|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dođe mi da vrištim
14.8.2010 2:52:27   
tiha
uzasno me pocelo zivcirati i nervirati denissino ponasanje(ima 6 god). u zadnjih 2-3 tjedna je postala nemoguca tocnije ponasa se razmazeno a nikada doslovno nikada nije bila razmazena tako da se krevelji ko mala beba...dode mi da vristim kosu bi si pocupala neznam kako reagirati. objasnjavam joj sto puta dnevno da je velika curica i da je to jako ruzno i nije primjereno njenoj dobi. kad nepal otjeram je u kutic za razmisljanje ali otela se mala sad preko ljeta nejde u vrtic i cula je pred zgradom od jede curice ima 13 godina(djevojke) da je rekla mami neces mi ti valjda zapovjedat i kaze ona meni danas tako cu ja tebe otjerat u kut kad mi nebudes dala bombone prije dorucka! pa halo mala neces ti meni nikad nista u tom smislu prigovorit ja sam ti mater i moja je zadnja ako ja nesto kazem postovat ces me.
mlada sam neki ce reci i premlada ali nedam da me vec sada voza kako joj se hoce! stalno se inati!!!!!user posted image
zivimo u stanu nemoze mi djete bit stalno zatvoreno odemo pred zgradu ili u parkic i odma pokupi takve fore pa alo! ja cu prosvikat!!!!
jednostavno neznam ili ja nisam normalna ili su svi oko mene ludi, ili previse vodim brigu oko ponasanja svog djeteta ili ostali roditelji to nikada ne rade. svaki se dan zapitam gdje grijesim?user posted image
iskreno sve me strah puberteta vec me hvata panika!user posted image

< Poruku je uredio tiha -- 14.8.2010 2:54:33 >

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dođe mi da vrištim
14.8.2010 6:36:53   
nemammaste
Ajme šta mene sve tek čeka...! A još nisam ni rodila,uf! user posted image  Nadam se da ćeš lako riješiti taj problem jer vjerujem da je grozan osjećaj

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2
14.8.2010 7:38:09   
troubled
nisa je legenda user posted image user posted image user posted image
ali mogu misliti da si pukla...
darling, sve ti je to normalno i dio odrastanja i ide u rok službe...
da te utješim, bit će toga još user posted image
bitno ti se postaviti odmah u startu...
kutić za razmišljanje je super...ali s obzirom da joj je 6 godina, bolje će paliti ako odeš i korak dalje...
šok terapija je ponekad nevjerojatno učinkovita...user posted image

samo nemoj gubiti živce...
primjerice...da meni paula izjavi to s bombonima...ne bi ih ni vidjela ni okusila bar mjesec dana...ni prije doručka ni ikako...
pod cijenu svađe s prijateljicama i slučajnim prolaznicima koji bi je eventualno ponudili...

što se tiče preslikavanja obrazaca koje čuje na ulici...to ti je uvijek dobrodošlo za početak "odgojnog" razgovora....i dobro je takve situacije iskoristiti u te svrhe...
tipa - vidiš kako se ona obraća mami...je li to u redu itd....

što se tiče ucjene (svi oni prije ili kasnije pokušaju i s ucjenama) i šok terapije...
paula je imala tako 5-6 godina i nešto sam je bila naljutila user posted image , kad je demonstrativno rekla - onda ja idem kod babe!
održala sam srcedrapateljni govor u stilu - znaš da te volim najviše na svijetu i da bih sve napravila samo da je tebi bolje i da si sretna, ako misliš da ćeš kod babe biti sretnija, ja ću tvoju odluku poštivati....tu sam izvukla njenu putnu torbu i počela je pakirati....
da ne duljim....naravno da nigdje nije otišla, da se duboko zamislila i onda iskreno ispričala...i nije više nikad pokušala na taj način izmanipulirati situaciju...

sretno, draga moja...
nije uvijek lako biti mama...ali ruku na srce, zar postoji išta ljepše? user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 3
14.8.2010 8:07:26   
ivanaa
ja neznam kaj ti reći,taki moj provocira pa je onda ko kruh dobar..

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
14.8.2010 8:22:00   
Domy
Ja bi ti savjetovala da puno razgovaraš sa svojim djetetom..moraš mu dat do znanja što je dobro a što loše ponašanje..što se smije a što ne..probaj kroz igru s njom porazgovarati....Bar sam ja tako od malih nogu sa svojima postupala..i tako danas dan ...i mogu ti reči da sam u tome uspjela i danas nesamo da sam ja njihova mama nego kao i najbolja prijateljica..

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
14.8.2010 8:44:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 6
14.8.2010 14:57:33   
Anoniman
Ne daj se zezati..ti si njezin roditelj, ne ona tvoj. Samo joj nemoj dopustiti da vidi koliko ti je digla živac. Ako treba pošalji ju u drugu sobu i reci joj neka sačeka da se ti i tata dogovorite kako ćete ju kazniti, pa neka si razmišlja. Tako ti dobiješ na vremenu, i stigneš razmisliti da li je bolje objasniti joj zašto je loše to što je rekla ili napravila ili ju kazniti (nema tv-a..)!
Ma samo se nemoj živcirati..i drži se!user posted image  

