|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bacanje na kontroli
24.3.2009 11:43:35   
Ruža
Na svaku kontrlu moram se dobro psihički pripremiti na ono bacanje i prevrtanje beba. Na prvoj sam se toliko ušokirala kad se krenuo nabacivati sa Markom da nisam mogla do riječi doći koliko mi je knegla u grlu zapela.user posted image
Znam da im ništa ne može biti i da se samo provjeravaju refleksi, no dali je nužno da bude tako grubo?user posted image
Jesu li vaše bebače bacali na kontoli?

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bacanje na kontroli
24.3.2009 11:45:59   
Florijan Jakov
prvi put me malo scimo ali kasnije mi je to bilo ko dobar dan

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
24.3.2009 11:50:12   
jope
Ne mogu kazat da mi se to činilo baš tako grubo.Kad smo bili sa mjesec dana uvatila ju je za noge i okretala po onom krevetu ko neki komad mesa.. i malo mi je ružno kad je ono uvati za rukice pa joj glava ostane visit ozada ali moja ne plače pa mi se čini da joj to uopće ne smeta.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
24.3.2009 11:53:29   
Ruža
IZVORNA PORUKA: jope

Ne mogu kazat da mi se to činilo baš tako grubo.Kad smo bili sa mjesec dana uvatila ju je za noge i okretala po onom krevetu ko neki komad mesa.. i malo mi je ružno kad je ono uvati za rukice pa joj glava ostane visit ozada ali moja ne plače pa mi se čini da joj to uopće ne smeta.

Blago tebi. Moj se dere kao mali vol. Po pola sta nakon kontrole jeca siročić.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu jope)
Neposredna veza do poruke: 4
24.3.2009 12:00:36   
ZVRK
moj je bio relativno ok na kontrolama ,ali se je tamo u toku kontrole skoro svaki put pokakio-tako da je on sam komentirao preglede

ružo počni ga ti par dana prije kontrole malo''bacati''user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
24.3.2009 12:01:55   
Wukovarka
Joj, gadno!

Moja Lucija se mazila sa doktoricom user posted image , malo ju je isprevrtala, ali nista strasno...
Uglavnom je cura uzivala

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
24.3.2009 12:06:46   
pako
moj je na kontrolama bio super niti "a" ni "b". čak niti kad bi ga cijepili nije se plakao samo bi sestru mrko pogledao isto i kad su mi nedavno vadili krv samo mrki pogled. user posted image  mamin!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
24.3.2009 12:07:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 8
24.3.2009 12:38:05   
dikac
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ne. Doktorica je svaki puta detaljno sve pregledala bez ikakvih stresova,bacanja i sl. Nikada tako šta nisam doživjela. 

pedijatrica moje djece je izuzetno blaga i nježna osoba.

jednom sam doživjela takvo bacakanje kad sam s dorom išla na uzv kukova kod ortopeda. ne samo što ju je bacakao nego nam je rekao da nam je dijete izrazito nervozno i živčano. kažem ja njemu da je ona dobra da joj je situacija stresna pa da zato urla. na to on meni, da sam ja subjektivna jer on zna, njemu 15ak djece dnevno dolazi i zna prepoznati neurotičnu djecu.
preznojila sam se od muke, izjurila van s djetetom i dobro pazila da se ne naručim ponovo kod tog ortopeda.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
24.3.2009 12:48:17   
ejmama
meni je sve bilo OK. Najsmješnije mi je bilo kad ju stavila da vidi dali ima onaj refleks hoda, izgledala je kao mali Gremlin.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 10
24.3.2009 12:55:03   
Dora04
Meni to ne izgleda tako strašno, one uopće nisu bile šokirane, jedino Katja plače kad ju cijepe, sada po novom ne ide u guzu nego u bedro a to valjda više boli.user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 11
24.3.2009 21:18:43   
njanja
meni to uopće nije bilo strašno...naša pedijatrica je toliko istrenirana da jan nije niti jednom zaplakao i sve što je radila s njim je bilo simpatično...sada kada smo bili na kontroli sa 9 m, po prvi puta ga nije ona pregledavbala, nego njena specijalizantica i tada se rasplakao....cura jednostavno nije bila sigurna u sebe, jan je to osjetio i čak nije htio na kraju ni pa-pa dati koliko se naljutio user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 12
25.3.2009 0:19:18   
novamama
mog lolića je pedijatrica okretala s leđa na trbuh i obrnuto....malo grublje, ali ništa strašno, možda bi i ja tako...a on ju je pogledao (imao je 4 mjeseca), složio tužnu fačicu, skupio usta i zaplakao ( usta kockicauser posted image ): kao, ma šta mi sada ova radi? mišić moj maliuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
25.3.2009 10:31:39   
Indy
I mog Patrika doktor dobro isprevrće, ali njemu se to sviđa, šuti i uživa. Takav je i doma, voli kad se po njemu puno čačka, kada prestanem onda se naljuti.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 13:53:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!