|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prognoza spola
28.8.2010 19:44:06   
Leluška
Ne znam ima li ova tema, nisam uspjela pronaći... pročitala sam ninolininu temu moja beba 5,gdje je dok prvo rekao da je curka, pa je ispao dečko...
Imamo dečka, i sada nam je želja curka. (opet velim - glavno da je živo i zdravo!)
E sad, u 13.tjednu mi je doktorica rekla da ne vidi spol jer beba neće širiti noge!user posted image
No, da ima neku svoju prognozu koju bi zadržala za sebe. Velim joj ja - ma sigurno onda mislite da je dečko jer sam rekla da bi curu... veli ona - da... klitoris bi bio puno izraženiji u ovoj dobi.,.
Bila jučer radi tonizirajućeg trbuha, malo je pogledala na vaginalni uzv, ali mi nije ništa rekla za spol a ja je nisam ni pitala. U 13.tjednu je puno "čačkala", ali sada nije htjela radi pregleda i takvog trbuha od predhodnog dana... valjda...user posted image
Kako je bilo vama? Da li su iz prve potrefili spol i u kojem tjednu (ako se sjećate, jer ja se fakat ne sjećam kad mi je Duić rekao da je dečko prvi puta).
Baš me zanima da li se moglo fulati ili je ipak opet dečkić...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prognoza spola
28.8.2010 19:49:12   
pincirotvajler
nama je u 20om tj na 3D UZV rečeno da je user posted image  i onda su dalje samo potvrđivali

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2010 19:50:54   
Leluška
jel ima 3d uzv u merkuru?

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2010 21:11:10   
BruMa
od početka u svakoj trudnoći je doktor točno rekao.Za 3D uzv znam da se radi uglavnom kod privatnika.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2010 21:20:58   
inesica
Meni je prvo rekla oko 13. tj. da je musko, i mi smo kao vidjeli svi na slici doma. Onda je poslije, valjda oko 20. tj. rekla curica?? I da ce pogledati drugi put. Onda me gledala sljedeci put i opet rekla curica, ali onda je bila sigurnija...tako da cekamo user posted image , ali ajde, budi siguran...user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2010 21:41:35   
mlada mama
Za prvog sina isla sam kod privatnika i sa 13 tjedana je rekao dečko i tako je i ostalo,a sada idem kod našeg gin. u 18.tjednu je rekao da ne vidi i da ne moze odrediti.bila sam sada u 24 tjednu skoro 25-om i jos uvijek kaze nije siguran reci ce iduci put to ce onda biti vec 30.tjedan. Ja sam užasno znatiželjna što je i baš sam se nadala da će mi reći,kada opet ništa. Ma nema veze nek je živo i zdravo,ali voljela bih znati što je da se već nekako mogu poćet obračati toj bebici user posted image

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2010 21:54:44   
MiniMama
meni je u 11-om tjednu moj mesar (soc gin) rekao da nosim decka. onda mi je u 13-om tjednu moja ginekologica (privatnica) koja mi je vodila trudnocu rekla da je decko. onda smo oko 20-og tjedna za gust isli na 4d i tada smo i mi skuzili da je musko jer je slika bila kao da je sjeo na fotokopirni stroj. jel se racunaju babe u tramvaju koje su mi isto stalno ponavljale da je musko? i onaj lunarni neki horoskop s raje mi je rekao da nosim decka..

a i znala sam sama prije nego mi mesar rekao da nosim decka :)

jesam napomenila da mi je svugdje po onim trudnickim papirima pisalo ogromnim slovima da NE ZELIM ZNATI SPOL?

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 23:14:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2010 23:34:58   
maminangel
Da,,da,,glavno da je zdravo ali voljele bi znati,pogotovo ako imamo doma jednog pilića..Meni su u prvoj trudnoći na svim pregledima rekli da je cura i pišulja je stigla,a sada u ovoj trudnoći prvi pregled u 15 tj,-dečko,drugi u 20 tj cura,treći put nisu vidjeli,četvrti put sam uzv radila u bolnici jer sam bila na serklaži u 24 tj jer sam se prerano otvorila,,a od tada do dana današnjeg(36-tj) na svaku kontrolu idem u bolnicu i očekujem da će napraviti uzv ali nažalost oni nemaju takvu namjeru.Slijedeća kontrola mi je za tjedan dana,i skidaju mi šavove od serklaže a sobzirom da neznam šta me čeka i nije mi više do uzv-nih pregleda,,i opet se vraćamo na početak glavno da se naši pišulinci rode zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 9
   skidanje šava od serklaže-HELP
28.8.2010 23:42:14   
maminangel
S obzirom da sam nova na forumu i da se još teško snalazim a nisam naišla još na ovu temu,molim vas ako netko ima iskustva sa serklažom,skidanjem šavova i stanjem nakon toga? Help mamice i buduće mamice user posted image user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: skidanje šava od serklaže-HELP
29.8.2010 9:49:30   
mamicaa
I ja nisam htjela znati spol, radovala sam se mom djetetu najviše na svijetu i kada se rodio bolestan bio je to za sve šok, sada želimo napokon još jednu bebicu iako se još jako borimo za našega Daju, svaki je dan neizvjesnost, svaki dan je novi strah, ali njegova volja za životom, radost kod svakoga napretka, daje nam snage za ići dalje. Dajo ne govori, ali svaki put kada vidi malu bebu, gleda ju sa određenom čežnjom, ljubavlju, nježnošću, zato smo se u potpunosti odlučili za još jedno...... i opet ne želimo znati spol....... VAŽNO JE DA BUDE ZDRAVO!!!!!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 11
29.8.2010 10:05:02   
Ellenora
IZVORNA PORUKA: inesica

