|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Upala uha
29.4.2013 11:24:56   
Sunshine28
dakle, moja Em ima 7,5 mjeseci i upalu uha koja je povukla upalu grla i pun nosic....zapravo prije tjedan dana joj je ped. dijagnosticirala upalu, dala antibiotike i rekla da ju ne vodimo nigdje...evo antibiotika imamo jos samo za danas, bolje dise ali jos uvijek usisavamo sa aspiratorom, temp. nema vec 4 dana, sluzavo kaslje ali sve slabije...vesela je, igra se, ne izgleda vise bolesno, fino jede kao prije....

mene zanima kako da znam da je sa uhom sve ok? da li mogu podrazumijevati da ako je popila antibiotike do kraja, i 7 dana bila kod kuce da je sada dobro? ped. je godisnjem, kao i pola drzave pa ju ne mogu odvesti....

ne znam da li da ju sada vodim u stenju ili jos cekam? koliko jos?
za koliko se smiri ta upala uha?
ako idemo van da li je dovoljna samo trakica preko uhica ili?
da li joj mogu staviti malo vatice u uho? ped. je rekla ne, ali ja ne kuzim zasto?

< Poruku je uredio Zvonki -- 30.4.2013 8:26:02 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: upala uha
29.4.2013 12:02:32   
seraphyme
sunčice ne treba niš stavljati u uho, tako joj moš samo unijeti opet neku bakteriju ili nešto. metni joj trakicu prek uha i izvedi poslije antibiotika. iza ušne resice imaš kao maju udubinu. tamo stisneš ako se počne drečati znači da ju boli i da je još upaljeno. tvoju pedicu netko mora mijenjati

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2
29.4.2013 12:49:56   
ines_os
mijenja ti ona druga i kod nje odeš normalno kao i kod vlatke ja sam bila sa Ivanom kad je bio mjesec dana i čak mislim da radi onda ona cijeli dan nazovi telefonom

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
29.4.2013 13:04:09   
andydea
Suny ja sam kao dijete imala česte upale uha i dan danas mali propuh eto meuser posted image
Možeš s Em u šetnju, ali kretku...izbjegavaj prolaze i propuhe -ono vrata -prozor...trakica je dovoljna
I obavezno nek popije antibiotik do kraja...šaljem veliku pusu i neka nam Em što prije ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 4
29.4.2013 13:20:41   
Sunshine28
tnx. cure! serap cim se probudi testirat cu ju...
antibiotik ima za jos jednu dozu u 7.30 i gotovo....tak da kontam ako ju ne bude nista boljelo kada ju pritisnem iza uhice idemo sutra malo u stenju ujutro, sa trakicom!
a ako bude boljelo idemo onda kod te zamjenske ped....
nekak mi se ne ide tamo ako bas ne moram, kada smo isli prije tjedan dana puna cekaonica djece sa kozicama!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!