|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zdrava prehrana djece
26.9.2007 13:48:02   
Mamica
Ja mislim da je zdrava  prehrana velika odgovornost nas roditelja jer svi želimo da nam djeca budu zdrava. Sama izbjegavam gotove  kašice kao što je čokolino i dodatke hrani kao vegetu. Uvjek provjerim aditive na embalaži. Svaki dan kupujem svježe voće i povrće i pokušavam ograničiti konzumiranje grickalica. Skoro nikada ne kuham svinjetinu a meso svaki drugi dan.
Kad su žedna, moja djeca piju vodu- eventuelno koji sokić.

Koliko je vam važno da vam djeca jedu zdravo i kako izgledaju vaši jelovnici?

_____________________________

Always look on the bright side of life:)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zdrava prehrana djece
31.10.2007 15:51:26   
MamaIvy
Draga mama, eto ja sam ti dijelom odgovorila u novoj temi koju sam otvorila, imam velikih problema sa prehranom mog bebana, ali naravno, jako mi je bitno da se zdravo hrani, zato se i nerviram oko toga jako... Pozdrav! user posted image

(Odgovor članu Mamica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Zdrava prehrana djece
11.11.2008 21:14:33   
angel
Naša maca ima 14 mj., kupujemo svježe voće i povrće ali i ono danas više nije kao što je nekad bilo. prskano, gmo itd, jedino da imaš doma veliki vrt...mi smo miješali svježe voće i povrće , pa ponekad za promjenu gotovu kašicu. Grickalica smo se jedva obranili, baka navalila hraniti sa smokićima, a meni se kosa diže od muke!  sad smo to izbacili, kao i slatkiše. Kupim zdrave kekse, sa cjelovitim žitaricama, izbjegavam bijelu rižu, već joj kuham ječam. svinjetinu ne kuham, već piletinu, ribu, teletinu. Kravlje mlijeko još nije probala, navečer joj pravim papu od mlijeka u prahu i čokolina, a namjeravam uskoro uvesti kozje mlijeko, jer je the best!  Kruh jede crni, a od masnoća u kuhanoj hrani maslinovo ulje.

(Odgovor članu MamaIvy)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!