|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 1.9.2010 21:12:49
|
|
|
|
Tratina
|
Mislim da i mene hvataju te BH kontrakcije. Ja sam u 29-om tjednu. To je ono kad ti se stomak napne i zaokruži, jel da?
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 1.9.2010 22:43:57
|
|
|
|
mamacita
|
Je, to je kada se stomak zaokruzi i napne. Meni je pomagalo to da sam se legla na lijevi bok kada sam bila u prilici dok su trajale te kontrakcije. Za tebe sto si u 37 tjednu je to manje vise ok, no za tebe u 29 tjednu znaci da si preforsirala u necemu (hodanju, stepenicama, cak voznji autom (ja sam ih tada znala dobivati), dizanjem stvari...) i da se pokusas odmarati koliko god to mozes. Je te kontrakcije, iako nisu bas bolne, znaju ponekad poceti otvarati cervix, a 29 tjedan je ipak malo prerano. Odmaraj se koliko mozes i sretno.
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 1.9.2010 23:17:09
|
|
|
|
Tratina
|
hvala mamacita. nisam to znala... a već imam omekšan cervix... sad već jedva čekam pregled...
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 2.9.2010 9:38:40
|
|
|
|
ivana801
|
Slažem se s mamacitom. To je to. I ja sam pretjerala sa čiščenjem u 32 tjednu (cijeli tjedan cijele dane - veliko godišnje čiščenje sa dizanjem svega i svačega ) i isto sam ih baš osjećala i bome sam se otvorila za 1 prst. Meni je gin. rekla da kada to osjetim (da mi se trbuh napne) da popijem Normabel i od onda pijem magnezij i preporučila lagane šetnje. Kako sam ja totalni protivnik tableta odlučila sam malo usporiti ritam i ne piti normabel. I eto do danas ( u 37. sam tjednu) je sve u redu. I dalje otvorena za taj jedan prst i nalaz je odličan. Tak da moje iskustvo je kad se počneš otvarati samo malo usporiti ritam. Eli eto, tako je kod mene...
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 9:47:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 2.9.2010 13:04:43
|
|
|
|
Tratina
|
Ako se počmem otvarat, jel to znači da ću ostatak trudnoće morat preležat?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 15:20:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 2.9.2010 20:05:50
|
|
|
|
maminangel
|
Samo se ti čuvaj Tratinčice naša,znam da je llakše reći nego učiniti,teško se prisiliti i stati na loptu,ali sve za naše ,Ja sam strogo mirovala do 36 tj.ali od tad sam kao s lanca puštena i eto vidiš kako je rezultiralo,rasturaju me te kontrakcije i neki ogromni pritisak na zdjelicu,i glupi osjećaj kao da bu mi bebek ispao van ,ipak sam si preveć dala oduška,evo opet trbuh ko kamen,jedva čekam ponedjeljak da vidim kaj doc.veli.
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 3.9.2010 12:14:07
|
|
|
|
Tratina
|
Ej curke Samo da javim da sam bila na pregled i sve je ok. Cervix još uvik isti i bebica se fino okrenila Sad kad znam šta te BH kont. mogu, malo ću stat na balun Čuvajte se. To malo nemoćno biće ima u nas bezuvjetno povjerenje
|
|
|
|
|
RE: Za finalistice??BH kontrakcije??? 25.7.2011 15:08:01
|
|
|
|
zlata2
|
Čitam i tražim po internetu o BH kontrakcijama, ali ne znam da li je to ono što osijećam. U noći me probudila bol, zatezanje u trbuhu, napetost i trajalo je neko vrijeme. Sad mi cijelo jutro nešto ne štima, trbuh mi je tvrd i stisnut. Sad sam u 33. tjednu. Prošli tjedan sam bila na kontroli i sve je bilo ok, ali još nikad nisam radila ctg.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!