Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 10:55:26
|
|
|
|
Bebys
|
imas temu GINEKOLOZI PREPORUKE na rr.hr pogledaj si ovisi iz kojeg si grada ps dobro dosla
|
|
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 10:57:32
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ja sam na redovite preglede išla kod "socijalnog" ginekologa, samo sam platila 3d kod privatnog. Ako imaš mogućnosti( u prvom redu financijske) idi kod privatnog, mislim da puno pažljivije pristupaju vođenju trudnoće jer ovi "socijalni" imaju milijun trudnica za pregled pa su nekada možda i malo ubrzani s pregledima ...ali to zavisi od ginekologa do ginekologa.
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 10:59:05
|
|
|
|
find.out
|
Zg, i hvala na dobrodošlici
|
|
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 11:05:53
|
|
|
|
Bebys
|
ZAGREB Privatna ordinacija Dr. Zdenko Paral privat Sv. Duh dr. Renato Bauman HZZO Dom zdravlja Medvešćak Dr. Đurđa Žigmundovac-Klaić HZZO Specijalistička ginekološka ordinacija Laginjina 16 Dr. Refat El-Hajj HZZO Bolnica Merkur Prof. dr.sc. Srečko Ciglar HZZO i privat: Preradovićeva ulica Poliklinika Podobnik Prim.Podobnik Mario Privatna poliklinika DZ Željezničar Dr. Suada hađiselimović-Dijab HZZO Dom Zdravlja MUP, Šarengradska Dr. Zoran Raič HZZO Studentska poliklinika dr. Zlatko Topalović HZZO Poliklinika Harni dr. Sanja Boras Slivar Dankovečka 2 Zagreb (Dubrava) tel. 01 2923 648 - privat Dr. Čanić KB Merkur - Zagreb Nataša Šemnički, dr.med Poliklinika Harni Dankovečka 1a 10040 Zagreb (Dubrava) 01/2923-648 privat dr. Marija Hršak Dom zdravlja Jarun H. Macanovića 2a (ne mogu naći broj sada) HZZO dr Danijel Šeba Dom zdravlja Švarcova - Maksimir HZZO dr. Lučinger Poliklinika Vuk Vrhovec HZZO ginekološka ordinacija i ultrazvučna dijagnostika dr. Rašid Hasić spec.ginekologije i porodništva Zagreb, Medveščak 35 01/4666-406 privatnik primarius dr. Mišo Končar (poliklinika Bates) Svetice 15, Zagreb tel: 01/2338-000 01/2339-833 fax:01/2345-543 Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju "Lepušić" Bulvanova 14 Zagreb Hrvatska 10000 01/6284-200; 091/5536-458 SV. DUH dr. Vladimir Dukić Dr.Dinka Pavičić - Baldani-radi u Petrovoj,a privatno četvrtkom u IVF poliklinici u Voćarskoj ulici...
< Poruku je uredio Bebys -- 21.3.2012 11:06:43 >
|
|
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 2.4.2012 8:43:15
|
|
|
|
Malena1979
|
Curke imam jedno pitanje, da li se mora ići prvo kod socijalnog ginića da se otvori trudnoća ili? :)
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 17.5.2012 11:57:26
|
|
|
|
Stormblast
|
Malena,ne ne trebaš.barem ja nisam kod svoje socijalne ginićke kad sam prošli tjedan bila. trebala sam kod nje uputnice koje mi je tražila za pretrage privatna ginićka(poliklinika Eljuga, dr. Obrad-Sabljak - PREPORUČAM!) i to je to! dobila uputnice,i sad na pretrage!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!