|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tena u bolnici :(
7.8.2010 3:05:27   
Wukovarka
Mislim da ni nemam toliko suza koliko ih trenutno mogu isplakati user posted image  user posted image

Tako je lijepo zaspala u 22h u As naravno da mi je bilo žao dirati.
U 23 sam ju uzela i premjestila u krevetić kad se počela derati i kočiti.
Bacala se meni na rukama, mahala rukama i nogama nekontrolirano...probljedila sva, usnice su joj bile bijele kao krpa...

Oduzela sam se od straha...probudila sam sve u kući i odjurili smo na hitnu. Do tamo se ona već smirila i zaspala, nisu je mogli uopće probuditi.

Odvezli su nas na rebro, tamo su me blijedo gledali jer moj opis cijele situacije im nema veze s vezom.
Nalazi krvi pokazuju da ima jako niske trombocite i na dva mjesta na tjelu ima mali pokazatelj krvarenja.
Ali sav taj plać još nije otkriveno od čega bi mogao biti
Ostavila sam ju u krevetiću duboko uspavanu i jedva sam došla do prizemlja.

Nemam volje za snom...Lucija spava, MM na terenu, pa mislim da je bolje da ostanem u dnevnom jer kad vidim prazan krevetić user posted image user posted image

Molite se za moju curicu da bude sve u redu i da brzo opet bude s nama doma.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tena u bolnici :(
7.8.2010 5:22:59   
lidac0605
user posted image user posted image ajme Wuki,kako mi je žao...sirotica mala...pa jesu ti bar dali kakvo nagađanje kaj bi moglo bit???
Nadam se da nije ništa i da bu već danas doma sa svojom mamom i sekom...
Držte se,bit će sve ok

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2
7.8.2010 5:42:05   
nemammaste
Ajme strašno,baš me jeza prošla! Nadam se da nije ništa a za Tenu šaljem puno  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 3
7.8.2010 5:47:02   
Florijan Jakov
wuki, draga, s tobom sam u mislima .... budi jaka i želim ti da tvoja mala princezica što prije bude s vama doma  user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 4
7.8.2010 7:05:30   
troubled
ajme wuki....
nadam se da će sve biti dobro i da će tena biti čim prije s vama....
premrla sam samo čitajući, a mogu misliti kako je tebi...
drži mi se draga...mislim na tebe...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
7.8.2010 7:19:42   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
7.8.2010 7:44:08   
lorna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se, biti će sve oK user posted image malena......

Neposredna veza do poruke: 7
7.8.2010 7:48:04   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image draga Wuki nadam se da će mala curica što prije doći kući. čuvaj se i budi jaka user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lorna)
Neposredna veza do poruke: 8
7.8.2010 7:50:59   
Nika 24052006
Joj,pretrnula sam,nam kako ti je,jer sam prije 2 dana preživjela Inesinu visoku temperaturu,kočenje nogica i promjene boje kože...Molit ću se za tvoju Tenu...Drži se...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lorna)
Neposredna veza do poruke: 9
7.8.2010 7:53:14   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj cure pa ja si to nemogu ni zamislit..valjda bi umrla od straha..
drži se wuki user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 7.8.2010 7:54:55 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 10
7.8.2010 8:13:03   
mama mery
misica mala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image molit cu za nju da sto prije ozdravi

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 11
7.8.2010 8:20:25   
katy mama
joj bas mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image

nadam se da ce biti dobro sto prije i da ce brzo doci kuci

s obzirom da je tako mala zar nisi mogla ostat s njom?

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 12
7.8.2010 8:25:13   
.dada.
Evo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da malena bude bolje.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 13
7.8.2010 8:29:56   
makka pakka
Nadam se da će bit sve u redu...molit ćemo se...budi jaka..

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 8:34:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 15
7.8.2010 8:38:25   
mamica29
Nadam se da će sve biti u redu i da će doći brzo doma. drži se

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu makka pakka)
Neposredna veza do poruke: 16
7.8.2010 8:40:32   
mamica29
Pa nisu ti dopustili da ostneš s Tenom?

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 17
7.8.2010 8:41:38   
Domy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišice mala da nam brzo ozdraviš...drži se wuki ma biti če to sve dobro..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18
7.8.2010 8:55:37   
dikac
joj, strašno. šaljem puno vibrica za tvoju tenu da što prije dođe doma i da sve bude ok.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 19
7.8.2010 9:19:28   
MiniMama
joj, uzas! drzi se! vibramo za hrabri curetak i ako ikako mozes javi nam sta se događa..
mrvica mala, vjerujem da si se oduzela od straha!

user posted image user posted image user posted image user posted image da cim prije dođete kuci..

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 20
7.8.2010 9:21:24   
BruMa
Ajme......user posted image
Drži se bit će brzo Tena domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi nam novosti.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 21
7.8.2010 9:24:11   
elle1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zao mi je-nadam se da ce sve biti u redu.........

Neposredna veza do poruke: 22
7.8.2010 9:28:44   
Imra
bas mi je zao mrvice male, nadam se da ce sve biti ok i da ce bebica uskoro biti kuci sa vama

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 23
7.8.2010 9:32:12   
twitty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gibam...

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 24
7.8.2010 9:42:30   
tita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!