joj se to nije desilo user posted image suta idemo na sistematski pa cu pitati dr.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 12
28.12.2009 17:42:53   
ipa76
Drage moje, molio bih one koji su imali ovaj problem da napisu sta se desilo. Da li je prestalo, da li su isli kod pedijatra i sta im je rekao? I nama se isto desilo 2-3 puta u posljednjih par dana, tj. dok doji trese mu se glavica. A posljednji put prije pola sata pa smo malo potrazili po webu i naisli na ovaj forum.

Unaprijed hvala...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 13
28.12.2009 17:57:11   
mala pcelica
mojoj se već duže vremena nije to ponovilo..napomenila sam to pedijatrici i ona kaže da kad doji i kad vec utone u san da joj je malo mlijeka salije u disne puteve i da je to zbog toga...mislim da je u pravu jer kad se počne tako tresti ja joj izvadim sisu iz usta i ona prestane...mislim da to nije nista strasno...
a koliko je beba stara?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ipa76)
Neposredna veza do poruke: 14
28.12.2009 18:21:59   
ipa76
Hvala puno na odgovoru. Upravo je tako, to se desilo uvijek kada vec lagano utone u san. Beba ima malo manje od 5 mjeseci i lezeci je mama doji.

Jos jednom hvala!

Neposredna veza do poruke: 15
28.12.2009 20:51:06   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: ipa76

Hvala puno na odgovoru. Upravo je tako, to se desilo uvijek kada vec lagano utone u san. Beba ima malo manje od 5 mjeseci i lezeci je mama doji.

Jos jednom hvala!

da,i ja ležeći dojim user posted image

(Odgovor članu ipa76)
Neposredna veza do poruke: 16
2.7.2010 16:48:41   
katy mama
ovo sam nedavno citala pa da ne otvaram novu temu evo nase situacije:

sa 2 mjeseca Leon se par puta dok bi dojio i uspavljivo poceo tresti,ono kao da mu je zima,malo jace drhti!to se desilo par puta u nekoliko mjeseci!!uvijek je bio svjestan,poceo bi plakat nakon toga,i to traje nekih par sekundica

spomene moj mm to nasoj pedijatrici,i ona nam dadne uputnicu za eeg mozga i neuropedijatra!eeg obavili-nalaz super,joj koji mi je kamen pao sa srca,nedavno isli i do neuropedijatra!gledala ga i na kraju nalaz sljedeci...napisat cu par stvari iz njega

"socijalni kontakt na razini dobi.bulbomotorika uredna.okrece se na poziv imenom,govori par dvosloznih rijeci sa znacenjem,mimika simetricna.
Predmete prihvaca radiopalmarnim hvatom"-ovdje mu je pokazala zvonce,i on je krenuo uhvatit ono unutra

"tonus misica je promjenjiv,dominira blaze povisen otpor dorzifleksiji stopala"-e za ovo kaze da moramo fizijatru,jer je malo krut,radila mu vjezbice,ko one za kukice,on se smijo,ali nije bio bas opusten,jer mu ih ja nikad nisam radila-i spomenula sam im to

"rotira se,u pronaciji oslon na ispruzene ruke,odize se u cetveronozni!puze uz nize postavljenu zdjelicu,bocno se posjeda,odize se u stojeci!u sjedecem ledja blago obla,obrane naprijed i postranicno razvijene,straga u razvoju!u vertikali oslon na cijelo stopalo"

i sad nas poslala kod fizijatra,okuliste,te uzv mozga,pa onda opet eeg mozga pa kod njeuser posted image user posted image user posted image user posted image !
rekla nam je da je nasa dr posumnjala na konvulzije,ali da to njoj uopce ne lici na to,ali eto nek se pregleda...i jos sam joj rekla da se to nije ponovilo sigurno vec 2 mjeseca,pa pratim ga,uz njega sam stalno...

poslije otisla kod nase pedijatrice,ona kaze da nema potrebe za svim tim,da je on odlican user posted image ,ali eto da napravimo sve to ipak,i sad nam je dala vakcinu,koju nije htjela kad smo joj rekli za to

ja sam luda na dane,znam da je sve ok,znam svoje dijete,ali ubit ce me dok sve ovo odradimo

i poslije mislim-da se on nije htio dignut dok je bio kod nje-sta bi onda bilo,a po kuci mi ustaje sam,bez ikakavog poticaja!pa nisu djece stvarana serijski,pa da svako sa 9 mjeseci mora to to i to znat!neko ce mozda nesto usvojit sa 8,neko sa 10,pa svi su oni individualni

uzv smo naruceni u petak,okulista u 8.mjesecu a fizijatar u 9!
svaki ovaj pregled ce mi oduzet godinu zivota

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

Neposredna veza do poruke: 17
2.7.2010 22:38:04   
Anoniman
draga, daj se smiri, to kaj si napisala meni sve zvuči potpuno normalno, ko zna zakaj se on u biti stresao, ja mislim da je najgore kaj ti mogu dat da vježbaš s njim da se malo opusti, ja sam ti vježbala sa P. od 3. do 6. mjeseca života i sad je sve potpuno u redu. Imala je distoni sindrom, ruke prečvrste a noge labave. Da vidiš koja je sad to curetina!user posted image

(Odgovor članu katy mama)
  Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
2.7.2010 23:32:10   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19
10.7.2010 10:22:59   
katy mama
uzv mozga super,uredan user posted image user posted image user posted image user posted image  radili u petak

sad cekamo sljedeci

Neposredna veza do poruke: 20
   [Obrisani korisnik]
10.7.2010 10:24:34   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 21
10.7.2010 10:37:53   
tiha
user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 22
17.8.2010 8:52:33   
katy mama
e da vas obavjetimo o jos jednom uspjesno zavrsenom pregledu-bili smo kod oftamologa i sva je super user posted image
mama presretna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 23
17.8.2010 16:28:26   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!