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 7
14.8.2010 15:47:30   
osobno
Točno znam o čemu govoriš. Imam osjećaj kao da sam najgori neprijatelj svom Luki, stalno zbog nečeg urlam na njega, kažnjavam i branim, a onda vidim neku drugu dicu čije mame bezbrižno piju kavicu dok ja ka luđakinja dovodim L u red, pa se pitam jesam li ja nenormalna ili šta?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 8
14.8.2010 16:28:13   
crex
troubled...ovo s pakiranjem kofera cu si zapamtiti...jako dobro!!!user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
14.8.2010 19:22:44   
tiha
troubi totalno si u pravu nema nista ljepse nego biti mama...ajde molim te pojasni mi sto mislis pod sok terapijom konkretnouser posted image

cvrcak o da mali pubertetuser posted image

denissa je stvarno zlatno djete tako svi kazu da je ljepo odgojena i to sve ali brate mili dosli smo do nekih faza kojima nikako krajauser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 10
14.8.2010 20:26:53   
Ruža
Nisa je legenda mala. Mislim da je faza, ali problem je što oni stalno imaju neke faze, bolje ili gore. Taman kad riješiš jednu dođe druga.user posted image
Ljubni Nisu mamosekiralicu.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 11
14.8.2010 20:41:56   
troubled
šok terapija...napraviš nešto krajnje neočekivano...kao što sam ja počela paulu pakirati...nešto u tome stilu user posted image
ili kad zuji po kući da joj je dosadno zato jer je u kazni za komp, a ja (nemilosrdno user posted image ) otvorim njen ormar i istresem ga komplet na pod...pa joj onda nije više dosadno...
em joj nije dosadno, em se jako trudi ubuduće da je ormar pic-pic da mi ne bi opet palo napamet user posted image
što ja znam u kojoj je fazi nisa...možda da joj uzmeš i spremiš na neodređeno (ili određeno) vrijeme najdražu igračku?
i to sam svojedobno radila...
ma što da ti kažem...užasna sam user posted image user posted image user posted image ali je paula zbilja zlatno dijete...bit će da tu ima i neka moja zasluga user posted image

i potpuno se slažem s ružom...čim ti prođe jedna faza, nastupa neka druga....nema predaha user posted image

< Poruku je uredio troubled -- 14.8.2010 20:42:28 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 12
14.8.2010 20:44:05   
leilany
troubi pa ti si opasna tetauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 13
14.8.2010 20:47:17   
tiha
kad joj uzmem najdrazu igracu tak joj svejednouser posted image u stilu imam ih brdo user posted image zato su igracke uredno na balkonuuser posted image a ona hladno kaze igracke su u kazniuser posted image

upravo sam joj zabranila kupanje sto najvise obozava sad se tusirauser posted image kakva sam ja to mama bez srca

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 14
14.8.2010 20:50:54   
troubled

IZVORNA PORUKA: leilany

troubi pa ti si opasna tetauser posted image

aha user posted image user posted image user posted image

ali gle...nisam još srela strpljivije biće od sebe (ah, skromnosti moja...)...ako lijepo kažem i objasnim 40 puta bez rezultata, onda radikalna metoda uvijek naposlijetku upali...
srećom kako odrasta prepoznaje i gdje mi je granica, pa se trudi ne doći do nje...
a ako i dođe, nema negodovanja, jer je svjesna da je way pretjerala...user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
14.8.2010 20:52:57   
zozo1
Moj ima 5 i pol godina i pere ga mali pubertet i to opasno. Inače dobro i milo dijete  povremeno postaje pravi mali, svojeglavi i inatljivi pubertetlija. To je očito takva faza šestogodišnjaka.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
14.8.2010 21:04:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 17
14.8.2010 21:07:13   
troubled

IZVORNA PORUKA: cvrčak

dat ću im i ovo kad jadni nemaju

anja, legenda!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
14.8.2010 21:12:48   
tina0310
IZVORNA PORUKA: troubled

dat ću im i ovo kad jadni nemaju

anja, legenda!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 19
14.8.2010 21:14:33   
natalijax
user posted image user posted image anja je zakon,

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 20
14.8.2010 21:18:03   
tina0310
evo čitam o pubertetlijama i baš sam se počela sikiratiuser posted image
moj je toliko već sad(s 3mj)inatljiv da će radije ostat gladan neg se mučit sa cicom(zato sam i prisatla dojiti),a o zacenjivanju od plača da ni negovorim kad mu nešta nedam,njegovu dekicu...ili ako neidemo u šetnju,stalno kenjka,a kad mu nedam sve u snu plače i probudi se sav mokar,tužan...a 19tog će 3mj,šta će bit za 5god,uuuuuuuuuuser posted image

sritnooooooooooo,mame drž te se(i nas to čeka)user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 21
14.8.2010 21:23:25   
tiha

IZVORNA PORUKA: tiha

kad joj uzmem najdrazu igracu tak joj svejednouser posted image u stilu imam ih brdo user posted image zato su igracke uredno na balkonuuser posted image a ona hladno kaze igracke su u kazniuser posted image

upravo sam joj zabranila kupanje sto najvise obozava sad se tusirauser posted image kakva sam ja to mama bez srca

Draga,moraš još pronači što ju stvarno boli..Ni kod nas igračke ne pomažu.jednom sam nakon što sam sto puta rekla da ih pospremi jer ću ih odnijeti djeci koja ih trebaju,uzela crnu vreču i počela pakirati,a ona uzela i isto nosi u vreću i kaže:dat ću im i ovo kad jadni nemajuuser posted image

gle draga i denissa je isto tako igracke su nam sve na balkonu u crnim vrecama samo mia ima jednu igracku...

ali pazite 20 min je plakala jer se ne zeli tusirati zato sto ce smrdituser posted image i ipak je popustila i dobila zadatak da se otusira i smiri jer nesmije iz kupatila van uplakana. evo je na trosjedu sjedi i zove me mama molim te dodi mi odrezati noktice jer imam prljavstine samo zato sto se nesmijem kupatiuser posted image user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!