|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Darivanje - Almagea® PRENATAL OMEGA3+
13.12.2017 10:07:40   
Admin
Nutritivno gledano, trudnoća je i jedno od najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom trudnoće dolazi do brzog dijeljenja stanica i razvoja organa. Adekvatna opskrba nutrijentima od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta.

Tijekom trudnoće i dojenja majka osigurava potrebne hranjive tvari djetetu, pa su uravnotežena i raznolika prehrana od ključne važnosti. Almagea® PRENATAL OMEGA3+ predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, koji u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži esencijalne nutrijente u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama za zdravu trudnoću i dojenje. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom, koji pomažu pripremiti tijelo na trudnoću, a tijekom trudnoće i dojenja pomažu zadovoljiti povećane potrebe za navedenim nutrijentima.

Almagea i ringeraja.hr nagradit će 3 registrirane korisnice koje odgovore na pitanje: "Zašto je Almagea PRENATAL OMEGA 3+ inovativan?" najkasnije do 20.12.2017. u odgovoru na ovaj post, pakiranjem Almagea® PRENATAL OMEGA3+. Dobitnice će biti odabrane slučajnim odabirom. Odgovor možete pronaći ovdje.

Sretno!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Darivanje - Almagea® PRENATAL OMEGA3+
13.12.2017 10:16:00   
lidac0605
Almagea PRENATAL OMEGA3+ dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama. DuoCap je patentirani sustav kapsule-u-kapsuli, u kojem je manja kapsula, prethodno napunjena, umetnuta u veću kapsulu napunjenu tekućim medijem. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale. Dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.
Licaps DuoCap kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!