Meni je prvo rekla oko 13. tj. da je musko, i mi smo kao vidjeli svi na slici doma. Onda je poslije, valjda oko 20. tj. rekla curica?? I da ce pogledati drugi put. Onda me gledala sljedeci put i opet rekla curica, ali onda je bila sigurnija...tako da cekamo user posted image , ali ajde, budi siguran...user posted image

Meni je bilo istouser posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 12
29.8.2010 10:52:55   
martina33
Meni je dr.Kos sa 16 tjedana rekao da je dečko...čak sam i ja vidjela jajčeka user posted image ...s 20 tjedana je potvrdio sa 100% da je user posted image

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 13
29.8.2010 11:08:09   
Gianna
U prvoj trudnoći sa nekih 16 tj. nam je rekla da je user posted image , a kasnije smo samo potvrđivali, a sada u 15 tj. rekla da misli da je user posted image , a definitivno  potvrdila prošli tjedan (27tj. trudnoće)  user posted image ... Iskreno se nadam da tako i bude user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 14
29.8.2010 12:19:48   
ZVRK
u 1user posted image  je uvijek bio user posted image  i rodio se user posted image
sada u 2user posted image  sa 20tjedana prva prognoza je user posted image  a šta će biti.............

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 15
29.8.2010 12:27:30   
Fever
nama je u 18 tjednu off the record rekao da mi misli da je user posted image , i onda nam je nekidan potvrdio da je siguran da je curetak! user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
29.8.2010 12:31:21   
tina0310
u kojem si tj,zvrk?

meni su rekli user posted image user posted image i rodija se dečkouser posted image

jasam išla privatno na preglede,imam slike 3D.....
dr mi je objasnila da je to isti uzv ka i ovaj obični,samo da su na njega stavili toner da izgleda ka u boji
momak je isti izgleda ka kad se rodija,a ako ikad opet budem bila trudna mislim da ću opet privatno,slike su predivna uspomena...user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
29.8.2010 12:33:43   
Leluška
možda je bio prerano rađen uzv što se tiče spola... ja tak imam osjećaj da je curka, ali se pripremam za dječaka... samo da sve bude ok!

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 18
29.8.2010 12:34:23   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: tina0310

u kojem si tj,zvrk?

sutra 23tjedan

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 19
29.8.2010 12:36:44   
mama deja
nama su u prvoj otpocetka rekli da je user posted image i bio je,a sutra cemo valjda znati sa sigurnoscu i za ovo da li je decko,ali mojoj kolegici su na svim uzv vikali da je cura a na kraju bio decko,e to je bio sok!!!

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 20
29.8.2010 12:39:31   
tina0310
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: tina0310

u kojem si tj,zvrk?

sutra 23tjedan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam imala pojma,tek sad vidila da će zvrkica doć još malouser posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 21
29.8.2010 14:43:06   
Ninaa
Meni je u 20 tjednu rekao ginić da je curka i tak je ostalo do kraja.Zadnja dva pregleda je bio drugi doktor jel je ovaj otišao tak da je i on rekao da je 97 posto siguran da je curka. Inače su mi babe govorile da nije jel se nisam poružnila poprištavila ni ništa slično ali rodila se moja ljepotica tak da su babe bile u krivom!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 22
29.8.2010 16:14:39   
Leluška
a, to je kao ono - curke uzimaju ljepotu??user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 23
29.8.2010 16:30:15   
Domy
meni su svaki put pogodili..

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 24
29.8.2010 16:33:29   
Leluška
Jel rano?
Iako, iskreno, baš i nemam povjerenja u one ambulantne ultrazvuke. Nekak su oni u bolnici kvalitetniji (barem iz mog iskustva!)

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!