|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:29:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne racunam, pratim LH trakicama pa gadjam A sto se tice tocnosti....po defoultu bi trebale biti tocne ako imas jako redovne cikluse, no svi znamo da nam ciklusi variraju, pa shodno tome i ovulacija i plodni dani, pa se ne bih bas drzala tih tablica kada bi ih koristila kao sredstvo kontracepcije.LH trakica ipak pokaze da li ovulacije uopce ima i tocna je unutar 76 sati.
< Poruku je uredio tikica_69 -- 9.6.2010 17:31:09 >
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:30:18
|
|
|
|
božica
|
ne, prezervativ koristimo btw. veli moj muž di će uz obveze i plodne dane računati
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:31:54
|
|
|
|
Njofra
|
Stvarno ste brze u odgovorima. Hvala. Nadam se da će biti još curka pa....
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:36:57
|
|
|
|
danery
|
ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani...
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:44:31
|
|
|
|
Njofra
|
Znači ti to otprilike pod neplodne dane da su ti nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije menge.
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:45:38
|
|
|
|
danery
|
da,tako...
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:47:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kod mene nema plodnih i neplodnih, tj.nevjerujem u njih --dario je dokaz da lažu
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:57:08
|
|
|
|
Mery Du
|
heej..ja npr nisam uspjela zatrudnit dok god nisam izračunala plodne dane,i svaki ih mjesec računam sama,od 1.dana poslje mjesečnice računaj 11dana i to je to.. jednostavno je
|
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 19:52:23
|
|
|
|
plavka
|
IZVORNA PORUKA: danery ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani... potpisujem i ja isto tako!!!
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 20:51:49
|
|
|
|
natalijax
|
ne
|
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 21:00:13
|
|
|
|
mišica 666
|
kad smo htjeli bebu otprilike sam pogađala te plodne dane i upalilo je
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 7:40:19
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 LH trakica ipak pokaze da li ovulacije uopce ima i tocna je unutar 76 sati. Kakve su to trakice, gdje se kupuju, koliko koštaju i kako se koriste? Plis
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 7:45:56
|
|
|
|
nemammaste
|
Ja sam čak mjerila bazalnu temperaturu svako jutro u 5! Ipak,zatrudnila sam tek kad sam prestala mjeriti
|
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 8:44:47
|
|
|
|
njanja
|
ne znam u svrhu čega je ovo pitanje-zatrudnjivanja ili kontracepcije.ako je kontracepcija, ne znam kako se netko danas može u tu metodu pouzdati
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 9:58:47
|
|
|
|
Njofra
|
Palo mi na pamet vezano uz kontracepciju, no čekala sam kad će netko pitati.
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:01:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: danery ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani... i ja
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:03:00
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: njanja ne znam u svrhu čega je ovo pitanje-zatrudnjivanja ili kontracepcije.ako je kontracepcija, ne znam kako se netko danas može u tu metodu pouzdati mene još nije iznevjerila,što ne znači da neće
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:15:46
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: danery ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani... isto tako a i moja beba je dokaz da nemaju plodni i neplodni dani veze.
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:25:41
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Njofra Palo mi na pamet vezano uz kontracepciju, no čekala sam kad će netko pitati. po meni je to vrlo jednostavno-ili želiš dijete ili ne...ako želiš ne štitiš se i tada ova metoda pomaže....međutim, ako ne želiš, ima toliko drugih načina-kondomi, tablete, flasteri, spirala, dijafragma, one vaginalete koje onemogućavaju prodor spermija.....da mi je suludo štititi se metodom koju crkva propagira iz 15. stoljeća valjda Samo me zanima, da li one žene koje se pouzdaju u plodne dane idu do kraja, imaju snošaj unutra u neplodnim danima???? ako da, i ako ne žele dijete, to je po meni totalno neodgovorno...... doduše uvijek postoji ona šačica ljudi kojima je svejedno, u stilu: ne želim, ali ako se desi, ok.....
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:29:00
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Njofra Palo mi na pamet vezano uz kontracepciju, no čekala sam kad će netko pitati. Sorry zbog kiksa, ja tako dugo nisam razmišljala o kontracepciji da mi nije ni pala na pamet
|
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:29:52
|
|
|
|
ejmama
|
ja potpisujem njanju, plodne dane sam gledala samo kad sam htjela ostati trudna
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 12:42:19
|
|
|
|
uciteljica
|
Ne, jer ne planiramo drugo dijete. Rikverc metoda i kondomi su naš izbor.
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 23:55:56
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa ja sam si nabavila maybe baby i imam i lh trakice. Međutim još uvijek učim i ciklusi mi variraju tak da mogu reći da po tim tabilcama ne ispada točno, meni su plodni dani kasnije i to par dana pred mengu a po tablicama su sredinom ciklusa. Netko je pitao za lh trakice, najjeftinije ih je naručiti prek interneta.
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 11.6.2010 9:26:18
|
|
|
|
MKata
|
Računala i kad nisam željela zatrudniti i kad jesam...do sad mi je bilo OK. Vidjet ćemo za dalje...i da, kad sam uvjerena (kažem uvjerena jer ne znam jel to točno tako ) da nisu plodni, onda nema rikverca.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!